Nouă goluri marcate în amicalul dintre Axiopolis Șoimii Cernavodă și Dobrudja Dobrici (GALERIE FOTO)

  • Petre Grigoraș, antrenorul echipei din Cernavodă, a primit din partea grupării bulgare un tricou personalizat și o diplomă de excelențâ.

Stadionul „Ideal“ din Cernavodă a găzduit un meci amical internațional, între Axiopolis Șoimii Cernavodă (Liga a 4-a a județului Constanța) și Dobrudja Dobrici (Liga a 2-a din Bulgaria).

Partida a avut goluri multe, încheindu-se cu scorul de 5-4 (2-0) în favoarea oaspeților.

Pentru echipa din Cernavodă, antrenată de Petre Grigoraș, au marcat Moise (două goluri, unul din 11 m), Carabela (din lovitură liberă) și Dane.

Înainte de începerea confruntării, Petre Grigoraș, fost jucător la Dobrudja Dobrici (în sezonul 1992-1993), a primit din partea grupării bulgare un tricou personalizat și o diplomă de excelențâ, actualul antrenor fiind apreciat în mod deosebit pentru  evoluțiile sale, cu ani în urmă, de la Dobrudja.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Axiopolis Cernavodă)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Rezultatele etapei a 20-a a Ligii a 4-a și clasamentele

12 Mar 2023 4190

Fotbalul județului Constanța Etapa a 18-a a Ligii a 4-a. Rezultate și clasamente

04 Dec 2022 2266

Axiopolis Cernavodă, în finala regiunii 7 a Cupei României

14 Jul 2022 1860

De pe litoral, în județul Arad Fotbalistul Alexandru Moise, fost la Axiopolis Cernavodă sau Farul Constanța, achiziționat de Șoimii Lipova

03 Jul 2020 6663