Momcilo Vukotic, fost antrenor al Farului Constanța, s-a stins din viață

  • Cu Vukotic la timonă, „marinarii“ au jucat în semifinalele Cupei României, s-au clasat pe locul șapte în campionat, dar au evoluat și în Cupa UEFA - Intertoto.    
 
O veste tristă: a murit, la vârsta de 71 de ani, sârbul Momcilo Vukotic, fost fotbalist de legendă al echipei Partizan Belgrad și al Naționalei Iugoslaviei, dar și antrenor, în anul 2006, al Farului Constanța.

Cu Vukotic la timonă, „marinarii“ au jucat în semifinalele Cupei României, s-au clasat pe locul șapte în campionat, dar au evoluat și în Cupa UEFA - Intertoto.    

Momcilo Vukotic a deținut o perioadă lungă recordul celor mai multe prezențe în tricoul lui Partizan Belgrad, 791.

Un mesaj de condoleanţe a trimis şi Farul Constanţa:
 

Rămas bun, Momcilo Vukotic!
 
Farul Constanța anunță cu tristețe trecerea în neființă a fostului antrenor sârb Momcilo Vukotic, la vârsta de 71 de ani.
 
Acesta a pregătit echipa noastră în anul 2006, reușind să obțină calificarea în finala Cupei Intertoto și în semifinalele Cupei României.
 
În cariera de jucător evoluase de 791 de ori pentru Partizan Belgrad!


PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.