Micii fotbalişti din Cumpăna au câştigat Cupa Satelor şi sunt campioni ai judeţului Constanţa (galerie foto)

Cupa Satelor, o competiţie fotbalistică dedicată copiilor cu vârsta până în 13 ani şi organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa, a ajuns la final.
 
Finala întrecerii s-a disputat pe stadionul din comuna Mihai Viteazu şi le-a adus faţă în faţă pe echipele comunelor Cumpăna şi Cobadin. Au câştigat reprezentanţii comunei Cumpăna cu scorul de 4-1, golurile echipei învingătoare fiind marcate de Cristescu şi Moise. Bucuria copiilor din Cumpăna a fost greu de descris în cuvinte. Antrenorul lor, Cristian Mustacă, le-a spus la final că numai încrederea i-a dus la titlul de campioni ai judeţului. Micii fotbalişti din Cumpăna au avut parte şi de o galerie reprezentativă, condusă de viceprimarul Florin Neagu, cel care a ţinut să îi felicite şi să le mulţumească pentru faptul că reprezintă cu cinste şi mândrie comuna Cumpăna în diferite competiţii sportive.
 
Prezent la meci, ca de fiecare dată, directorul clubului Victoria Cumpăna, Ion Răuţă, i-a felicitat pe copii pentru munca depusă, implicare şi dăruirea de care dau dovadă, dar şi pe antrenorul Cristian Mustacă. „Mulţumim Primăriei si Consiliului Local Cumpăna pentru sprijin şi tuturor celor care sunt alături de sportul cumpănean“, a fost mesajul campionilor.
 
Sursa foto: Facebook (Ştiri Cumpăna)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Victoria Cumpăna Micii fotbaliști, locul șase pe țară la Cupa Satelor. Rugbystul Andrei Chelaru, bronz la Gimnaziada din Franța (GALERIE FOTO)

24 May 2022 2233

CS Cumpăna a câştigat faza judeţeană a Cupei Satelor, ediţia 2019/2020 (galerie foto)

19 Nov 2019 4145

Complexul Sportiv „Centenar 2018“ din Cumpăna găzduieşte o nouă întrecere de amploare

16 May 2019 3106