Mijlocașul Dragoș Nedelcu, în tricoul Farului Constanța „Împreună cu suporterii, putem fi foarte puternici“

 

 
  • Dragoș Nedelcu a evoluat pentru clubul de pe litoral până în august 2017, când s-a transferat la FCSB.
  • În prima parte a acestui sezon, mijlocașul a jucat în Germania, la Fortuna Dusseldorf.
  • Fost internațional de juniori, Nedelcu are până în prezent și două selecții la Naționala de seniori, iar cu România U21 a jucat în semifinale la Campionatul European din 2019.
 
Mijlocașul Dragoș Nedelcu a revenit pe litoral, la Farul Constanța, sperând să ajute echipa constănțean să–și îndeplinească obiectivele. 
 
Născut la 16 februarie 1997, constănțeanul Dragoș Nedelcu este un produs al Academiei Hagi, unde a ajuns încă din 2009. A evoluat pentru clubul de pe litoral până în august 2017, când s-a transferat la FCSB. În prima parte a acestui sezon, a jucat în Germania, la Fortuna Dusseldorf.
 
„Este un sentiment plăcut, să fiu din nou acasă. Revin cu forte proaspete și cu obiective pe care sper să le îndeplinim. La Fortuna Dusseldorf am petrecut o perioadă bună, în care am învățat foarte multe lucruri. Apreciez că am avut parte de această experiență. Ca mic fotbalist la FC Farul, iar apoi la Academia Hagi, am petrecut momente plăcute, în care am progresat, am crescut și am ajuns la un nivel bun. Vreau să dau tot ce am mai bun în aceaastă nouă perioadă la Constanța. După ce am plecat de aici, am păstrat legătura cu foștii colegi și ne-am revăzut mereu cu plăcere la loturile naționale. Este foarte plăcut să împart din nou vestiarul cu ei“, a declarat Dragoș Nedelcu, pentru Farul TV.
 
Principalul motiv pentru care s-a întors
 
În palmaresul jucătorului figurează un titlu de campion cu FC Viitorul (actuala Farul), în 2017, și o Cupă a României, în 2020, cu FCSB. Fost internațional de juniori, Nedelcu are până în prezent și două selecții la naționala de seniori. Este și semifinalist cu România U21 la Campionatul European din 2019.
 
„Am urmărit Liga 1 din Germania. Farul joacă foarte bine și ne vom îndeplini obiectivele. Avem un program încărcat în continuare, cu meciuri dificile, dar, dacă vom reuși să luăm puncte foarte multe, ne putem asigura locul de play-off. Mă bucur foarte mult că fanii Farului sunt alături de echipă și că această fuziune s-a întâmplat. În sfârșit, Constanța are o formație puternică, gata să se bată pentru lucruri mărețe. Împreună cu suporterii putem fi foarte puternici. Va fi foarte frumos să lucrez iar cu Gheorghe Hagi. Este principalul motiv pentru care m-am întors. Îmi doresc să reușim lucruri mari împreună și să ne ajutăm să ne îndeplinim obiectivele. Să cuceresc un trofeu cu Farul ar fi un vis împlinit, pe care îl am de mic. Aici am crescut și prin jocul meu îmi doresc să fac oamenii fericiți și să ajut echipa cât mai mult. Îmi doresc în primul rând să fiu sănătos, iar apoi restul lucrurilor vor veni“, a mai spus fotbalistul, potrivit sursei citate.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Fotbalistul Dragoș Nedelcu, de la Fortuna Dusseldorf, la Farul Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotbalistul Dragoș Nedelcu, de la Farul Constanța, cetățean de onoare al comunei Istria (GALERIE FOTO)

16 Dec 2023 1352

Farul Constanța - FC Voluntari Hagi - „Încercăm să ne revenim. Lucrurile trebuie reglate foarte repede“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

21 Jul 2023 2092

Adrian Mazilu În 2017, copil de mingi la titlul luat de FC Viitorul. Șase ani mai târziu, campion cu Farul Constanța

28 May 2023 4127

Superliga Trei meciuri în prima zi din etapa a treia a turneelor play-off / play-out, printre care și Farul - Universitatea Craiova

06 Apr 2023 1544

Golul cu Rapid, al 13-lea marcat de Farul din afara careului mare în acest sezon. Dragoș Nedelcu, în echipa etapei (GALERIE FOTO)

04 Apr 2023 1182

Farul Constanța Dragoș Nedelcu, omul meciului în Giulești. Denis Alibec - „Am un ghinion fantastic“. Enes Sali - „Va veni și golul“

04 Apr 2023 1529

Farul și fanii ei, la nivel înalt în Giulești Hagi - „Pentru noi, fiecare meci e o provocare. Ne place că am ajuns acolo sus, e frumos“ (GALERIE FOTO)

03 Apr 2023 1673

UTA - Farul Constanța, în Superligă Hagi - „Sperăm să facem un meci foarte bun și să ne întoarcem acasă cu puncte“ (VIDEO)

22 Feb 2023 2494

Farul Constanța Dragoș Nedelcu - „Îmi doresc să fiu sănătos și să pot să-mi ajut echipa să se bată la titlu“

30 Dec 2022 2075

Farul Constanța, alături de elevii Școlii Gimnaziale nr. 18 „Jean Bart“ din Constanța (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Oct 2022 2022

Farul Constanța a căzut de acord cu FCSB pentru transferul unui fotbalist. Un alt jucător pleacă însă de pe litoral

14 Jun 2022 3712

FCSB - Farul Constanța, debut în play-off Gică Hagi - „Sperăm să ne autodepășim și să facem un meci foarte bun“

12 Mar 2022 3963

Bradley de Nooijer, omul partidei Farul - FC Botoșani. A venit și primul său gol în Liga 1! (GALERIE FOTO)

05 Mar 2022 2408

Farul Constanța a învins FC Botoșani și s-a calificat în play-off (GALERIE FOTO)

03 Mar 2022 2678

FCSB - Farul Constanța Gică Hagi - „Mergem cu încredere că putem reuși lucruri foarte bune“ (VIDEO)

25 Feb 2022 4366