Mihai Isop, din Constanţa, judecător la gala „Clash of the Titans“, de la Londra „Mi-am trăit visul!“ (galerie foto)



Constănţeanul Mihai Isop a oficiat ca judecător la gala „Clash of the Titans“, de la Londra, a doua reprezentaţie, după cea de la Madrid, a „Respect World Series“, cel mai nou circuit de lupte apărut în România, un proiect cu acoperire mondială, fondat de antrenorul Alin Panaite.
 
„A fost un eveniment deosebit. Abia ulterior, când am ajuns acasă, şi mi-a spus soţia «Wow, la ce event ai participat!», m-am «trezit» şi eu. Până atunci, nu am avut timp, întrucât gala a fost la standard real profesionist şi eram o rotiţă dintr-un mecanism uriaş. Aşa ceva numai în filme am mai văzut. Mi-am trăit visul, alături de oameni minunaţi!“, a declarat Mihai Isop (în foto, primul din stânga), care a fost judecător, alături de Ryti Sadauskas şi de Ionuţ Pucă, în vreme ce ca arbitri în ring au oficiat legendarul japonez Atushi Onari şi Paul Nicholls.

Rezultatele galei

Meciurile au fost: categ. -65 kg - Marius Cimpoeru (România) - Ionuţ Răducanu (România) - nu s-a dat decizie (nu a existat învingător şi învins), în urma unei lovituri nepermise involuntare; categ. -70 kg - Andrei Leuştean (România) îl învinge prin KO în repriza a doua pe Dominik Matusz (Polonia); categ. -81 kg - Ciprian Şchiopu (România) îl învinge prin abandon după repriza a doua pe Jamie Bates (Anglia); categ. +95 kg - Tolea Ciumac (România) pierde prin KO tehnic în repriza a doua la Kazadi Mwamda (Anglia); categ. +95 kg - Arnold Oborotov (Lituania) îl învinge pe puncte pe Gokhan Gedik (Turcia); categ. +95 kg - Marian Rusu (România) îl învinge prin KO în repriza întâi pe Tomasz Czerwinski (Polonia); categ. -92 kg - Sebastian Ciobanu (România) pierde prin KO în repriza întâi la Yousri Belgaroui (Olanda); categ. -95 kg - Andrei Stoica (România) îl învinge prin KO în repriza întâi pe Antonio Souza (Portugalia); categ. +95 kg - Daniel Sam (Anglia) îl învinge la puncte pe Vladimir Toktasynov (Rusia); categ. -92 kg - Bogdan Stoica (România) pierde prin accidentare în repriza a treia în meciul cu Antonio Plazibat (Croaţia); categ. +95 kg - Benjamin Adegbuyi (România) îl învinge la puncte pe Colin George (Olanda).

„A uimit pe toată lumea”

Mihai Isop a spus că toate meciurile au fost frumoase, dar că a fost impresionat în mod deosebit de Ciprian Şchiopu, de Andrei Leuştean şi de Bogdan Stoica. „Bogdan a uimit pe toată lumea. Laba piciorului i se făcuse cât o minge de handbal, dar el se încăpăţâna să lupte. Nu numai eu am fost impresionat de partide, ci şi întreaga sală. Spectatorii tropăiau de vibra ringul. Repet, aşa atmosferă numai în filme am văzut. Au venit mulţi la gală. Se terminase a doua luptă, dar oamenii încă soseau“, a arătat Mihai Isop.

Gală şi la Constanţa

Arbitrul din Constanţa a remarcat prezenţa la gală, în public, a multor persoane cunoscute, precum luptătorul MMA Alex Reid (cotat numărul 1 în Bellator), Neil O'Donnell (care are emisiune de kick „Fight Time“) şi cântăreţul G-Eazy. „Alex Reid efectiv trăieşte luptele. Pune multă patimă. La meciurile lui Andrei Stoica şi Benny Adegbuyi cel puţin se manifesta ca cel mai înfocat fan“, a punctat Mihai Isop. Din câte se pare, următoarea gală „Respect World Series“ va fi la Constanţa, în luna august a acestui an.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța. 30 martie 2024 Piramidă de patru luptători la gala Urban Legend. Premiu special pentru învingător!

18 Mar 2024 633

Viitorul Fântânele Radu Medeleanu, meci de top în Olanda, cu Clyde Brunswijk. Și Florin Memet a fost la înălțime (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2132

„Constanța unită“ Promoția Urban Legend, o nouă gală de top. Urmează confruntarea cu Benny Fight Academy!

19 May 2023 2361

Mamaia Cosmin Bucoveanu - Silviu Streinu, main event la gala Urban Legend vs Stoica Brothers. Partide incendiare!

05 May 2023 2505

Mamaia. Gala caritabilă Urban Legend „Fără sprijinul dumneavoastră, nu am fi reușit să îi schimbăm viața Andreei!“

29 Dec 2022 2530

Mamaia Gala caritabilă Urban Legend - „Luptăm pentru Andreea“ își derulează o nouă ediție

27 Dec 2022 1553

Mamaia Meciuri spectaculoase la gala Urban Legend Next Star (GALERIE FOTO)

12 Nov 2022 2064

Mamaia Gala Urban Legend Next Star, gata de start. În ring va fi din nou spectacol!

11 Nov 2022 2607

Urban Boxing. Silviu Streinu s-a impus în main-event. „The Street Fighter“, dedicație specială (GALERIE FOTO)

13 Jun 2022 6747

Ediția inaugurală a „Urban Boxing“. Partide explozive și o inovație. „Va fi un show de ținută“

10 Jun 2022 2613

Colaborare între ISJ Constanța și Urban Legend. Ce temă va avea proiectul

07 Apr 2022 1552

Ediția a zecea a galei Urban Legend s-a desfășurat în Bulgaria. Zece meciuri spectaculoase!

02 Sep 2020 3740

Coronavirus. Promoția Urban Legend, apeluri la responsabilitate Luptătorul Mădălin Pîrvulescu - „Stăm în casă azi, pentru a fi bine mâine!“ (galerie foto)

27 Mar 2020 3605

Constanţa Silviu „The Street Fighter“ Streinu a încheiat în numai zece secunde meciul de la Urban Legend 9 - Invictus (galerie foto)

19 Dec 2019 9961

Constanţa Gala Urban Legend 9 Invictus. Învingătorul lui „Goliat“ luptă din nou. Meci exploziv!

22 Nov 2019 6952