Militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu au susţinut o cauză umanitară la Maratonul Transfrontalier „Via Pontica“

La Maratonul Transfrontalier „Via Pontica“ 2019 au participat şi militarii Laurenţiu Cobzaru (din Galaţi, poliţist militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan) şi Costel Mazâlu (din Brăila, lucrător la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea“ al judeţului Brăila).
 
Laurenţiu Cobzaru a concurat în proba de 13 kilometri şi a ocupat locul cinci la general, iar Costel Mazâlu a fost al 12-lea la general la maraton (42 de kilometri). „După ce am terminat cursa, m-am întors după prietenul meu, pentru că suntem o echipă şi ne sprijinim necondiţionat. Am avut alături de noi doi prieteni inimoşi, colega şi prietena noastră Laura Mihalache, care ne sprijină şi ne ajută la toate evenimentele caritabile pe care le facem în Braila, dar şi dl Ioan Chifu (n.r. din Năvodari), căruia îi mulţumim din toata inima, fiindcă datorită dansului am putut participa la această cursă. Mi-am dorit mereu să ajung să particip. 
 
A fost un eveniment frumos, la care voi participa cu drag şi la anul. La acest eveniment ne-am întâlnit cu prieteni alegători din Constanţa şi îi salut cu drag. A fost o cursă frumoasă, strânsă, cu sportivi puternici, la fel si evenimentul organizat. Felicitări organizatorului şi tuturor participanţilor!“, a declarat Laurenţiu Cobzaru. 
 
Ambii militari au susţinut la această întrecere o cauză umanitară, cea a unei fetiţe de 12 ani din Brăila, Andreea, bolnavă de leucemie, în sprijinul căreia va avea loc şi o alergare, „Împreună pentru Andreea“, duminică, 22 septembrie, în Grădina Publică Galaţi. „Îi aşteptăm pe toţi oamenii inimoşi să participe la acest eveniment“, au spus cei doi. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.