Nurhan Ali, critic la adresa jucătorilor HC Farul „Au intrat pe teren umflaţi cu pompa, de am crezut că sunt cei de la Kiel”

În etapa a doua a Diviziei A la handbal masculin (eşalonul secund din România), HC Farul Constanţa a trecut, sâmbătă, într-un veritabil derby local, de HC Dobrogea Sud II, scor 32-26 (13-14), prima echipă fiind gazdă.
 
Candidată la promovare, HC Farul are punctaj maxim după două etape şi ocupă locul doi în clasament. Preşedintele clubului, Nurhan Ali, i-a criticat însă pe handbaliştii HC Farul, în special pentru evoluţia de până la pauză.

„Dacă nu câştigau, luam măsuri”

„Sunt deosebit de supărat pe jucătorii mei, mai ales pentru prima repriză. Nici nu m-am gândit că, la vârsta lor, pot avea o asemenea mentalitate. Au intrat pe teren umflaţi cu pompa, de am crezut că sunt cei de la Kiel, nu HC Farul Constanţa. Îi felicit pe cei trei care au venit la adversari de la echipa mare HC Dobrogea Sud, Vasile, Moise şi Munteanu, care au jucat cel puţin o repriză la un nivel ridicat. Mă bucur că, totuşi, după pauză, s-au schimbat datele problemei. Probabil că anul de experienţă în plus pe care îl avem faţă de HC Dobrogea Sud II a contat. Până la urmă, balanţa victoriei a înclinat către noi. Dacă nu câştigau, luam măsuri destul de drastice împotriva jucătorilor mei. Mai e de lucru la mentalitate şi la dorinţa de a câştiga. Nu trebuie uitat niciodată că meciul durează 60 de minute. Nu ţii cont de nimic, de arbitri sau de spectatori. Trebuie să te baţi tot meciul. Dacă eşti mai bun, câştigi, dacă joci mai prost sau eşti mai slab decât oponentul, pierzi şi cu alta basta. Acesta e sportul. Oricum, a fost un meci destul de plăcut, atractiv. Am avut şi o fază deosebită, pentru care l-am felicitat pe portarul Dan Vasile. Dacă a văzut că jucătorii nu sunt capabili să înscrie, a marcat el de la un semicerc la altul. L-am felicitat şi pentru cum a apărat“, a declarat Nurhan Ali.

Alex Adzic - „Sunt foarte mulţumit”

„S-a văzut experienţa superioară a HC Farul, aflată deja în al doilea an de ligă secundă. După minutul 40, la noi s-a simţit că avem bancă scurtă. Oricum, sunt foarte mulţumit cum au evoluat băieţii. Îl remarc în mod deosebit pe Dan Vasile, care e de viitor pentru handbalul românesc. Vrem să creştem jucători pentru prima echipă“, a spus şi Alex Adzic, antrenorul HC Dobrogea Sud II.
 
În etapa viitoare, HC Farul joacă în deplasare cu Atletico Alexandria, iar HC Dobrogea Sud II evoluează la Constanţa cu HC Buzău 2012, ocupanta locul trei, cu şase puncte.

Dobrogea Sud i-a administrat echipei HC Odorhei prima înfrângere 

Al doilea meci de handbal masculin jucat sâmbătă în Sala Sporturilor din Constanţa a fost partida de Ligă Naţională HC Dobrogea Sud - HC Odorhei, care a contat pentru etapa a cincea a campionatului. Nou-promovaţi în primul eşalon, constănţenii s-au impus cu 31-30 (20-15), administrându-le harghitenilor prima înfrângere în Ligă, după patru victorii în primele patru etape. HC Dobrogea Sud a acumulat 12 puncte până acum, având patru victorii şi o înfrângere, bilanţ cu care se află pe locul trei. În etapa viitoare, formaţia constănţeană joacă tot pe teren propriu, vineri, 30 septembrie, de la ora 19.30, cu Dunărea Călăraşi, ocupanta poziţiei a zecea, cu şase puncte.

Victorie în deplasare pentru CSU Neptun

Ieri, echipa feminină CSU Neptun Constanţa a jucat în etapa a doua a Diviziei A în deplasare cu ACS Şc. 181 SSP Bucureşti. În prima rundă, constănţencele pierduseră acasă la diferenţă mare, 20-44 (8-22) cu Rapid USL Metrou Bucureşti, însă al doilea meci i-a adus CSU Neptun prima victorie stagională, scor 29-26 (13-13). În runda viitoare, echipa de pe litoral va primi vizita formaţiei HM Buzău.
 
Sursa foto: Facebook (Handbal Club Farul Constanţa)
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Anglia Fost fotbalist de la Farul Constanța joacă la Draco FC 2022, prima formație românească din orasul Chelmsford. Duminică, meci mare! (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1489

Farul Constanța Gheorghe Hagi, la conferința de presă - „M-ai prins în ofsaid!“ (VIDEO)

18 Apr 2024 948

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - CFR Cluj Hagi - „Întâlnim un adversar foarte puternic, dar unicul nostru obiectiv e victoria“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1306

Box George Edmond Maradin, pe locul cinci la Campionatul European. „Mândru să reprezint România și orașul Constanța!“ (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 893

Doi fotbaliști de la Farul Constanța, în echipa etapei a patra din play-off / play-out. „Este surpriza plăcută“

16 Apr 2024 626

Farul Constanța și-a mărit flota de autocare moderne. Campioana României se alătură cluburilor de fotbal importante (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 1094

Trei echipe de juniori de la Farul Constanța, calificate în semifinalele campionatelor

15 Apr 2024 552

Farul Constanța Fotbalistele, eșec surprinzător acasă cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Oaspetele conduceau cu 3-0 în minutul 21! (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 769

Farul Constanța Hagi - „Victorie mare la Craiova, care ne crește încrederea. Sperăm să învingem și CFR Cluj“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 709

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 841

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1042

Farul Constanța Ionuț Cojocaru - două goluri, iar „marinarii“ câștigă la Craiova și urcă în clasament

12 Apr 2024 1343

Superliga 2023/2024. Duminică, 14 aprilie 2024 Liderul FCSB vrea să scape și de CFR Cluj din bătălia pentru titlu

12 Apr 2024 767

Superliga 2023/2024 Cine va da lovitura simbolică de start la meciul Universitatea Craiova - Farul Constanța. Duel pentru Europa

11 Apr 2024 1623

Gheorghe Hagi - „În România s-a pierdut noțiunea de profesor, de antrenor, de manager“

10 Apr 2024 681