Moment de reculegere, la meciul Farul - Universitatea Craiova, în memoria victimelor cutremurelor din Turcia



Arena principală a bazei sportive a Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduiește, în această seară, meciul Farul Constanța - Universitatea Craiova, din etapa a 24-a a Superligii.

Înainte de startul partidei, pe stadion s-a ținut un moment de reculegere în memoria victimelor cutremurelor devastatoare din Turcia, care a făcut mii de victime în această țară, dar și în Siria.

Fotbaliștii Farului au intrat pe teren purtând tricouri speciale, pentru a-și arăta sprijinul față de această dramă, iar pe paginea de Facebook a Farului a fost postat mesajul:

Clubul nostru este alături de întreg poporul turc, greu încercat în aceste momente.

Suntem alături de ei. Și eu am trăit cutremurul din 1977. Atunci au fost 40 de secunde parcă, acum un minut și jumătate. Am trăit și un alt cutremur în Turcia, în alt an. Toți trebuie să fim cu gândul acolo, iar cei de la fața locului să ajute, a punctat Gheorghe Hagi.

 
Startul simbolic al meciului a fost dat de una dintre legendele Farului, Ion Constantinescu.

Acesta a rămas celebru și printr-un gol de la jumătatea terenului pe care i-a înscris formației oltene, într-o partidă Farul - Universitatea 4-0, jucată pe 2 mai 1974.  

Cu o zi înainte de meci, a fost ziua de naștere a lui Gică Hagi, care a împlinit 58 de ani. „Regele“ a primit, un cadou și din partea echipei craiovene, un tricou personalizat, cu numele său și cu numărul 10. Cel care i-a oferit tricoul a fost căpitanului oaspeților, Andrei Ivan.

Mulțumesc, un gest foarte bun al lor, respectăm acest lucru. E bine că mai există și părțile acestea bune, a spus Hagi.




Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)

Citește și:

Devastatoarele cutremure
Gheorghe Hagi - „Toate gândurile mele merg către poporul turc, greu încercat în aceste momente“

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Meci cu opt goluri FC Farul Constanța, succes la scor în amicalul cu Gloria Albești

12 Aug 2020 3340