Minifotbal. Liga 1 Constanța CFR Arsenal Inel II, campioană a treia oară la rând, fără înfrângere! Mihai Zugravu, jucătorul sezonului (GALERIE FOTO)



 
  • Campioana a dominat cu autoritate întrecerea, având 33 de victorii și patru egaluri în cele 37 de partide jucate, cu un golaveraj impresionant.
  • CFR Arsenal Inel II și-a asigurat matematic titlul cu trei etape înaintea încheierii sezonului.
  • Primele două clasate vor reprezenta Constanța la Supercupa României la minifotbal, competiție programată la Iași.
 
Supremația echipei CFR Arsenal Inel II a continuat și în sezonul 2021/2022 al Ligii 1 constănțene de minifotbal, care le-a revenit pentru a treia la oară la rând „tunarilor“. În plus, (noua și vechea) campioană a realizat performanța de a încheia neînvinsă stagiunea! 
 
CFR Arsenal a dominat cu autoritate întrecerea, având 33 de victorii și patru egaluri în cele 37 de partide jucate, cu un golaveraj impresionant: 231-89. Campioana și-a asigurat matematic titlul cu trei etape înaintea încheierii sezonului, după 3-0 cu FC Marina LMP, adversara neputând alinia însă o formulă completă la fluierul de start al partidei. CFR Arsenal Inel II și-a respectat blazonul și în ultimele trei runde din play-off, în care a înregistrat numai victorii: 7-5 cu FC Ovidiu, 3-0 cu Săgeata Stejaru și 3-0 cu Squadra Viola. „În ultimul meci disputat în play-off, cel împotriva ocupantei locului secund, scorul era egal, 5-5, când mai erau două minute de joc, moment în care adversara a părăsit terenul“, se arată pe pagina de Facebook a formației campioane. Clasamentul final din play-off a fost: 1. CFR Arsenal Inel II - 103p (37m, 234-89), 2. Squadra Viola - 85p (37m, 191-108), 3. FC Ovidiu - 80p (37m, 186-113), 4. Săgeata Stejaru - 69p (37m, 169-128), 5. FC Marina LMP - 68p (37m, 175-108), 6. IPA 5 Constanța - 62p (37m, 138-143), 7. AS Wolf - 60p (37m, 166-148), 8. GSM Service - 46p (37m, 137-149).  
 
„Cea mai valoroasă formație“
 
„Am încheiat neînvinși sezonul, astfel că îi felicit pe toți băieții pentru seriozitatea de care au dat dovadă. Cu mai multă atenție și concentrare am fi putut obține victorii pe linie. Pentru al treilea an consecutiv am arătat că alcătuim cea mai valoroasă formație constănțeană la minifotbal. Vrem să facem o figură și mai frumoasă la turneele naționale, pentru a depăși performanța de anul trecut. Vreau să le mulțumesc pe această cale celor care ne-au sprijinit, ne susțin și vor fi în continuare alături de echipă, orice implicare fiind una benefică pentru a ne putea desfășura în continuare activitatea, fotbalul fiind marea noastră dragoste”, a declarat, potrivit sursei citate, Constantin Caracostea, delegatul, antrenorul și sufletul „tunarilor” constănțeni.
 
La Supercupa României
 
În actualul sezon, CFR Arsenal Inel II a utilizat jucătorii: Bogdan Oarză, Cristian Siminicianu și Adrian Lungu - portari, Ştefan Soldat (cpt.), Bogdan Evdochim, Adrian Benciu, Marius Jalbă, Cristian Mihăilă, Marius Fotescu, Iulian Voinea, Cezar Beșleagă, Alexandru Vieru, Edis Abibula și Mihai Zugravu. Delegatul și antrenorul echipei: Constantin Caracostea. Manager: Ionuț Caracostea. Președinte: Marius Păuna. Ocupantele primelor două locuri, CFR Arsenal Inel II și Squadra Viola, vor reprezenta Constanța la Supercupa României la minifotbal, competiție programată la Iași, în perioada 1-3 iulie.
 
Nicu Bacale, cel mai bun portar

 
Festivitatea de premiere, la finele Ligii 1 constănțene, s-a desfășurat pe terenul mare al bazei sportive Atletic Club din Constanța, iar CFR Arsenal Inel II a primit, pentru al treilea an consecutiv, trofeul, diploma și medaliile cuvenite campioanei. Mihai Zugravu, golgeterul formației, a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului, iar Nicu Bacale, de la AS Wolf, a primit distincția cuvenită portarului sezonului. „«Tunarii» constănțeni au sărbătorit așa cum se cuvine câștigarea campionatului, nelipsind tradiționalul tort, iar gândurile se îndreaptă acum spre Supercupa României de la Iași“, este mesajul CFR Arsenal Inel II.
     

Diplomă de excelență
 
O diplomă de excelență a primit și Dănuț Albu, președintele de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști, „din partea organizatorului competiției, Marius Valeanu, patronul Atletic Club, pentru remarcabila evoluție a echipei de minifotbal a Ligii Militarilor Profesioniști. Marina LMP Constanța a ocupat locul 5 în cadrul Ligii 1, a Campionatului Național de Minifotbal 2021 - 2022 - zona jud Constanța, după un retur de excepție! Felicitări jucătorilor și staff-ului echipei noastre! Forza LMP! Mulțumim, Atletic Club! Respect Valeanu Marius!“, după cum se menționează pe pagina de Facebook a LMP. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Foto credit: focusactual.ro
 
Citește și:
 
Minifotbal Constanța
Arsenal Inel II, campioană pentru a doua stagiune la rând. Trei premii speciale pentru „tunari“ (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Minifotbal Constanța Campioana CS CFR TTS Arsenal Inel II și-a luat revanșa în fața ACS TMV Ovidiu

05 Feb 2024 901

Minifotbal Constanța Campionii de la CS CFR TTS Arsenal Inel II, start cu dreptul în 2024

09 Jan 2024 1029

Minifotbal Constanța Marina Rangers LMP, victorie contra campioanei CS CFR TTS Arsenal Inel 2. „Vom lupta pentru titlu“

18 Dec 2023 1642

Minifotbal Constanța CS CFR TTS Arsenal Inel II a câștigat pentru a treia oară Cupa de Vară (GALERIE FOTO)

03 Oct 2023 1195

Minifotbal Campioana CS CFR TTS Arsenal Inel II Constanța a fost aproape de calificarea la turneul final

14 Jun 2023 1621

Constanța Tricoul purtat de Alexandru Cicâldău în meciul Moldova - România 0-5, scos la licitație pentru ajutorarea lui Iulian Voinea (GALERIE FOTO)

09 Feb 2023 1636

Oferit de Denis Alibec Tricou de la Națională, cu semnăturile tricolorilor, scos la licitație pentru ajutorarea lui Iulian Voinea

03 Oct 2022 2482

Constanța. „Fii tare, Iulică!“ Fotbalistul Iulian Voinea are nevoie de ajutor. Mesaje de susținere afișate la mai multe partide (GALERIE FOTO)

21 Sep 2022 1950