Nurhan Ali, preşedintele HC Farul, fericit pentru succesul clar „În sfârşit, s-a găsit o echipă care să învingă Poli Iaşi”

Echipa masculină de handbal HC Farul Constanţa i-a administrat liderului clasamentului Diviziei A, Poli Iaşi, prima înfrângere din acest campionat, impunându-se la scor pe teren propriu, cu 28-18. În urma acestui succes, echipa de pe litoral, vicelidera ierarhiei, a acumulat acelaşi număr de puncte ca formaţia ieşeană, 24, iar cele două formaţii continuă umăr la umăr lupta pentru promovare. 
 
„Victoria, diferenţa de scor şi modul în care băieţii au abordat această partidă au fost perfecte. În primul rând, sunt bucuros că, în sfârşit, s-a găsit o echipă, şi aceea a fost HC Farul, care să-i învingă pe cei de la Iaşi. După victoria contra HC Dobrogea Sud II, aceştia au venit acum la Constanţa cam pe vârfuri. Cred că am şi profitat de acest lucru. Diferenţa este clară. De subliniat şi faptul că Poli Iaşi a marcat numai de 18 ori. Probabil că şi sancţiunile pe care le-am impus echipei, imediat după meciul cu Bacăul, au dat roade. Jucătorii s-au mobilizat foarte bine şi au obţinut o victorie fără niciun dubiu asupra principalilor contracandidaţi la obţinerea promovării în Liga Naţională“, a declarat Nurhan Ali, preşedintele HC Farul.

„Am fost şi eu jucător şi nu-mi place”

Şeful clubului constănţean a mărturisit că se numără printre conducătorii care au apelat foarte rar la acest gen de pedepse asupra jucătorilor. Însă, uneori, ele îşi arată utilitatea. „Am fost şi eu jucător şi nu-mi place. Dar, câteodată, la unii tineri mai trebuie şi aşa ceva. Astăzi, în România, partea financiară este foarte importantă şi fiecare are socotelile sale. Dar eu nu vreau să cred că numai această sancţiune financiară a dus la victoria cu Poli Iaşi, ci şi faptul că, de la acea înfrângere pe teren propriu cu Bacăul, am avut discuţii în permanenţă cu lotul şi am încercat să-i încurajăm pe jucători să treacă peste acel moment şi să conştientizeze că nu aceea e valoarea lor. Că au şanse mari de promovare şi să le folosească, întrucât pentru unii dintre ei o promovare în Liga Naţională va fi maximumul performanţei lor sportive“, a mai spus Nurhan Ali.

Sprijinul publicului

Preşedintele HC Farul a remarcat şi suporterul fanilor în victoria clară cu liderul clasamentului. „Am avut sprijinul unui public extraordinar. Eram obişnuit cu galeria de pe vremea HCM-ului. Le mulţumim fanilor şi ne dorim să-i avem în permanenţă alături de noi, pentru a crea o atmosferă care să ne ajute precum la acest meci“, a precizat Nurhan Ali.

Sursa foto: Facebook (Handbal Club Farul)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 555

Superliga 2023/2024 Începe etapa a doua din play-off / play-out. Ce meciuri sunt programate vineri, 29 martie 2024

28 Mar 2024 658

CS Farul Constanța Înotătorii, pe podium la etapa regională a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 823

Constanța Adrian Mazilu, gol marcă înregistrată, iar România bate Germania! „Va fi un nume important în fotbalul românesc“

24 Mar 2024 907

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 825

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1462

Gimnastică aerobică Leonard Manta, de la CS Farul Constanța, concurează la etapa de Cupă Mondială din Portugalia

22 Mar 2024 617

Fotbalistele de la Farul Constanța, meci acasă contra liderului clasamentului. „Așteptăm fanii să ne susțină în număr cât mai mare“

22 Mar 2024 899

Farul Constanța, victorie în amicalul cu Unirea Slobozia (GALERIE FOTO + VIDEO)

22 Mar 2024 1130

Farul Constanța. Fundașul Kevin Boli, în echipa etapei „Am demonstrat că suntem o echipă bună și sperăm să învingem și FCSB“ (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 674

Fotbalistele de la Farul Constanța, înfrângere la debutul în grupele Cupei României

21 Mar 2024 802

Fost căpitan la Farul Constanța, un tătic mândru! Fiica lui Florin Pătrașcu, premiantă la Concursul Național de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 2080

Farul Constanța. Gheorghe Hagi, după meciul cu Dunărea Călărași „Un antrenament foarte bun. Învățăm din toate“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 1288

Trei fotbaliști de la Farul Constanța în echipa etapei. Gheorghe Hagi, antrenorul rundei

19 Mar 2024 831

Farul Constanța Ionuț Cojocaru, borne de neuitat în Giulești. Acolo a debutat la seniori și tot acolo a fost, apoi, în premieră titular. Cu victorii! (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 719