Sport

Militarul Laurenţiu Cobzaru, pe podium şi la Crosul Mărţişorului, de la Tulcea (galerie foto)

Militarul gălăţean Laurenţiu Cobzaru (poliţist militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”), celebru pentru numeroasele sale participări la alergări pe distanţe lungi în scop umanitar, a evoluat şi la Crosul Mărţişorului, de la Tulcea.
 
Cobzaru a concurat alături de Costel Mazalu, de la ISU Brăila, iar caporalul gălăţean a ocupat locul doi la veterani (cursă de 2.000 de metri) şi poziţia a cincea la general. Pe primul loc la veterani s-a situat Serghei Cuzmici (depăşindu-l cu numai o secundă pe Laurenţiu Cobzaru), pe trei - Dinu Bunu, iar al patrulea a fost Sorin Andrici, de la Jandarmeria Tulcea. Podiumul clasamentului feminin de la această categorie de vârstă le-a cuprins pe Nicoleta Ciortan (1), Florica Perianu (2) şi Mariana Stoian (3).
 
Evenimentul a fost organizat de Direcţia pentru Sport şi Tineret a judeţului Tulcea, de Asociaţia Judeţeană de Atletism Tulcea şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Tulcea. „Crosul Mărţişorului, organizat în Parcul Ciuperca, a fost de un real succes! Deşi vântul ne-a jucat iar feste, ca de obicei dealtfel în Dobrogea noastră, am avut 370 de participanţi ce n-au ţinut cont de el! Mulţumim profesorilor de la şcolile gimnaziale și liceele din municipiu și judeţ care au populat în număr mare această acţiune! De asemenea, mulţumesc seniorilor sosiţi din judeţele limitrofe Galaţi, Brăila, Constanţa, Vaslui ce au ţinut să alerge la crosul nostru alături de masterşi tulceni!“, a declarat fosta mare campioană Elena Fidamoro.
 
„Particip cu mare drag la toate evenimentele organizate de Elena Fidamoro şi DJST Tulcea. Asemenea acţiuni, alături de prieteni, sunt foarte frumoase, marcate de bucurie şi relaxare“, a precizat Laurenţiu Cobzaru, care a dedicat cursa memoriei plutonierului adjutant principal (r) Cristian Dumitrescu, decedat cu puţin timp în urmă.  
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Clasat pe podium la Maratonul Nisipului Laurențiu Cobzaru a primit o diplomă de excelență din partea Ligii Militarilor Profesioniști (galerie foto)

01 Apr 2019 731

„O zi bună este atunci când toți ne întoarcem acasă!” Ultramaratonul Galați-București la final. Maratoniștii primiți de ministrul Gabriel Leș (galerie foto)

28 Feb 2019 410

De la Galaţi la Focşani, iar apoi la Gerar Militarul Laurenţiu Cobzaru a alergat, la distanţă de câteva zile, în două curse solicitante (galerie foto)

28 Jan 2019 1022

Va fi însoţit de Ioan Chifu, din Năvodari Militarul Laurenţiu Cobzaru participă pe 24 ianuarie la o nouă alergare cu scop caritabil (galerie foto)

09 Jan 2019 870

Laurențiu Cobzaru și Sorin Andrici au împărțit locul întâi la Crosul Ziua Națională, de la Tulcea (galerie foto)

01 Dec 2018 992

Sâmbătă, cursă între Cernavodă și Constanța. „Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră „Vă așteptăm să sărbătorim împreună!”

09 Nov 2018 1058

„Alăturaţi-vă nouă!“ Vor alerga de la podul de la Cernavodă până la Constanţa. Ce evenimente va celebra cursa

03 Nov 2018 1340

„Aşii alergării“, cu militari în componenţă, au ocupat locul întâi la Maratonul Internaţional Iaşi (galerie foto)

31 Oct 2018 712

Cursa a avut şi scop caritabil În cinstea Zilei Armatei Române, militarul Laurenţiu Cobzaru a alergat de la Galaţi la Bucureşti (galerie foto)

26 Oct 2018 853

Laurenţiu Cobzaru - „A fost o onoare pentru noi“ Militari participanţi la Ştafeta Veteranilor şi la Maratonul Internaţional Bucureşti (galerie foto)

17 Oct 2018 743

Zi de naştere a alergătorului Laurenţiu Cobzaru sărbătorită special. La ce eveniment a participat militarul (galerie foto)

10 Oct 2018 1059

Ştafeta „Aşii alergării Galaţi“, alcătuită din militari, câştigătoare al treilea an la rând la „Black Sea 10k“, de la Mamaia

01 Oct 2018 1603

Echipa „Aşii alergării Galaţi“, formată din militari, pe primul loc la semimaratonul de la Bacău (galerie foto)

23 Sep 2018 1220

Mamaia Cursa Promenade Run din cadrul TriChallenge 2018, câştigată de militarul Laurenţiu Cobzaru

16 Sep 2018 2102

Militarul Laurenţiu Cobzaru, ambasador al evenimentului „Fugi!“. Echipa „Rază de speranţă“, pe primul loc (galerie foto)

28 Aug 2018 2179