Muntenegreanul Igor Radojevic, ultima achiziție a HC Dobrogea Sud Constanța „Clubul are ambiții mari, ca și mine“ (video)

  • Igor Radojevic joacă inter dreapta, iar ultima dată a evoluat în Rusia.
  • În acest moment, HCDS se află în cantonamentul de la Sighișoara.
  • După revenirea la Constanța, echipa va disputa și primele meciuri amicale.
 
Interul dreapta muntenegrean Igor Radojevic este al patrulea transfer, și ultimul din această vară, al echipei masculine de handbal HC Dobrogea Sud Constanța.

Celelalte trei achiziții sunt Alen Blazevic (croat, inter stânga), Onur Ersin (turc, centru) și Vitaly Komogorov (rus, inter stânga), toți patru fiind internaționali ai țărilor lor. Radojevic a evoluat ultima dată la Spartak Moscova, iar în Muntenegru a cucerit două titluri și două Cupe, după cum în Ungaria și-a trecut în palmares o Cupa a Ligii, cu Eger. „Proaspătul nostru inter dreapta vine la HCD cu gândul să-și mai adauge câteva performanțe în palmares“, se arată pe pagina de Facebook a clubului constănțean. Igor Radojevic are 30 de ani, 1,89 metri și 90 kilograme, iar cu HCD, echipă la care va purta numărul 22 pe tricou, a semnat un contract valabil pe un sezon. „Salutare, fani ai Constantei! Numele meu e Igor Radojevic și vin din orasul Andrijevica din Muntenegru. În următorul an voi fi jucătorul clubului vostru și sper să devenim campioni împreună. Hai, Constanța!“, a fost primul mesaj al jucătorului, care a evoluat la Euro 2018 cu Muntenegru, iar în preliminariile EURO 2022 va fi adversarul României, într-o grupă din care mai fac parte Suedia și Kosovo.

„Interul dreapta așteptat de noi toți“


„Igor Radojevic este Interul dreapta așteptat de noi toți. În ultimul sezon a jucat în Rusia. A ales acum Constanța și sperăm să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele“, a precizat Ionuț Stănescu, președintele HC Dobrogea Sud, pentru HCD TV. „Am ales un club care are ambiții mari, ca și mine. Sunt foarte fericit că am venit aici și sper să câștigăm campionatul, poate Cupa și să obținem rezultate bune în Europa. Obiectivul meu în acest sezon este să atacăm toate trofeele. Avem o echipă puternică, jucători buni și sperăm să vină și rezultatele. Nu am avut timp să văd prea multe la Constanța, dar orașul este foarte mare și foarte frumos. Toți jucătorii din Muntenegru care au fost aici mi-au spus numai lucruri bune despre club și oraș“, a spus și handbalistul muntenegrean, conform aceleiași surse.

În lot, sunt și tineri de la echipa a doua


În acest moment, HCDS se află în cantonament la Sighișoara, perioada de pregătire montană derulându-se și în această săptămână. Inițial, stagiul fusese preconizat a se desfășura la Sfântu Gheorghe,în județul Covasna, dar și orașul brașovean oferă condiții foarte bune de pregătire. Din lotul constănțean de la munte fac parte și tineri promovați de la echipa a doua (Moroșanu, Ostace, Preda și Ionuț Stănescu jr.), ultimii doi fiind încă juniori. „Sunt foarte mulțumit de modul în care au decurs primele 14 zile de antrenamente de la începerea pregătirii. Pot să spun că stăm foarte bine după pauza lungă pe care am luat-o. La Sighișoara desfășurăm perioadă importantă, pentru că avem și antrenamente tactice“, a declarat antrenorul princila Djordje Cirkovic, pentru site-ul oficial al clubului.

Primele amicale, cu Steaua


După ce se întoarce din cantonament, HCDS are fixată o dublă de pregătire cu Steaua, la Constanța, pe 25 și 26 iulie, urmată pe 29 iulie (acasă) și pe 5 august (în deplasare) de cele două amicale cu Dunărea Călărași. Pe 8 august, pe litoral, Dobrogea Sud mai dispută un test, cu CSM Făgăraș (care fusese inițial programat pe 15 iulie). Această confruntsre de pregătire este utima înaintea debutului noii stagiuni, care găsește trupa de pe litoral angrenată în turneul Final Four al Cupei Românei (15 -6 august), după care HCDS va disputa primul meci de campionat, pe 19 august, la Constanșa, cu CSM Bacău. 

Sursa foto și video: HCD TV


Citește și:

HC Dobrogea Sud Constanța. Interviu aparte cu Onur Ersin, centrul Naționalei Turciei „Am auzit că fanii HCD sunt fabuloși“

HC Dobrogea Sud Constanța a realizat al patrulea transfer din această vară (galerie foto)


Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța au plecat în cantonamentul de la Sighișoara (galerie foto + video)

Alen Blazevic, primul jucător transferat de HC Dobrogea Sud în această vară „Sper să aducem din nou titlul la Constanța“

 
   
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

HC Dobrogea Sud Constanţa se desparte de trei handbalişti

28 Jan 2021 2781

Constanța Handbalistul Igor Radojevic - „Vom da 200% la fiecare meci și nu vă vom dezamăgi!“

15 Aug 2020 2951

HC Dobrogea Sud Constanța a realizat al patrulea transfer din această vară (galerie foto)

08 Jul 2020 3356