Natație Patrick Dinu, cu gândul la Europene și Mondiale. El și colegii săi, recoltă bogată de medalii la Naționale (GALERIE FOTO)


 
  • La întrecerea națională de la Bacău, Eva Paraschiv, de la Atena Sport Club Constanța, a cucerit zece medalii. 
  • Patrick Dinu (lansat în performanță de ASC, dar care reprezintă acum CS Farul Constanța) a urcat de șapte ori pe podium.
  • Totodată, Patrick Dinu a realizat barem de calificare în proba de 100 m liber pentru Campionatele Europene și Mondiale de juniori.
 
Reprezentanții Atena Sport Club Constanța (gruparea de natație a medaliatului olimpic Răzvan Florea), alături de Patrick Dinu (lansat în performanță de acest club, dar care reprezintă acum CS Farul Constanța), au avut evoluții apreciate și la Campionatul Național de juniori, tineret și seniori, de la Bacău, urcând pe podium la toate cele trei categorii de vârstă.
 
Iar recolta de medalii a fost una bogată. Au urcat pe podium Patrick Dinu, Eva Paraschiv, Paula Boleacu, Raul Petre și Ana Grosu, ultimii patru fiind de la Atena Sport Club. În plus, Patrick Dinu a realizat barem de calificare în proba de 100 m liber pentru Campionatele Europene și Mondiale de juniori. În vara anului trecut, tânărul sportiv (care e antrenat de Răzvan Florea, la bazinul de la ASC) a făcut parte din ștafeta de 4x100 m liber a României care a cucerit medalia de argint, cu timpul de 3:19.93 minute, la Campionatul European de juniori de la Roma.
 
L-a secondat pe David Popovici
 
La întrecerea națională de la Bacău, Patrick a urcat pe podium la: 100 m liber - argint la tineret, bronz la seniori, 50 m bras - argint la tineret, 100 m spate - aur la tineret, bronz la seniori, 50 m spate - aur la tineret, 50 m liber - argint la tineret. La 100 m liber tineret și 50 m liber tineret, Patrick l-a urmat pe podium pe campionul David Popovici. „Bravo, Patrick! Felicitări, Răzvan Florea! Mulțumim, Răzvan Cernat, pentru pregătirea fizică!“, este mesajul familiei vicecampionului continental.
 
Eva Paraschiv, probe cu câte trei medalii
 
Eva Paraschiv a cucerit medalii la 400 m liber (argint la juniori, argint la tineret, bronz la seniori), la 50 m fluture (aur la tineret, aur la juniori, bronz la seniori), la 100 m fluture (aur la juniori, argint la tineret) și la 200 m fluture (argint la juniori, bronz la tineret). Paula Boleacu a fost medaliată la 50 m bras juniori (argint), 100 m bras juniori (argint) și 100 m bras tineret (bronz). Raul Petre a obținut bronz la juniori la 800 m liber și argint la 1.500 m liber, în timp ce Ana Grosu a devenit vicecampioană națională de juniori la 50 m spate. „Au punctat cu clasări în finalele de la tineret și juniori: Niculaie Andreas, Pascu Ana, Diaconescu Mădălina, Trenchea Matei. Felicitări, Băncilă Andrei, Gheorghe Iulia. Felicitări, copii, mulțumesc colegi, părinți și susținători“, se arată pe pagina de Facebook a Atena Sport Club Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Răzvan Florea, Claudiu Petre)  
 
Citește și:
 
Interviu online cu Patrick Dinu, multiplu campion şi recordman la nataţie
„Timpul e cel care contează cel mai mult, nu neapărat culoarea medaliei“

 
Natație
Medalii pentru Atena Sport Club Constanța la Campionatul Regional. „Suntem foarte fericiți!“ (GALERIE FOTO)

 
Înotătorul Patrick Dinu, de la Atena Sport Club Constanța, vicecampion european

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Prima veste bună de la Peru David Popovici și Patrick Sebastian Dinu s-au calificat în finala de la 100 m liber!

04 Sep 2022 1255

Premierul Nicolae Ciucă „David Popovici și întreaga echipă de aur a natației au strălucit la Lima“

01 Sep 2022 520

Constănțeanul Patrick Dinu, campion mondial de juniori la natație (GALERIE FOTO)

31 Aug 2022 1273

Natație Constanța, reprezentată și la Campionatul Mondial de juniori din Peru

22 Aug 2022 1187

UPDATE. Natație David Popovici, în finală la Euro, cu nou record continental! Patrick Dinu s-a oprit în serii

12 Aug 2022 1269

CS Farul Constanța Dublu medaliat european la juniori, luna trecută, Patrick Dinu concurează și la competiția continentală de seniori

06 Aug 2022 1202

Campionatele Europene de înot David Popovici s-a calificat în a treia finală continentală, la 50 m liber

07 Jul 2022 653

„Am fost o ștafetă de nota 10!“ Patrick Dinu, din Constanța, irezistibil în cursa către aurul european. Lăudat și de David Popovici (GALERIE FOTO + VIDEO)

07 Jul 2022 1539

Campionatul European de Natație Patrick Dinu și Bianca Costea, în ștafeta combinată de 4x100 liber a României medaliată cu argint (GALERIE FOTO + VIDEO)

06 Jul 2022 776

Natație Constănțeanul Patrick Dinu, campion european de juniori. În ștafetă cu David Popovici și alți băieți de aur! (GALERIE FOTO)

05 Jul 2022 1268

UPDATE. Constanța La Campionatul European de înot pentru juniori concurează și Patrick Dinu, Eva Paraschiv, Bianca Costea și Andra Gorecki (GALERIE FOTO)

05 Jul 2022 1018

Laureații anului 2021 în natația românească Patrick Dinu, Bianca Costea și antrenorii lor, printre premiații de la gala FRNPM (GALERIE FOTO)

02 May 2022 2442

Natație Patrick Dinu, timp remarcabil în cadrul ștafetei de 4X100 m liber a României la Multinations Junior Swimming Meet (GALERIE FOTO)

23 Apr 2022 2538

Interviu online cu Patrick Dinu, multiplu campion şi recordman la nataţie „Timpul e cel care contează cel mai mult, nu neapărat culoarea medaliei“

23 Dec 2021 5486

Rapizi în bazin! Înotători constănțeni, medaliați la Naționale. Patrick Dinu și Eva Paraschiv au stabilit și recorduri ale României (GALERIE FOTO)

17 Dec 2021 2797