„Ne-au ajutat foarte mult tot timpul“ Farul Constanţa a avut parte de susţinerea fanilor şi la Cluj, contra campioanei CFR (galerie foto)


 
  • Campioana CFR Cluj i-a produs Farului Constanţa prima înfrângere din acest campionat.
  • Meciul din Gruia se putea încheia însă la egalitate, faristul George Ganea ratînd în ultimele secvenţe ale partidei o ocazie mare. 
  • În etapa următoare, „marinarii“ vor juca la Ovidiu cu Dinamo.
 
În etapa a cincea a Ligii 1, Farul Constanţa a suferit prima înfrângere stagională, 0-1 pe terenul lui CFR Cluj, campioana en-titre a României şi liderul la zi al clasamentului, cu punctaj maxim. În primele patru meciuri, „marinarii“ înregistraseră două victorii şi două egaluri şi nu primiseră gol, fiind singura echipă din campionat, alături de Rapid, care îşi păstrase poarta intactă.
 
Invincibilitatea s-a rupt însă la Cluj, într-o partidă pe care Farul o putea încheia la egalitate, dacă atacantul George Ganea nu rata o ocazie mare în ultimele secvenţe ale meciului, în minutul 90+4! De asemenea, la 0-0, în prima repriză, în minutul 14, fundaşul stânga al Farului, Bradley De Nooijer, s-a aflat foarte aproape de deschiderea scorului! „În prima repriză, am jucat destul de timoraţi, însă, după pauză, am pus mult mai multe probleme. Puteam foarte bine să scoatem un rezultat de egalitate. Din păcate, n-am avut foarte multă continuitate în acţiunile ofensive, mai multă răbdare şi mai multă decizie. Să fim mult mai incisivi, să avem mai multe faze pe poartă, să atacăm poarta. Iar când ne-am creat situaţii de gol, nu am marcat. Până la urmă, în a doua repriză, ne-a lipsit golul. Asta este, trebuie să analizăm foarte bine şi să încercăm să ne impunem mult mai clar jocul. Trebuie să câştigăm următorul meci“, a declarat Cătălin Anghel, antrenorul Farului, Gică Hagi, managerul tehnic al grupării de pe litoral lipsind de pe bancă, din pricina suspendării de două runde în urma eliminării din partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

 
Ce încearcă să implementeze Gică Hagi

 
Cătălin Anghel a mai spus că, indiferent dacă evoluează acasă sau pe teren străin, Farul vrea să-şi impună jocul. „Noi tratăm orice meci la victorie, nu a contat că am jucat contra campioanei, deşi cunoaştem ce echipă grea e CFR Cluj. Fie că jucăm acasă ori în deplasare, încercăm să ne impunem jocul şi să luăm cele trei puncte. Nu a fost să fie acum, sperăm să o facem în următoarea partidă. La CFR orice meci e cu presiune, întrucât este echipa campioană şi vrea să câştige mereu. Asta încearcă şi la noi să implementeze Gică Hagi. Trebuie să fim mult mai clari, să avem mult mai mult curaj şi încredere, să ne impunem jocul şi să câştigăm. E clar că una e cu Gică pe bancă, alta fără. Fără doar şi poate. Prima noastră ţintă e să fim în play-off, după care se va trasa alt obiectiv“, a punctat antrenorul farist.
 
În partida următoare, Farul va întâlni Dinamo la Ovidiu, vineri, 20 august, de la ora 21.30, iar în runda a şaptea se va duela în deplasare cu nou promovata FCU Craiova, sâmbătă, 28 august, de la ora 18.00.

 
„Suntem mândri de voi!“


 
Farul Constanţa a avut parte de susţinerea fanilor şi la meciul de la Cluj, suporterii constănţeni bătând drum lung, aproape 700 de kilometri, pentru a fi alături de favoriţi. „Ne bucurăm că avem alături de noi publicul şi suporterii. Fanii au venit la fiecare meci, acasă sau în deplasare, şi să ştiţi că ne-au ajutat foarte mult tot timpul“, a subliniat Cătălin Anghel. „CFR Cluj - Farul Constanţa 1-0, 13.08.2021. Prezenţi, alături de Farul! Înainte!“, a fost mesajul suporterilor. „Aţi bătut drum lung până la Cluj, suntem foarte mândri de voi. Forza Farul!“, a apreciat efortul fanilor un alt susţinător al echipei de pe litoral.    

 
Sursa foto: Farul Constanţa
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Citeşte şi:
 
Farul Constanţa, prima înfrângere din acest sezon în Liga 1

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Superliga 2023/2024 FCSB poate obține titlul de campioană a României încă din acest weekend

19 Apr 2024 120

Anglia Fost fotbalist de la Farul Constanța joacă la Draco FC 2022, prima formație românească din orasul Chelmsford. Duminică, meci mare! (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1921

Farul Constanța Gheorghe Hagi, la conferința de presă - „M-ai prins în ofsaid!“ (VIDEO)

18 Apr 2024 1100

UPDATE. Superliga 2023/2024. Farul Constanța - CFR Cluj Hagi - „Întâlnim un adversar foarte puternic, dar unicul nostru obiectiv e victoria“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1613

Box George Edmond Maradin, pe locul cinci la Campionatul European. „Mândru să reprezint România și orașul Constanța!“ (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 909

Doi fotbaliști de la Farul Constanța, în echipa etapei a patra din play-off / play-out. „Este surpriza plăcută“

16 Apr 2024 640

Farul Constanța și-a mărit flota de autocare moderne. Campioana României se alătură cluburilor de fotbal importante (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 1106

Trei echipe de juniori de la Farul Constanța, calificate în semifinalele campionatelor

15 Apr 2024 576

Farul Constanța Fotbalistele, eșec surprinzător acasă cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Oaspetele conduceau cu 3-0 în minutul 21! (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 776

Farul Constanța Hagi - „Victorie mare la Craiova, care ne crește încrederea. Sperăm să învingem și CFR Cluj“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 714

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 846

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1046

Farul Constanța Ionuț Cojocaru - două goluri, iar „marinarii“ câștigă la Craiova și urcă în clasament

12 Apr 2024 1348

Superliga 2023/2024. Duminică, 14 aprilie 2024 Liderul FCSB vrea să scape și de CFR Cluj din bătălia pentru titlu

12 Apr 2024 771

Superliga 2023/2024 Cine va da lovitura simbolică de start la meciul Universitatea Craiova - Farul Constanța. Duel pentru Europa

11 Apr 2024 1630