Sport

Participă şi două echipe din judeţ Meciurile uneia dintre grupele fazei de clasificare a Naţionalelor de baschet se joacă la Constanţa (documente)

Sala de la Complexul Sportiv Tomis din Constanţa, situat pe strada Flămânda nr. 11, va găzdui în această lună meciurile uneia dintre grupele fazei de clasificare a Campionatului Naţional de baschet masculin rezervat jucătorilor de până în 16 ani.
 
Este vorba de turneul 1 (tur) al grupei 7 - B, care a fost programat în perioada 19 - 21 ianuarie a.c., la care vor evolua formaţiile CSO Voluntari (clasată pe locul 4 în grupa 5 preliminară), ACS Artesania Bucureşti (locul 4 în grupa 6), CSS4 Lumina Bucureşti (locul 4 în grupa 7), ACS McBall Mangalia (locul 4 în grupa 8), ACS 4 Sports Bucureşti (locul 5 în grupa 7) şi CSS1 - Athletic Constanţa (locul 5 în grupa 8). Turneul 2 (returul) va avea loc între 2 şi 4 februarie a.c.
 
Conform programării iniţiale (care poate suferi modificări însă), cele două reprezentante ale judeţului Constanţa vor evolua în turneul 1 după programul: etapa 1 - CSS1 - Athletic cu Voluntari, McBall Mangalia cu CSS4 Lumina; etapa 2 - CSS1 - Athletic cu McBall Mangalia; etapa 3 - McBall Mangalia cu Voluntari, CSS1 - Athletic cu Artesania; etapa 4 - McBall Mangalia cu Artesania, CSS1 Athletic cu 4 Sports; etapa 5 - CSS1 - Athletic cu CSS4 Lumina, McBall Mangalia cu 4 Sports.

Gladiatorii se fortifică la Buşteni 

În această perioadă, echipa CSS1 - Athletic se află în cantonament la munte. „Gladiatorii CSS1 - Athletic au început acomodarea la efort şi pregătirea fizică alături de antrenorul George Mircioi. Până pe data de 8 ianuarie, juniorii CSS1 - Athletic vor fi în cantonament la Buşteni, după care se vor pregăti pentru meciurile din Faza de Clasificare a Campionatului Naţional U16 masculin, fază ce va începe pe 19 ianuarie. Spre deosebire de precedentele faze în care CSS1 - Athletic a participat, această fază se va desfăşura în organizarea CSS1 - Athletic chiar la Constanţa şi toate meciurile vor fi acasă!“, se arată pe pagina de Facebook a echipei.

Phoenix Constanţa va evolua în grupa 1 - A

CSS1 - Athletic Constanţa şi McBall Mangalia au fost repartizate în grupa 7 - B a fazei de clasificare în urma clasării din etapa de calificare, al cărei retur s-a desfăşurat la Mangalia. Clasamentul din această serie, a 8-a, a fost: 1. CSM Steaua 1 Bucureşti, 2. CSM Steaua 2 Bucureşti, 3. Phoenix Constanţa, 4. McBall Mangalia, 5. CSS1 - Athletic Constanţa. Graţie acestei clasări, Phoenix Constanţa a fost repartizată în faza de clasificare într-o grupă superioară, 1 - A, a cărei componenţă este următoarea: CSS Unirea Iaşi (locul 1 în grupa 1 de calificare), CSU Sibiu (locul 1 în grupa 2), LPS Bihorul Oradea (locul 2 în grupa 3), ACS U - BT 2 Cluj (locul 2 în grupa 4), LPS - CSU Piteşti (locul 3 în grupa 7) şi Phoenix Constanţa (locul 3 în grupa 8). Turneul 1 se va juca la Sibiu, iar potrivit programării iniţiale, Phoenix va juca, în ordine, cu: Iaşi, Cluj, Sibiu, Piteşti şi Oradea.

