Mihai Isop, din Constanţa, director general în Federaţia Română de Freestyle - Kickboxing

Constănţeanul Mihai Isop a fost desemnat director general în divizia profesionişti a Federaţiei Române de Freestyle - Kickboxing. „Au fost mai multe candidaturi, iar 90% dintre cluburi m-au votat pe mine“, a declarat Mihai Isop, care va împlini 37 de ani în luna martie a acestui an.
 
„Este o alegere bună. Mihai Isop are o experienţă vastă în domeniul luptelor, în special la ring. Totodată, este şi director zonal Sud la FRFK, pe ambele segmente, amatori şi profesionişti. În 2015, va avea şapte evenimente în care se va implica în calitate de organizator şi promotor“, a spus şi Adrian Dejanu, preşedintele Federaţiei Române de Freestyle - Kickboxing. Primul eveniment al lui Mihai Isop pe 2015 este Cupa Campionilor K1, care se va desfăşura pe 8 martie, de la ora 16.00, la Galaţi. În cadrul întrecerii, vor fi trei piramide (la categoriile -70 kg, -80 kg şi +85 kg) şi trei super-fighturi (la categoriile 90 kg, 95 kg şi 100 kg).  

 Campion la Karate Tradiţional şi Karate Ashihara

 Mihai Isop a făcut cunoştinţă cu lumea sporturilor de contact la vârsta de 12 ani, când a început să practice Karate Tradiţional, la Constanţa, cu Laurenţiu Vrăjitoru. Ulterior, s-a pregătit la Bucureşti cu Florentin Marinescu. Mihai Isop are în palmares cinci titluri de campion naţional la Karate Tradiţional şi Karate Ashihara, iar din martie 2000, deţine licenţa de instructor. Din luna noiembrie a anului trecut, activează la clubul Kickbox Columna, până atunci secondându-l pe Iulian Ursoi în pregătirea sportivilor de la Kickbox Ursoi. Cele două cluburi sunt înfrăţite, mergând împreună la competiţii.

Robert Andrei Isop a concurat la Mondiale

 Mihai Isop are un băiat, Robert Andrei, care a împlinit, recent, 14 ani şi care este şi el luptător. În urma rezultatelor interne pe care le-a obţinut, Robert Andrei a luat parte, anul trecut, la primul său concurs extern, fiind selecţionat în lotul naţional al României care a participat la Campionatul Mondial WAKO pentru cadeţi şi juniori la Kick-boxing, întrecere care s-a desfăşurat în Italia, la Rimini.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

146 de luptători au confirmat, până acum, participarea la concursul regional FRFK de la Ovidiu

11 Feb 2015 1738