Nume mari în kickboxing Loren Javier Jorge şi Orinta van der Zee susţin în weekend un seminar la Constanţa. Programul evenimentului

Complexul Sportiv „Tomis“ din Constanţa (str. Flămânda nr. 11) găzduieşte în acest weekend un eveniment de ţinută în kickboxing, un seminar susţinut de Loren Javier Jorge „Real Toro“ (multiplu campion mondial - Superkombat, WKN) şi de soţia sa, Orinta van der Zee (campioană mondială Enfusion).
 
Acţiunea, care se desfăşoară sâmbătă şi duminică, este organizată de clubul Sharks Gym Constanţa, iar programul este următorul: sâmbătă - în intervalele orare 10.30 - 12.00 şi 16.30 - 18.00, iar duminică - între 9.00 şi 10.30. „Nu rataţi şansa de a participa la un eveniment deosebit!“, a fost mesajul cunoscutului luptător de la Sharks Gym Alex Filip. 
 
Sursa foto: Facebook 
 
Citeşte şi:
 
Eveniment organizat de Sharks Gym Multiplul campion mondial Jorge Loren susţine un seminar de kickboxing la Constanţa (video)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini de la eveniment Luptători de toate vârstele, prezenţi la seminarul de la Constanţa al campionului mondial Loren Javier Jorge (galerie foto)

24 Jun 2018 2443