Obiectivul din retur al echipei din Cernavodă Tratative SSC Farul - Axiopolis pentru Richardo Mihalache. Ce spun cluburile

Axiopolis Cernavodă, echipa clasată pe locul trei în seria secundă a Ligii a 3-a, îşi va relua pregătirea în vederea returului pe 18 ianuarie

În cele 13 meciuri de campionat disputate în 2017, Axiopolis a strâns 29 de puncte, având nouă victorii, două egaluri şi două eşecuri, golaveraj 34-17. Formaţia din Cernavodă e la cinci puncte în spatele liderului Progresul 1944 Spartac Bucureşti şi la trei lungimi distanţă de echipa de pe poziţia secundă, SSC Farul Constanţa.
 
Pregătită de Ionel Melenco (antrenor principal), Cristian Carapcea (preparator fizic) şi Dobrin Chirilă (antrenor de portari), staff care va activa şi în retur, Axiopolis a făcut o figură frumoasă în turul Ligii a 3-a. S-a aflat permanent în plutonul fruntaş şi a realizat câteva rezultate remarcabile. Cel mai răsunător a fost acel 3-2 (2-0 la pauză) din fieful liderului clasamentului, care a înregistrat cu acea ocazie primul eşec stagional, după şapte victorii şi un egal în opt etape! Totodată, Axiopolis a avut pe parcursul turului o serie de cinci victorii la rând, fiind, la un moment dat, lider al ierarhiei şi singura formaţie cu punctaj maxim din serie. Şi SSC Farul a avut viaţă grea, pe teren propriu, cu Axiopolis, care a cedat cu 1-3, dar a condus cu 1-0 şi a încheiat partida în nouă jucători.

Omul decisiv cu Progresul 1944 Spartac

Toate golurile echipei din Cernavodă din victoria remarcabilă cu Progresul 1944 Spartac au fost marcate de Richardo Mihalache, în minutele 6 (din penalty), 45 și 88. Evoluţiile mijlocaşului de 22 de ani l-au adus pe acesta în atenţia SSC Farul Constanţa, care a purtat tratative cu Axiopolis. „Noi ni-l dorim pe jucător, iar acesta vrea să vină la noi. Rămâne de văzut ce se va întâmpla“, a declarat Georges Muzaca, director de relaţii publice la SSC Farul. „Discuţiile nu s-au concretizat, astfel că Richardo rămâne în continuare la Axiopolis“, a declarat însă Gheorghe Stănculescu, preşedintele secţiei de fotbal a clubului din Cernavodă.

Rusu se va opera

Din lotul Axiopolis pentru retur nu mai fac parte Ionuţ Gheorghe şi Denis Husein. Oficialii echipei poartă tratative pentru achiziţionarea a doi atacanţi şi a unui fundaş dreapta, în condiţiile în care unul dintre jucătorii de pe partea dreaptă a defensivei, Rusu, se va opera la genunchi. La antrenamentele echipei mari vor fi aduşi şi mai mulţi puşti de la echipa a doua, precum Mario Sasu, David Şerban (născuţi în 1999), Alexandru Pantaze (portar) şi Cosmin Dumitrescu (născut în 1997), unii dintre ei mai fiind până acum în cercul primei formaţii.

Trei amicale, fixate

Jucătorii de la Axiopolis vor reveni din vacanţă pe 18 ianuarie, iar în prima parte a pregătirii antrenamentele se vor desfăşura la Cernavodă, zilnic, cu excepţia zilelor de joi şi duminică, când va fi liber. Între 12 şi 20 februarie, Axiopolis plănuieşte să efectueze un cantonament centralizat, fie la munte, în România, fie în Bulgaria. Programul de pregătire prevede şi cinci - şase amicale, dintre care trei, cu echipe de juniori de la Academia Hagi, au fost fixate deja, pe 3, 10 şi 17 februarie. Alte date pentru meciuri sunt 31 ianuarie şi 24 februarie.

Au stabilitate financiară

„Clubul beneficiază de stabilitate financiară. Nu avem datorii către jucători, staff tehnic sau terţi. Obiectivul nostru e să acumulăm cât mai multe puncte, pentru a obţine o clasare cât mai bună“, a mai spus Gheorghe Stănculescu.
 
Campionatul va începe pe 3 martie, iar în prima etapă din retur Axiopolis va întâlni acasă nou promovata Agricola Borcea, echipa de pe locul 12 (din 14), cu opt puncte. În tur, echipa din Cernavodă a câştigat cu 2-1.
 
Sursa foto: Facebook 
 
Citeşte şi:
 
Richardo Mihalache a marcat toate golurile lui Axiopolis Cernavodă din victoria contra Progresului 1944 Spartac (video)
 
Un nou succes! Axiopolis Cernavodă e la egalitate cu liderul Progresul 1944 Spartac. SSC Farul completează podiumul
 

A învins şi FCSB II. Dublă Fotescu Axiopolis Cernavodă a devenit liderul Ligii a 3-a. E singura echipă cu punctaj maxim

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 528

Superliga 2023/2024 Începe etapa a doua din play-off / play-out. Ce meciuri sunt programate vineri, 29 martie 2024

28 Mar 2024 606

CS Farul Constanța Înotătorii, pe podium la etapa regională a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 816

Constanța Adrian Mazilu, gol marcă înregistrată, iar România bate Germania! „Va fi un nume important în fotbalul românesc“

24 Mar 2024 904

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 822

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1444

Gimnastică aerobică Leonard Manta, de la CS Farul Constanța, concurează la etapa de Cupă Mondială din Portugalia

22 Mar 2024 617

Fotbalistele de la Farul Constanța, meci acasă contra liderului clasamentului. „Așteptăm fanii să ne susțină în număr cât mai mare“

22 Mar 2024 898

Farul Constanța, victorie în amicalul cu Unirea Slobozia (GALERIE FOTO + VIDEO)

22 Mar 2024 1130

Farul Constanța. Fundașul Kevin Boli, în echipa etapei „Am demonstrat că suntem o echipă bună și sperăm să învingem și FCSB“ (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 671

Fotbalistele de la Farul Constanța, înfrângere la debutul în grupele Cupei României

21 Mar 2024 802

Fost căpitan la Farul Constanța, un tătic mândru! Fiica lui Florin Pătrașcu, premiantă la Concursul Național de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 2079

Farul Constanța. Gheorghe Hagi, după meciul cu Dunărea Călărași „Un antrenament foarte bun. Învățăm din toate“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 1288

Trei fotbaliști de la Farul Constanța în echipa etapei. Gheorghe Hagi, antrenorul rundei

19 Mar 2024 831

Farul Constanța Ionuț Cojocaru, borne de neuitat în Giulești. Acolo a debutat la seniori și tot acolo a fost, apoi, în premieră titular. Cu victorii! (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 719