„Micul Bonjasky“ de la Keru Kento Constanţa Mădălin Crăciunică va lupta în Italia, la Imola. Piramidă de patru! (galerie foto)

Luptătorul constănţean Mădălin Crăciunică, de la Keru Kento (antrenor, Lucian Stoicoci), va participa, pe 4 martie a.c., la o piramidă de patru într-o gală internaţională în Italia, la Imola.

Turneul va cuprinde meciuri de kickboxing pe reguli de K-1. Piramida se desfăşoară la categoria 75 kg, iar în afară de Mădălin mai participă un francez, un italian şi un spaniol. „Acesta este următorul pas important pentru Mădălin. Mulţumim, Gabriel Georgescu şi Stelu Felix! Sportivul nostru se pregăteşte susţinut. Suntem optimişti. A trecut peste accidentare şi se poate antrena la capacitate maximă. Succes, Mădă! Eu am încredere în tine! Oss!“, a fost mesajul lui Lucian Stoicoci.
 
Accidentarea de care vorbeşte antrenorul este o fractură de piramidă nazală, cu care Crăciunică s-a ales în septembrie 2017, la gala World Grand Prix a Festivalului Superkombat de la Bucureşti. Zis şi „Micul Bonjasky“, constănţeanul s-a duelat atunci, la categoria 71 kg, cu un luptător din Bulgaria, Bogdan Shumarov, care s-a impus prin KO în repriza a treia. „Adversarul lui Mădălin este unul redutabil, campion european de amatori. Prima repriză a fost mai echilibrată, cu un plus pentru bulgar. În runda a doua, Mădălin a fost numărat o dată, ca şi în repriza a treia, când Mădălin a acuzat însă o lovitură sub centură. Tot în repriza a treia, Shumarov a avut o lovitură de genunchi, cu care a pus capăt meciului, Mădălin alegându-se cu o fractură de piramidă nazală. Mergem înainte însă, nu ne dă înapoi această înfrângere“, declara după meci Lucian Stoicoci.

Deschizătorul de drumuri

Luptător spectaculos, Mădălin Crăciunică este cel mai cunoscut sportiv de la Keru Kento Constanţa, iar Lucian Stoicoci are încredere că, şi în 2018, „micul Bonjasky“ va fi la fel de incomod pentru adversarii săi. „Mădălin Crăciunică! Deschizătorul de drumuri! Primul sportiv de la Keru Kento Constanţa care a luptat în galele Pro, cu rezultate excepţionale. În doar şase luni de când a început practicarea sporturilor de contact, a ieşit campion naţional de kickboxing K-1. De atunci a început o poveste frumoasă. În 2012, a câştigat prima piramidă de opt, pe reguli de K-1. Apoi, după nenumărate competiţii şi tot atâtea titluri, la care ridică sala în picioare (la propriu), debutează la Superkombat, împotriva marelui campion Amansio Paraschiv! Urmează alte evoluţii de excepţie, la Superkombat, WMF şi Colosseum. Un sportiv extrem de talentat, care promite ca în 2018 să fie cel puţin la fel de incomod pentru adversarii săi ca până acum!“, a punctat Lucian Stoicoci.
 
Sursa foto: Facebook

Citeşte şi:

Mădălin Crăciunică și Cosmin Mărcuță, victorioși: Cristi Stoica a disputat finala piramidei galei WMF Supreme Fights 

„Micul Bonjasky“ s-a făcut mare: Mădălin Crăciunică, din Constanţa, prima victorie la Superkombat (galerie foto+video)

Sportiv la Keru Kento Constanţa: Mădălin Crăciunică luptă la Turneul Campionilor cu Gabriel Manea, de la Absoluto

Lucian Stoicoci va susţine examenul pentru centură neagră 5 Dan în cadrul Federaţiei Române de Budokai (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Actorul Marius Chivu, „Nicu Rață“ din „Las Fierbinți“, l-a felicitat pe luptătorul constănțean Mădălin Crăciunică, după victoria din Colosseum Tournament (GALERIE FOTO + VIDEO)

25 Nov 2022 2561

Finală constănțeană în piramida de la 77 kg a Colosseum Tournament. Ștefan Orza, învingător. „Diamantul“ are victorii pe linie! (GALERIE FOTO)

27 Aug 2022 2545

Constanța. Luptătorul Mădălin Crăciunică a devenit tătic „Îngerașul! Să aibă parte de tot ce e mai bun și mai frumos în viață!“

27 Apr 2020 4658

Constanţa Luptătorul Mădălin Crăciunică s-a căsătorit cu Sarah Iuria Ștefan. În curând, cei doi vor deveni părinţi (galerie foto)

26 Feb 2020 12378

Urban Legend, un nou proiect Liga MMA îşi derulează, la Tulcea, prima ediţie. Luptă şi Mădălin Crăciunică, din Constanţa

05 Jul 2019 3875

„Voi lupta să rămână la mine cât mai mult timp!“ Mădălin Crăciunică a câştigat centura la gala „Supreme Night Fight“ (galerie foto)

04 Apr 2019 2642

Sportivi la Urban Legend Academy Mădălin Crăciunică luptă pentru centură în gala „Supreme Night Fight“, în care evoluează şi Cristi Stoica

27 Mar 2019 2717

Mădălin Crăciunică, alesul Super Pro Contract pentru o luptă în străinătate oferit lui „Little Groot“, după evoluţia de la gala Urban Legend

18 Dec 2018 3513

Eveniment la Constanţa Gala Urban Legend Super Pro e gata de start. Se anunţă un spectacol deosebit!

13 Dec 2018 2907

„Micul Bonjasky“ de la Keru Kento Constanţa Mădălin Crăciunică a câştigat centura la gala APP Fighting Promotion (galerie foto)

10 Oct 2018 4579

„Un vis împlinit!“ Lucian Stoicoci a trecut proba celor 100 de reprize de luptă şi a urcat la 5 Dan în kickboxing (galerie foto)

26 Sep 2018 5376

„Micul Bonjasky” de la Keru Kento Constanța Mădălin Crăciunică, victorie în gala „Colosseum” de la Iași (galerie foto)

21 Apr 2018 2840

Şansă spre centura mondială Mădălin Crăciunică şi Cosmin Mărcuţă, de la Keru Kento Constanţa, luptă, la Iaşi, în gala „Colosseum“ (galerie foto)

19 Apr 2018 4501

Luptător la Keru Kento Constanţa Mădălin Crăciunică, înfrângere la gala internaţională de la Imola. Ce au declarat „Micul Bonjasky“ și antrenorul său

06 Mar 2018 2614

„Micul Bonjasky“ Mădălin Crăciunică, de la CS Keru Kento Constanţa, luptă diseară în gala de la Imola (galerie foto)

04 Mar 2018 3346