LIVE. Momente emoționante Gheorghe Hagi, oaspete de onoare la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, cea la care a învățat (GALERIE FOTO+VIDEO)

UPDATE 5

Hagi s-a întâlnit și cu fosta sa dirigintă și cu alte două foste profesoare. Este vorba despre Zoița Țigău fosta dirigintă (limba română), Mihaela Nicola (limba franceză) și Maria Popa (limba rusă).

Trofeu de preț!
A primit autograf de la Hagi pe pantoful de sport și nu s-a mai încălțat cu el (GALERIE FOTO)


UPDATE 4

Hagi a primit din partea școlii o plachetă. Copiii au primit și 100 de bilete la meciul de luni cu Universitatea Craiova. 

UPDATE 3 

Directorul școlii a primit un tricou personalizat cu semnăturile jucătorilor și a lui Gheorghe Hagi. În dar au fost oferite și trei mingi. 

UPDATE 2 


Din grupul oaspeților mai fac parte Alex Mățel team managerul Farului, Andreea Laiu si Nicoleta Deca,  de la echipa feminină, Alin Cocoș, international de juniori al Farului, fostul mare jucător Ion Constantinescu, Gabriel Georgescu, inspectorul se specialitate de la ISJ Constanta, Costin Mega, director marketing Farul, și Sorein Teodoreanu, ofițer de presă Farul.

UPDATE 1

Oaspeții au fost întâmpinați cu pâine și sare.

Hagi, după vizita la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, cea la care a învățat - „Am o plăcere deosebită să mă întorc de unde am plecat“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

Programul „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”, pe care Farul Constanța îl derulează în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, a continuat astăzi cu vizita la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“ din municipiu.

La întâlnirea cu elevii, de la Farul (echipă aflată pe locul doi în Superligă) au fost prezenți managerul tehnic Gheorghe Hagi și fotbaliștii Denis Alibec și Dragoș Nedelcu.

Pentru Gheorghe Hagi, cel mai bun fotbalist pe care l-a dat România, prezența la Școala 23 a fost una specială și încărcată de emoție, având în vedere că la această școală a învățat el. 

Vizita lui Gică Hagi la școală pică și în preajma zilei sale de naștere, „Regele“ urmând a împlini 58 de ani duminică, 5 februarie.  
  
„Marinarii“, alături de Gabriel Georgescu, au mai fost prezenți până acum, de anul trecut, de când a debutat programul, la Școala Gimnazială nr. 43, la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“, la Școala nr. 29 „Mihai Viteazul“ Constanța, la Liceul Teoretic „George Călinescu”, la Liceul Energetic, la Liceul Teoretic „Decebal“, la Școala nr. 12 „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, la Școala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart“, la Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“, la Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu“, la Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“ și la Școala Gimnazială nr. 8.


Citește și:

Fotografie-document. Gică Hagi împlineşte astăzi 51 de ani. Iată-l în clasa a IV-a, în costum de pionier!
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rapid - Farul Constanța, în Superligă Hagi - „În Giulești e foarte greu să câștigi, dar suntem încrezători“ (VIDEO)

31 Mar 2023 2694

Juniori ai Academiei Hagi, participanți la proiectul „Adoptă un copac”

30 Mar 2023 786

Editorial Farul Constanța merită să devină campioana României!

27 Mar 2023 1101

Cu mulți jucători tineri în echipă, Farul Constanța a pierdut amicalul cu PAOK Salonic (VIDEO)

25 Mar 2023 4324

Municipalitatea plătește peste 100.000 lei unei firme înființate anul trecut pentru dirigenție de șantier în cadrul proiectului de demolare a stadionului Gheorghe Hagi (DOCUMENT)

22 Mar 2023 1515

Junioarele Farului Constanța, în rol de player-escort la meciul „marinarilor“. Când are loc întâlnirea cu PAOK Salonic (GALERIE FOTO)

21 Mar 2023 1302

Farul Constanța are un mare plus față de adversarele din play-off! Ce spune Hagi despre obiectivul „marinarilor“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

21 Mar 2023 1495

Farul Constanța, amical cu PAOK Salonic. Clubul de pe litoral are 31 de jucători convocați la echipele naționale

20 Mar 2023 2019

Explicațiile selecționerului Edward Iordănescu pentru neconvocarea lui Ianis Hagi. „S-a amplificat foarte tare subiectul“

20 Mar 2023 1349

Farul Constanța Gheorghe Hagi, la meciul 300 ca antrenor în prima ligă (GALERIE FOTO + VIDEO)

19 Mar 2023 1474

LIVE TEXT Farul Constanța a învins Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, la debutul în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

19 Mar 2023 1523

Hagi - „Dacă Ianis nu a fost nici în acea listă, pentru mine e grav. Am vorbit doar de o listă, în rest s-a încercat să se facă diversiune și manipulare“ (VIDEO)

18 Mar 2023 3449

„Vrem să facem un meci foarte bun și să câștigăm“. Farul Constanța, duel cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. „Marinarii“ au trei absențe (VIDEO)

18 Mar 2023 1408

La ce eveniment sportiv vor fi prezenți jandarmii constănțeni, duminică

18 Mar 2023 580

Jandarmii constănţeni, prezenți la mai multe evenimente sportive în acest weekend

17 Mar 2023 1178