Sport

„Micul Bonjasky“ de la Keru Kento Constanţa Mădălin Crăciunică a câştigat centura la gala APP Fighting Promotion (galerie foto)

Rezultat deosebit pentru luptătorul constănţean Mădălin Crăciunică, de la Keru Kento (antrenor, Lucian Stoicoci), care a câştigat piramida de patru la categoria 67 kg, intrând astfel în posesia centurii, la gala APP Fighting Promotion, de la Braşov.
 
În prima partidă, Crăciunică, zis şi „micul Bonjasky“, l-a învins la puncte pe Marian Lăpuşneanu, de la K1 Galaţi, iar în finala piramidei l-a întâlnit pe Călin Petrişor, de la Respect Gym Găeşti. Constănţeanul s-a impus înainte de limită, după ce adversarul său a primit interzis de la medici să mai lupte (după repriza întâi), din pricina unei răni la ochi. „Mădălin a luptat foarte bine şi a obţinut două victorii clare, fără drept de apel“, a declarat Lucian Stoicoci.
 

Cosmin Mărcuţă, evoluţie apreciată

 
La evenimentul de la Braşov, Keru Kento a mai avut un luptător care a evoluat, Cosmin Mărcuţă. Acesta l-a întâlnit pe italianul Ivan Naccari, la categoria 67 kg, în faţa căruia a pierdut la puncte, dar evoluţia sa a fost apreciată. „După părerea mea, acesta a fost unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-a făcut Cosmin. Progresul este clar. A întâlnit un adversar foarte bun şi a evoluat foarte bine. Estimez că, dacă se va pregăti ca până acum şi va progresa la fel, în scurt timp Cosmin va ajunge sus de tot“, a mai spus Lucian Stoicoci. La gala din oraşul de sub Tâmpa, Mădălin Crăciunică şi Cosmin Mărcuţă au fost ajutaţi şi de cunoscutul luptător constănţean Alex Filip, de la Sharks Gym.
 

Operat după proba celor 100 de reprize!

 
Antrenorul de la Keru Kento Constanţa a fost alături de elevii săi, la Braşov, deşi, cu puţin timp în urmă, a suferit o operaţie la piciorul stâng, în urma probei celor 100 de reprize de luptă (a câte un minut repriza), de la Someşul Rece (judeţul Cluj), pe care le-a trecut şi a urcat în grad, acum având centură neagră 5 Dan în kickboxing. „Proba celor 100 de minute de luptă a lăsat urmări serioase! Tromboflebită (cheag de sânge pe vene), din pricina loviturilor! Mulţumesc tuturor pentru gândurile bune! Mulţumesc şi ironicilor (dacă luptam «la mişto», nu eram aici!). Oss!”, a precizat Lucian Stoicoci, care e acum în convalescenţă după intervenţia chirurgicală.
 
Sursa foto: 1 - captură Dotto Sport; galerie - Facebook
 
Citeşte şi:

„Un vis împlinit!“ Lucian Stoicoci a trecut proba celor 100 de reprize de luptă şi a urcat la 5 Dan în kickboxing (galerie foto)
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Voi lupta să rămână la mine cât mai mult timp!“ Mădălin Crăciunică a câştigat centura la gala „Supreme Night Fight“ (galerie foto)

04 Apr 2019 754

Sportivi la Urban Legend Academy Mădălin Crăciunică luptă pentru centură în gala „Supreme Night Fight“, în care evoluează şi Cristi Stoica

27 Mar 2019 823

Mădălin Crăciunică, alesul Super Pro Contract pentru o luptă în străinătate oferit lui „Little Groot“, după evoluţia de la gala Urban Legend

18 Dec 2018 1471

Eveniment la Constanţa Gala Urban Legend Super Pro e gata de start. Se anunţă un spectacol deosebit!

13 Dec 2018 998

„Un vis împlinit!“ Lucian Stoicoci a trecut proba celor 100 de reprize de luptă şi a urcat la 5 Dan în kickboxing (galerie foto)

26 Sep 2018 2361

„Micul Bonjasky” de la Keru Kento Constanța Mădălin Crăciunică, victorie în gala „Colosseum” de la Iași (galerie foto)

21 Apr 2018 1333

Şansă spre centura mondială Mădălin Crăciunică şi Cosmin Mărcuţă, de la Keru Kento Constanţa, luptă, la Iaşi, în gala „Colosseum“ (galerie foto)

19 Apr 2018 2511

Luptător la Keru Kento Constanţa Mădălin Crăciunică, înfrângere la gala internaţională de la Imola. Ce au declarat „Micul Bonjasky“ și antrenorul său

06 Mar 2018 1258

„Micul Bonjasky“ Mădălin Crăciunică, de la CS Keru Kento Constanţa, luptă diseară în gala de la Imola (galerie foto)

04 Mar 2018 1683

„Micul Bonjasky“ de la Keru Kento Constanţa Mădălin Crăciunică va lupta în Italia, la Imola. Piramidă de patru! (galerie foto)

01 Feb 2018 2960

Dumitru „Bomberman“ Ţopai a câştigat meciul de la Superkombat. Mădălin Crăciunică, învins

19 Sep 2017 2726

Luptătorul Ozel Mustafa, din Constanţa, victorie la Festivalul Superkombat

17 Sep 2017 2999

Eduard Chelariu - Samo Petje, în Austria Dumitru Ţopai, Mădălin Crăciunică şi Ozel Mustafa luptă în galele de la Festivalul Superkombat

16 Sep 2017 5969

Gală incendiară la Mamaia Gladiatorii luptă în Colosseum Tournament. 11 dintre ei sunt constănţeni (galerie foto)

07 Jul 2017 8267

Mădălin Crăciunică și Cosmin Mărcuță, victorioși Cristi Stoica a disputat finala piramidei galei WMF Supreme Fights

01 Apr 2017 4237