Sport

Parteneriat cu Superkombat Global Invazie de vedete la gala OSS Fighters 4, de la Mamaia. Eroi din sporturile de contact, în filmul „Back2Back“ (galerie foto)

Cea mai spectaculoasă gală de sezon estival din kickboxing-ul românesc, OSS Fighters, revine în forţă, cu cea de-a patra ediţie, în Piaţeta Cazino din Mamaia, programată luna viitoare, pe 22 august.
 
După ce Eduard Irimia, preşedintele Superkombat, a anunţat că, alături de promoţia OSS Fighters Constanţa şi de partenerii lor, îşi doreşte să reactiveze fenomenul la nivel global, prin descoperirea de noi vedete în sporturile de contact şi promovarea lor şi în producţii cinematografice, visul s-a transformat în realitate în doar două săptămâni, prin anunţarea producţiei cinematografice „Back2Back“, ce va avea loc în Mamaia şi în jurul galei OSS Fighters 4.
 

Toţi ochii pe zona „Hollywood“!

 
Cu această ocazie, mai mulţi eroi din sporturile de contact au confirmat prezenţa în castingul filmului. În rolurile principale, au fost selectaţi Ionuţ Iftimoaie, Alexandru Lungu, armeanul Gago Drago (veteran K1) şi superstarul KWS Erko Jun. Acesta din urmă este unul dintre cei mai populari sportivi la nivel global prin intermediul social media, având peste patru milioane de fani pe Facebook şi un milion pe Instagram.Toţi sportivii şi actorii confirmaţi în film vor fi văzuţi în jurul ringului, la zona „Hollywood“, în cadrul galei de pe 22 august. În filmul de acţiune va apărea şi cunoscutul luptător constănţean Alex Filip.
 

Superkombat, proiecte de viitor la nivel global

 
„În ultimul timp, am avut foarte multe semne în România că unii nu îşi doresc să reuşesc cu proiectele propuse. Spre dezamăgirea lor, în vara aceasta vom avea o serie de evenimente, precum campania «Se Caută Un Greu» şi filmul «Back2 Back» care vor culmina în jurul galei de pe 22 august, ocazie cu care vom anunţa proiectele de viitor la nivel global pentru Superkombat. Mai mult, în ţară ne vom baza pe parteneriatul cu OSS Fighters, pentru a descoperi eroii autohtoni“, a declarat Eduard Irimia, cel mai cunoscut promotor internaţional din România.
 

Concept inovativ dedicat sporturilor de contact

 
Gala OSS Fighters 4 este organizată de One Star Security (Marius Gheorghe), restaurant Don Corleone Mamaia (Lucian Tudose), Militari Rezervelor (Florin Stănică); partener - Superkombat (Eduard Irimia); co-producer - Asociaţia Tomis Antidrog Constanţa (George Drăgan); sponsor - VMG Plast Recycling; sponsor principal - Gets Bet. OSS Fighters este un concept inovativ dedicat sporturilor de contact, care îmbină sportul cu spectacolul şi oferă publicului din întreaga ţară lupte pe reguli de K1 între cei mai buni sportivi din România şi din străinătate.
 

În main-event, „Vikingul“ înfruntă „Furtuna deşertului“

 
În main-event-ul galei de luna viitoare, de la Mamaia, se vor înfrunta Amansio Paraschiv („Vikingul“) şi Mohammed El-Mir („Furtuna deşertului“), miza fiind titlul mondial la categoria 71 kg, pe care îl pune în joc Amansio (27 de ani, unul dintre cei mai cunoscuţi luptători români). În vârstă de 31 de ani, Mohammed El-Mir (campion WMC în 2011 şi 2012, campion european WKN în 2011) s-a născut în Palestina, dar la vârsta de un an a ajuns cu familia sa în Danemarca. La 13 ani, a început să practice Muay Thai. Are şi trei meciuri în Glory, câştigând unul şi pierzând două.
 
Sursa foto: Facebook (OSS Fighters)
 
Citeşte şi:
 
Participanţii la prima etapă de selecţie a campaniei „Se caută un greu“, de la Mamaia, vor apărea şi în filmul „Back to Back“

Atenţie, se filmează! Tribuna „Hollywood“ la gala OSS Fighters 4, de la Mamaia. Surpriză din partea organizatorilor

„Promit că titlul va rămâne în România!” La gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, „Vikingul“ Amansio Paraschiv îşi apără centura mondială

Campanie de amploare, lansată OSS Fighters 4, în august, la Mamaia. Cea mai spectaculoasă gală de sezon estival din România! (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța. Lupta împotriva COVID-19 Luptătorul Alex Filip - „Rămâneți pozitivi și respectați întocmai sfaturile autorităților!“

25 Mar 2020 577

Constanţa Alex Filip îşi încheie cariera de luptător. Meciul de retragere va fi la gala OSS Fighters

04 Mar 2020 3487

Constanţa Luptătorul Mădălin Crăciunică s-a căsătorit cu Sarah Iuria Ștefan. În curând, cei doi vor deveni părinţi (galerie foto)

26 Feb 2020 8898

Ce meci! Ștefan Orza, show la gala „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“ „Am simțit energia voastră pozitivă“ (galerie foto)

10 Feb 2020 2472

Fabio Kwasi, învingător în piramida greilor de la gala „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“. Victorie și pentru Ștefan Orza (galerie foto)

08 Feb 2020 4161

Tânărul luptător de la Sharks Gym Constanța „Ștefan Orza, viitorul campion mondial al României la kickboxing“ (galerie foto)

07 Feb 2020 5200

Luptătorii din gala „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“ au participat la cântarul oficial (galerie foto)

06 Feb 2020 1048

Gala „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“ Câştigătorul piramidei greilor intră în posesia primei centuri OSS Fighters (galerie foto)

06 Feb 2020 1597

Eveniment de nivel mondial Gala „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“ aduce la Bucureşti legende ale kickboxing-ului (galerie foto)

04 Feb 2020 1848

Brigadă de nivel internaţional Arbitrul constănţean Şenol Amamut va oficia şi la „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“ (galerie foto)

24 Jan 2020 3415

„Cel mai puternic fight-card din ultimii zece ani în kickboxingul românesc“ Gala OSS Fighters 5. Meciuri de cinci stele! (galerie foto)

22 Jan 2020 3212

„Lupii tineri!“ Ştefan Orza, de la Sharks Gym Constanţa, îl are ca adversar la OSS Fighters 5 pe Serghei Zanosiev

11 Jan 2020 2167

Gală de nivel mondial, cu piramidă la categoria grea Urcă în ring la OSS Fighters 5, după ce a luptat în Glory cu Rico Verhoeven (galerie foto)

04 Jan 2020 3314

Mamaia Rezultatele galei OSS Fighters 4. Amansio Paraschiv își păstrează centura mondială (galerie foto)

22 Aug 2019 4231

Scene din filmul „Back2Back“, filmate şi la Ovidiu. Delegaţia, întâmpinată de primarul George Scupra şi de sportivi

22 Aug 2019 1873