Participare şi în întrecerea feminină

La faza de clasificare a Campionatului Under-16 evoluează şi două formaţii feminine din judeţul Constanţa, ACS McBall Mangalia (în grupa 6 - B) şi CSS1 Constanţa (în grupa 7 - B). Turul primei serii se va disputa la Sibiu, iar McBall Mangalia (locul 6 în grupa 5 de calificare) va juca, în ordine, cu: CSS Sibiu (locul 3 în ierarhia formaţiilor clasate pe poziţia a patra), CSS4 Lumina Bucureşti (locul 5 în clasamentul locurilor 4) şi CS Agronomia Bucureşti (locul 5 în grupa 4). Situată pe locul 5 în grupa 5, CSS1 Constanţa va evolua la etapa de clasificare alături de CSS Rm. Vâlcea (locul 5 în grupa 2) - în etapa întâi şi CSS Nagy Mozes Tg. Secuiesc (locul 3 în clasamentul locurilor 4) - în etapa a doua, în runda a treia echipa de pe litoral având liber. Clasamentul grupei 5 de calificare a fost următorul: 1. CS Olimpia Bucureşti, 2. ACS Champions Bucureşti, 3. Sportul Studenţesc, 4. CS BBB Raptors Bucureşti, 5. CSS1 Constanţa, 6. ACS McBall Mangalia.
 
Sursa foto: Facebook (CSS1-Athletic Constanta / Baschet U16) 

Citeşte şi: 

Baschetbaliştii de la Phoenix reprezintă Constanţa în faza superioară a Campionatului Naţional Under-16 (galerie foto)

Baschetbaliştii generaţiei Under-15 de la CSS1 - Athletic Constanţa evoluează în Campionatul Naţional U-16

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Phoenix Constanţa a ţinut un singur sfert contra campioanei Cristian Mănăstireanu - „N-ai cum să te lupţi cu un lot atât de puternic“

15 Feb 2019 633

Baschetbalistele de la Phoenix Știința Constanța, eșec în propriul fief în fața campioanei României

13 Feb 2019 501

„Continuăm seria meciurilor de foc“ Baschetbalistele de la Phoenix Ştiinţa întâlnesc azi la Constanţa campioana României

13 Feb 2019 389

Gladiatorii din Tomis, învinşi Ce a făcut diferenţa în duelul dintre BC Athletic Constanţa şi CSM Phoenix Galaţi

11 Feb 2019 406

Imagini de la eveniment BC Athletic Constanța a câștigat două sferturi, dar a cedat în partida cu CSM Phoenix Galați (galerie foto)

09 Feb 2019 523

Dublă de foc După CSM Satu Mare, baschetbalistele de la Phoenix Ştiinţa se duelează cu Sepsi SIC Sf. Gheorghe, campioana

08 Feb 2019 683

Show de baschet la Constanţa BC Athletic - CSM Phoenix Galaţi, al patrulea meci al Gladiatorilor din Tomis în Grupa Galbenă

07 Feb 2019 380

Imagini de la eveniment Phoenix Ştiinţa Constanţa a pierdut meciul cu CSM Satu Mare, a doua clasată, după ce a condus la pauză! (galerie foto)

06 Feb 2019 546

Baschetbalista Alexandra Marcu, de la Phoenix Ştiinţa Constanţa, în pregătire cu lotul naţional în vederea Campionatului European

06 Feb 2019 737

Imagini de la eveniment Phoenix Știința Constanța, prima victorie în Grupa Roșie a Ligii Naționale, după o revenire spectaculoasă (galerie foto+video)

02 Feb 2019 635

Phoenix Ştiinţa şi BC Athletic Constanţa au sâmbătă meciuri în Liga Naţională

02 Feb 2019 809

În căutarea primei victorii în Grupa Roşie Baschetbalistele de la Phoenix Ştiinţa întâlnesc la Constanţa FCC ICIM CSB Arad

31 Jan 2019 415

Baschetbalistele de la Phoenix Știința Constanța, aproape de victorie, în deplasare, cu U Cluj

26 Jan 2019 456

Meciuri în deplasare, sâmbătă, pentru BC Athletic şi Phoenix Ştiinţa Constanţa în Liga Naţională

26 Jan 2019 306

Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa cumpără mobilier de la o firmă din Braşov (document)

22 Jan 2019 273