Mobilizare a fanilor constănţeni pentru meciul SSC Farul - ACS Poli Timişoara „Haideţi să le arătăm că nu murim când vor ei!“

Echipa de fotbal înfiinţată de suporteri, SSC Farul Constanţa, nou promovată în Liga a 2-a, se pregăteşte pentru debutul în campionat. Sâmbătă, 4 august, de la ora 13.00, formaţia fanilor întâlneşte ACS Poli Timişoara, meciul jucându-se pe terenul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu.
 
„Numărăm descrescător cu emoţie şi entuziasm. Numărăm zilele, orele, minutele şi secundele care ne mai despart de startul noului sezon al Ligii a II-a. Rememorăm cu drag clipele de început! Prima acţiune de selecţie, primul meci amical, primul oficial, prima victorie! O primă promovare şi, la un an distanţă, încă una. Cine-ar fi crezut?! Probabil nici cei mai optimişti dintre noi nu ar fi îndrăznit să viseze atât de sus. Totuşi, iată-ne înainte de începutul unui nou capitol din povestea frumoasă a renaşterii Farului. O poveste pe care ne-o dorim fără de sfârşit. Sâmbătă, 4 august, începând cu ora 13.00, ne vom regăsi la Stadion. La Stadionul din Ovidiu, terenul principal din cadrul Academiei «Gheorghe Hagi». Vom cânta împreună şi ne vom bucura pentru şi alături de Farul. Mai e puţin! Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a SSC Farul.

Variante de stadion

Fanii şi-ar fi dorit însă o altă atmosferă în jurul echipei la debutul în Liga a 2-a, spunând că toate scandalurile din ultima perioadă au afectat clubul. Mai mult, potrivit suporterilor, SSC Farul a fost la un pas de desfiinţare, după ce, luni, 30 iulie, stadionul „Gheorghe Hagi“ (aşa cum figurează în continuare arena din str. Primăverii în actele Ministerului Tineretului şi Sportului) nu a primit omologare pentru Liga a 2-a, dându-se termen joi, 2 august, la ora 9.00, pentru remedierea problemelor. Însă, arată suporterii, marţi, 31 august, era o comisie în care se stabileau programul etapei şi televizările, iar SSC Farul trebuia să anunţe un stadion omologat până la ora 13.00, în caz contrar intervenind excluderea din campionat. Fanii se gândiseră la mai multe variante de stadion, unele dintre ele fiind Chiajna şi Călăraşi, dar colacul de salvare a fost întins de Gică Hagi, care a primit SSC Farul pentru meciul cu ACS Poli Timişoara pe stadionul pe care joacă FC Viitorul, fără a cere niciun ban! „Am apelat în disperare de cauză la Gică, care ne-a întins o mănă salvatoare! Gică Hagi ne-a salvat de la desfiinţare! Mulţumim, Gică!“, a spus Sorin Mihăilescu, cel mai cunoscut suporter constănţean.
 
„Dacă ne puteţi încuraja, vă aşteptăm lângă noi, cu inimile deschise!“
 
„În mod oficial, avem echipa înscrisă în campionat! Sâmbătă începe lupta adevărată, cea de pe gazon, acolo unde ar trebui să se ducă luptele din fotbal. Nu mă interesează nimic altceva decât promovarea şi succesul echipei de fotbal a Constanţei, oraşul meu! Nu vreau să mai aud comentariile din spate, răutăţile şi predicţiile negative. Nu vreau să ştiu ce zice şi ce vrea Marica, nu mai veniţi cu bârfe, nici ce fac duşmanii sportului constănţean pentru a ne distruge, nu vreau să mai ştiu! Dacă ne puteţi încuraja, vă aşteptăm lângă noi, cu inimile deschise. Dacă aveţi critici şi atitudini negative, nu ne contactaţi. Vorbiţi între voi, pe la colţuri. Noi avem treabă, trebuie să câştigăm puncte şi să aducem zâmbete pe chipurile constănţenilor. Alungaţi şi prigoniţi de către autorităţi, vom juca oriunde vom putea şi ne vom pune energia şi sufletele în meciuri“, a fost mesajul Emanuelei Gavrilă, femeia de afaceri din Constanţa cu care SSC Farul a încheiat un contract de asociere.

Maşini mai multe ca la meciul de la Eforie

Suporterii au anunţat că vor face deplasarea la Ovidiu în coloană, cu maşinile personale. „Plecarea suporterilor se va face de la stadionul «Farul», în coloană, cu maşinile personale. Ca o părere personală, vor fi mai multe maşini ca la meciul de la Eforie (n.r. când SSC Farul juca în Liga a 4-a). Ne vedem la stadion la ora 11.00, iar la 11.30 plecăm spre Ovidiu. Important: nu rămâne nimeni pe jos! Haideţi să le arătăm că nu murim când vor ei! Farul suntem noi! Înainte Farul, înainte suporteri!“, a precizat un susţinător al SSC Farul. 

Cât costă biletele

Biletele de intrare la meci costă 10 lei (intrare generală), iar la casele de bilete de la stadionul central din complexul „Academiei Hagi“ se găsesc în ziua meciului, începând cu ora 10.30. Biletele de acces se pot procura şi prin reţeaua Eventim: online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: Carrefour, Orange, Vodafone, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas şi Cărtureşti. Accesul în stadion se face începând cu ora 11.30, iar spectatorilor le este adus la cunoştinţă că fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în interiorul arenei.  
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Anglia Fost fotbalist de la Farul Constanța joacă la Draco FC 2022, prima formație românească din orasul Chelmsford. Duminică, meci mare! (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1271

Farul Constanța Gheorghe Hagi, la conferința de presă - „M-ai prins în ofsaid!“ (VIDEO)

18 Apr 2024 891

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - CFR Cluj Hagi - „Întâlnim un adversar foarte puternic, dar unicul nostru obiectiv e victoria“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1146

Box George Edmond Maradin, pe locul cinci la Campionatul European. „Mândru să reprezint România și orașul Constanța!“ (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 884

Doi fotbaliști de la Farul Constanța, în echipa etapei a patra din play-off / play-out. „Este surpriza plăcută“

16 Apr 2024 623

Farul Constanța și-a mărit flota de autocare moderne. Campioana României se alătură cluburilor de fotbal importante (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 1089

Trei echipe de juniori de la Farul Constanța, calificate în semifinalele campionatelor

15 Apr 2024 551

Farul Constanța Fotbalistele, eșec surprinzător acasă cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Oaspetele conduceau cu 3-0 în minutul 21! (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 765

Farul Constanța Hagi - „Victorie mare la Craiova, care ne crește încrederea. Sperăm să învingem și CFR Cluj“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 707

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 841

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1041

Farul Constanța Ionuț Cojocaru - două goluri, iar „marinarii“ câștigă la Craiova și urcă în clasament

12 Apr 2024 1342

Superliga 2023/2024. Duminică, 14 aprilie 2024 Liderul FCSB vrea să scape și de CFR Cluj din bătălia pentru titlu

12 Apr 2024 766

Superliga 2023/2024 Cine va da lovitura simbolică de start la meciul Universitatea Craiova - Farul Constanța. Duel pentru Europa

11 Apr 2024 1622

Gheorghe Hagi - „În România s-a pierdut noțiunea de profesor, de antrenor, de manager“

10 Apr 2024 680