Navomodelism Petrică Vasile, trofeu onorific pentru întreaga-i carieră. Cine e noul antrenor al secției de la CS Farul Constanța (GALERIE FOTO)


 
  • Navomodelele sunt expuse la Muzeul Național al Marinei Române din Constanța, întrecerea urmând a se încheia pe 30 iunie.
 
La Constanța este în derulare în această perioadă Campionatul Naţional de navomodele machete statice, clasele C1 - C8.
 
Navomodelele sunt expuse la Muzeul Național al Marinei Române din Constanța, întrecerea urmând a se încheia pe 30 iunie. „CS Farul, in calitate de gazdă, alături de Federația Română de Modelism și conducerea Muzeului au asigurat toate condițiile desfășurării competiției“, se arată pe site-ul oficial al clubului de pe litoral. La festivitatea de deschidere a Campionatului a avut loc și un moment emoționant, Petrică Vasile, fostul antrenor al secției de navomodelism a CS Farul, primind un trofeu onorific pentru întreaga carieră. Petrică Vasile s-a retras din activitate la finele anului trecut, iar din acest an noul antrenor al secției de la CS Farul este Tiberiu Tudor.   
 
La ediția 2021 a Campionatul Național de Navomodele grupa C, găzduită tot de Muzeul Național al Marinei Române, o machetă a navei-școală „Mircea”, realizată la scara de 1:450 de către Costinel Bîlcă, navomodelist la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța și legitimat la Clubul Sportiv Farul Constanța, a obținut medalia de argint. Costinel Bîlcă s-a înscris în concurs cu două machete, cea a navei-școală „Mircea” și o alta, a navei „Berlin” (la scara 1:250), și cu aceasta din urmă clasându-se pe a doua treaptă a podiumului.
 
Și la acest concurs, de anul trecut, sportivii secției de navomodelism de la CS Farul, pregătiți atunci de Petrică Vasile, s-au numărat printre remarcații competiției, urcând pe podium de 33 de ori. Ei au cucerit la Naționalale de la Constanța șase medalii de aur, 19 medalii de argint și opt medalii de bronz. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: csfarul.ro
 
Citește și:
 
Constanța
Machetă a navei-școală „Mircea”, medaliată la Campionatul Național de Navomodele. CS Farul, de peste 30 de ori pe podium

 
Medalii în familie pentru CS Farul Constanţa la navomodelism
 
Navomodelele Farului „gem" de medalii mondiale

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 02 august 2022

04 Aug 2022 901

„Bătălia“ pentru... Colegiul „Vasile Pârvan“. Petrică Miu - „Fiecare vrea să-şi întărească echipa, să aibă mai mult“

19 Jan 2018 4154

Director al Muzeului de Etnografie şi Artă Populară Baia Mare, sub control judiciar

16 Nov 2016 1881

Acum 12 ani, Petrică Anghel le lua ochii starurilor României Puştiul-minune de la „Vreau să fiu mare“ s-a însurat la Constanţa (galerie foto şi video)

27 Jan 2016 6380

Condamnaţi definitiv

03 Jul 2013 932

Cine a câştigat Memorialul „Toni Alexe” (galerie foto)

01 Jul 2013 2951

Accidentaţi pe străzile din Constanţa

28 Sep 2012 1374

Accidentaţi pe străzile din Constanţa

27 Sep 2012 1396