Sport

Mobilizare a fanilor constănţeni pentru meciul SSC Farul - ACS Poli Timişoara „Haideţi să le arătăm că nu murim când vor ei!“

Echipa de fotbal înfiinţată de suporteri, SSC Farul Constanţa, nou promovată în Liga a 2-a, se pregăteşte pentru debutul în campionat. Sâmbătă, 4 august, de la ora 13.00, formaţia fanilor întâlneşte ACS Poli Timişoara, meciul jucându-se pe terenul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu.
 
„Numărăm descrescător cu emoţie şi entuziasm. Numărăm zilele, orele, minutele şi secundele care ne mai despart de startul noului sezon al Ligii a II-a. Rememorăm cu drag clipele de început! Prima acţiune de selecţie, primul meci amical, primul oficial, prima victorie! O primă promovare şi, la un an distanţă, încă una. Cine-ar fi crezut?! Probabil nici cei mai optimişti dintre noi nu ar fi îndrăznit să viseze atât de sus. Totuşi, iată-ne înainte de începutul unui nou capitol din povestea frumoasă a renaşterii Farului. O poveste pe care ne-o dorim fără de sfârşit. Sâmbătă, 4 august, începând cu ora 13.00, ne vom regăsi la Stadion. La Stadionul din Ovidiu, terenul principal din cadrul Academiei «Gheorghe Hagi». Vom cânta împreună şi ne vom bucura pentru şi alături de Farul. Mai e puţin! Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a SSC Farul.

Variante de stadion

Fanii şi-ar fi dorit însă o altă atmosferă în jurul echipei la debutul în Liga a 2-a, spunând că toate scandalurile din ultima perioadă au afectat clubul. Mai mult, potrivit suporterilor, SSC Farul a fost la un pas de desfiinţare, după ce, luni, 30 iulie, stadionul „Gheorghe Hagi“ (aşa cum figurează în continuare arena din str. Primăverii în actele Ministerului Tineretului şi Sportului) nu a primit omologare pentru Liga a 2-a, dându-se termen joi, 2 august, la ora 9.00, pentru remedierea problemelor. Însă, arată suporterii, marţi, 31 august, era o comisie în care se stabileau programul etapei şi televizările, iar SSC Farul trebuia să anunţe un stadion omologat până la ora 13.00, în caz contrar intervenind excluderea din campionat. Fanii se gândiseră la mai multe variante de stadion, unele dintre ele fiind Chiajna şi Călăraşi, dar colacul de salvare a fost întins de Gică Hagi, care a primit SSC Farul pentru meciul cu ACS Poli Timişoara pe stadionul pe care joacă FC Viitorul, fără a cere niciun ban! „Am apelat în disperare de cauză la Gică, care ne-a întins o mănă salvatoare! Gică Hagi ne-a salvat de la desfiinţare! Mulţumim, Gică!“, a spus Sorin Mihăilescu, cel mai cunoscut suporter constănţean.
 
„Dacă ne puteţi încuraja, vă aşteptăm lângă noi, cu inimile deschise!“
 
„În mod oficial, avem echipa înscrisă în campionat! Sâmbătă începe lupta adevărată, cea de pe gazon, acolo unde ar trebui să se ducă luptele din fotbal. Nu mă interesează nimic altceva decât promovarea şi succesul echipei de fotbal a Constanţei, oraşul meu! Nu vreau să mai aud comentariile din spate, răutăţile şi predicţiile negative. Nu vreau să ştiu ce zice şi ce vrea Marica, nu mai veniţi cu bârfe, nici ce fac duşmanii sportului constănţean pentru a ne distruge, nu vreau să mai ştiu! Dacă ne puteţi încuraja, vă aşteptăm lângă noi, cu inimile deschise. Dacă aveţi critici şi atitudini negative, nu ne contactaţi. Vorbiţi între voi, pe la colţuri. Noi avem treabă, trebuie să câştigăm puncte şi să aducem zâmbete pe chipurile constănţenilor. Alungaţi şi prigoniţi de către autorităţi, vom juca oriunde vom putea şi ne vom pune energia şi sufletele în meciuri“, a fost mesajul Emanuelei Gavrilă, femeia de afaceri din Constanţa cu care SSC Farul a încheiat un contract de asociere.

Maşini mai multe ca la meciul de la Eforie

Suporterii au anunţat că vor face deplasarea la Ovidiu în coloană, cu maşinile personale. „Plecarea suporterilor se va face de la stadionul «Farul», în coloană, cu maşinile personale. Ca o părere personală, vor fi mai multe maşini ca la meciul de la Eforie (n.r. când SSC Farul juca în Liga a 4-a). Ne vedem la stadion la ora 11.00, iar la 11.30 plecăm spre Ovidiu. Important: nu rămâne nimeni pe jos! Haideţi să le arătăm că nu murim când vor ei! Farul suntem noi! Înainte Farul, înainte suporteri!“, a precizat un susţinător al SSC Farul. 

Cât costă biletele

Biletele de intrare la meci costă 10 lei (intrare generală), iar la casele de bilete de la stadionul central din complexul „Academiei Hagi“ se găsesc în ziua meciului, începând cu ora 10.30. Biletele de acces se pot procura şi prin reţeaua Eventim: online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: Carrefour, Orange, Vodafone, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas şi Cărtureşti. Accesul în stadion se face începând cu ora 11.30, iar spectatorilor le este adus la cunoştinţă că fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în interiorul arenei.  
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sondaj de opinie Credeţi că SSC Farul Constanţa va avea un 2019 de succes, în care îşi va atinge obiectivele?

18 Feb 2019 633

SSC Farul Constanţa a intrat în linie dreaptă. Amicale şi achiziţii Petre Grigoraş - „Sunt convins că echipa va arăta altfel în joc“

18 Feb 2019 1389

SSC Farul Constanța l-a achiziționat și pe Arif Demir

16 Feb 2019 1218

SSC Farul Constanța a anunțat încă trei transferuri. Miercuri, ultimul amical înaintea începerii campionatului (galerie foto)

16 Feb 2019 1086

SSC Farul Constanța a anunțat transferul lui Joao Diogo și al lui Rafael Miranda

14 Feb 2019 1139

Cristi Boboc şi Cristina Bujin vor concura la Campionatul Balcanic de atletism pentru seniori

14 Feb 2019 446

Un fotbalist de la Dinamo va juca la SSC Farul Constanţa

13 Feb 2019 1288

SSC Farul Constanţa, victorie în ultimul meci de pregătire din Antalya

13 Feb 2019 805

SSC Farul Constanţa, amical, astăzi, în Antalya, cu FC Ruh Brest

13 Feb 2019 563

Noi medalii Aur și bronz pentru Constanța la Naționalele de tenis de masă (galerie foto)

13 Feb 2019 482

Insolvenţa Rugby Club Judeţean Farul Constanţa merge mai departe. Noul termen, în aprilie

12 Feb 2019 574

SSC Farul Constanța, egal în al patrulea amical din Antalya (galerie foto)

11 Feb 2019 991

SSC Farul Constanţa dispută astăzi un nou meci amical în Antalya

11 Feb 2019 794

Atletul Marian Petre, vicecampion balcanic. David Ciolpan a ratat la mustaţă bronzul! (galerie foto)

11 Feb 2019 543

Finanţări nerambursabile Bani de la bugetul judeţului Constanţa pentru domeniul sport. Detalii despre beneficiari şi proiectele lor

11 Feb 2019 1172