Sport

Militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu, finalişti la categoria „Sport“ a Galei de Excelenţă a Comunităţii Brăilene

Ediţia întâi a Galei de Excelenţă a Comunităţii Brăilene, care se va desfăşura pe 29 noiembrie, şi-a desemnat cei trei finalişti la fiecare dintre cele 13 categorii: agricultură; antreprenoriat; artă şi cultură; educaţie; educaţie nonformală; incluziune socială; IT şi robotică; justiţie şi protecţie social; mediu; sport; sănătate; turism şi promovarea comunităţii; voluntariat şi implicare.
 
Gala de Excelenţă a Comunităţii Brăilene este un eveniment de recunoaştere a iniţiativelor brăilene (activităţi/ proiecte/programe/personalităţi), desfăşurate din dorinţa de a aduce o îmbunătăţire a calităţii vieţii beneficiarilor săi. La categoria sport, au fost nominalizaţi şi miltarii Laurenţiu Cobzaru (poliţist militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan“ Galaţi) şi Costel Mazâlu (de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea“ Brăila).
 
Fani înrăiţi al exerciţiului fizic şi al alergării, Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu sunt cunoscuţi pentru numeroasele lor curse în scop caritabil, fiind doi oameni cu suflet mare. Au participat la multe întreceri şi la Mamaia, şi în judeţul Constanţa. Laurenţiu Cobzaru nu a lipsit de la startul cursei Galaţi - Constanţa din 2017 (în cinstea Zilei Naţionale a României), al „Maratonului Nisipului“, al „Autism 24h Marea Neagră“, al „Black Sea 10K“, al Trichallenge sau al „Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră“.
 
Tot pe 29 noiembrie, Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu vor organiza şi o alergare de Ziua municipiului Galaţi, care se va desfăşura pe traseul Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan” - Primăria Galaţi. Și această cursă va avea o cauză nobilă, venind în sprijinul unui copil de şase ani din Brăila care se confruntă cu probleme medicale.
 
Sursa foto: Facebook (Laurențiu Cobzaru)
 
Citeşte şi:
 
Militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu au susţinut o cauză umanitară la Maratonul Transfrontalier „Via Pontica“

Militarul Laurenţiu Cobzaru şi prietenii săi continuă să susţină cauze umanitare în cursele la care participă (galerie foto)

Semimaraton organizat de militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu cu ocazia Zilei Pompierilor din România (galerie foto)

Laurenţiu Cobzaru, Costel Mazâlu şi prietenii lor au alergat la maratonul cu scop umanitar Galaţi - Cuca (galerie foto)


 
   
  
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine „Aș alerga până la capătul universului, să știu că pot aduce înapoi remediul pentru fiecare boală“ (galerie foto)

23 Sep 2020 1579

#ConstanțaEsteBine - De Ziua Marinei, au alergat de la Baia la Constanța Cursă umanitară, pentru ajutorarea fetiței unui militar de pe Fregata „Regina Maria“ (galerie foto)

17 Aug 2020 1704

Cursă umanitară De Ziua Marinei Române, militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu și fostul polițist Ioan Chifu aleargă între Baia și Constanța

08 Aug 2020 2725

Laurențiu Cobzaru și Valentin Ganea au primit placheta de onoare a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități

11 Jul 2020 1008

Alergarea în scop umanitar de 600 de kilometri Militarul Laurențiu Cobzaru, întâmpinat la Satu Mare la Monumentul Ostașului Român (galerie foto + video)

29 Jun 2020 2380

„Alerg pentru viață“. Cursă de 600 de kilometri! Militarul Laurențiu Cobzaru, start în temerarul său demers de a ajuta o polițistă (galerie foto)

22 Jun 2020 2058

O tânără polițistă are nevoie de ajutor De Ziua Drapelului Național, militarul Laurențiu Cobzaru va alerga susținând o nouă o cauză umanitară

06 Jun 2020 3829

Camarad necuvântător întâlnit pe traseu De Ziua Eroilor, militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu și-au îndeplinit misiunea (galerie foto)

30 May 2020 3763

De Ziua Eroilor, militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu vor alerga pentru o nouă cauză umanitară

28 May 2020 2858

La ultramaratonul Autism 24h „Marea Neagră“ participă și militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu

01 May 2020 2898

„Vremurile grele fac oamenii puternici!“ Militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu, campanie umanitară și în criza coronavirusului

14 Apr 2020 1313

Năvodari. Fostul polițist Ioan Chifu La împlinirea vârstei de 51 de ani, și-a făcut „cadou“ o alergare de 51 de kilometri!

18 Mar 2020 7090

La Tulcea, Crosul Mărțișorului, iar apoi alergare în jurul lacului Ciuperca. La a doua cursă, participanții au fost legați la ochi (galerie foto)

01 Mar 2020 1787

Acţiune umanitară De Ziua Protecţiei Civile, militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu au alergat de la Brăila la Tulcea (galerie foto)

29 Feb 2020 1444

„Împreună pentru Ionuţ!“, un nou cros umanitar organizat de militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu (galerie foto)

25 Feb 2020 3210