Okan Mustafa, de la BC Athletic Neptun Constanța, participant la VMBA X Athletic Individual Skills Basketball Camp 2021

 
 
  • Okan Mustafa a debutat în Liga Națională în luna martie a acestui an, în meciul U-BT Cluj-Napoca - Athletic Neptun Constanţa 94-47.
 
Evenimentul baschetbalistic VMBA X Athletic Individual Skills Basketball Camp 2021 a beneficiat și de prezența unui sportiv de la BC Athletic Neptun Constanța, tânărul Okan Mustafa, a cărui implicare și ale cărui realizări au lăsat o frumoasă impresie. 
 
„Lead by example. Mustafa Okan este unul dintre jucătorii echipei de seniori Baschet Club Athletic Constanța care au participat la VMBA X Athletic Individual Skills Basketball Camp 2021. Acesta a dovedit versatilitate și inspirație, reprezentând un model pentru toți participanții la camp“, se arată pe pagina de Facebook „Vlad Moldoveanu Basketball Academy“. Okan Mustafa a debutat în Liga Națională în luna martie a acestui an, în meciul U-BT Cluj-Napoca - Athletic Neptun Constanţa 94-47 (20-9, 15-22, 32-6, 27-10), care s-a disputat în cadrul turneului de la Voluntari.
 
Ulterior, în luna august 2021, la Constanţa, pe terenurile 8Arena, s-a desfăşurat al doilea Summer Camp VMBA al sezonului de vară 2021, VMBA X Athletic Individual Skills Basketball Camp, organizat de Vlad Moldoveanu Basketball Academy, în colaborare cu BC Athletic Constanţa. Limita de vârstă a fost între 10 și 18 ani, iar participanții au fost împărțiți în grupe în funcție de vârstă.
 
„VMBA X Athletic Individual Skills Basketball Camp a fost gândit pentru a acoperi întreg palierul de exerciții necesare atât jucătorilor începători, cât şi celor ce doresc să-şi îmbunătățească anumite abilități în mod specific. Împreună, echipa tehnică se va asigura că toate circuitele dedicate dezvoltării driblingului, tehnicilor de pasare a mingii și aruncării la coș vor fi efectuate corect, iar fiecare participant va beneficia de suficientă atenție“, s-a arătat atunci pe pagina de Facebook a grupării constănţene. Pe lângă antrenorii de la VMBA Summer Camp 2021 (Thanasis Molyvdas, Manos Papamakarios, Paula Nica, Cezar Stănescu și Vlad Moldoveanu), au fost prezenți și Bogdan Ivanovici, Alina Serban și Alexandru Olteanu, reprezentând BC Athletic Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Vlad Moldoveanu Basketball Academy)

Citește și:

BC Athletic Neptun Constanţa
Tânărul Ocan Mustafa a debutat în Liga Naţională în meciul cu U-BT Cluj-Napoca

 
BC Athletic Neptun Constanţa a transferat un coordonator sloven (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.