„Ministrul apărării” Muntenegreanul Nebojsa Simovic, o altă achiziţie a HC Dobrogea Sud Constanţa

HC Dobrogea Sud Constanţa a anunţat o a treia achiziţie din această vară, în vederea sezonului 2019/2020, muntenegreanul Nebojsa Simovic (pivot / apărător central, 25 de ani, 1,99 m - 114 kg).

Tare ca stânca, muntenegreanul Nerbojsa Simovic va fi «ministrul apărării» la Constanţa. Avem mare încredere în el şi în «bariera» pe care o va face în jurul semicercului nostru. Pe aici nu se trece!, l-a prezentat HC Dobrogea Sud pe handbalistul care a jucat ultima dată la Davas, în Ungaria, şi care a semnat cu echipa constănţeană un contract până în 2021.


În aprilie, noul jucător de la HC Dobrogea Sud a reuşit o victorie uriaşă în faţa campioanei mondiale Danemarca, în calificările pentru Euro 2020, competiţie la care Simovic va lua parte cu Naţionala Muntenegrului.

Sunt foarte fericit că am semnat cu echipa din Constanţa! Am auzit multe lucruri bune despre acest club. Abia aştept să începem sezonul şi să-mi ajut coechipierii pentru a obţine împreună cele mai bune rezultate. Hai, Constanţa, a fost mesajul lui Nebojsa Simovic.   


Ceilalţi doi jucători nou achiziţionaţi prezentaţi până acum de HC Dobrogea Sud sunt egiptenii Omar Yassin (inter stânga, 30 de ani) şi Karim Hendawy (portar, 31 de ani).

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud) 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Şase handbalişti de la HC Dobrogea Sud Constanţa, convocaţi la echipele naţionale

04 Mar 2021 2935

Şase handbalişti de la HC Dobrogea Sud Constanţa, convocaţi la echipele naţionale

30 Dec 2020 3470

HC Dobrogea Sud Constanța Ionuț Iancu și Nebojsa Simovic - colegi la club, adversari la Națională. Portarul, MVP!

16 Nov 2020 3809

Sunt şanse ca handbalistul Nebojsa Simovic, de la HC Dobrogea Sud, să prindă meciurile de campionat din februarie

16 Jan 2020 1570

HC Dobrogea Sud a învins Politehnica Timișoara la diferență de șapte goluri

09 Nov 2019 2411