Participanţi cu nume Shihan Amatto Zaharia, invitat de onoare la seminarul de Kempo K-1 şi Kickboxing de la Constanţa (galerie foto)

Shihan Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo, va fi invitat de onoare la seminarul de Kempo K-1 şi Kickboxing care se va desfăşura la Constanţa.

Acţiunea va avea loc pe 28 şi 29 ianuarie 2017, sub semnul Memorialului „Gheorghe Oancea“, ediţia a patra. Seminarul va fi găzduit de sala mare de la Complexul Sportiv Tomis din Constanţa şi este organizat de CS Bogdan Ciubotariu Constanţa, în colaborare cu Federaţia Română de Kempo şi cu turneul „Colosseum“ Ploieşti.
 
Seminarul va fi condus din punct de vedere tehnic de luptătorul Superkombat Alex Filip, de la CS Oyama Karate Constanţa, de sensei Amatto Zaharia, de sensei Felix Stelu (antrenorul campionului mondial Superkombat Amansio Paraschiv) şi de sensei Gabriel Georgescu (promotorul galelor „Colosseum“). Sensei Samir Regep, instructorul principal de la CS Bogdan Ciubotariu, l-a invitat la eveniment şi pe Costin Asănăchescu, fostul său antrenor.

Se face şi selecţie pentru gala „Colosseum“

Seminarul se va desfăşura în sistem olandez, iar Samir Regep a declarat că sunt invitate toate cluburile, indiferent de stilul de luptă, până acum confirmând participarea CS Keru Kento Constanţa şi CS Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa. „Cu prilejul acestei acţiuni, sensei Gabriel Georgescu va selecta sportivi pentru ediţia a doua a galei «Colosseum», care va avea loc în luna mai a anului viitor. La final, toţi cei prezenţi vor primi diplome de participare la seminar, iar copiilor de până în 12 ani le vor fi dăruite şi cadouri.
Intenţionez să merg zilele acestea la o casă de copii, pentru a invita la evenimentul nostru şi micuţi de acolo, cărora să le oferim daruri. În fiecare dintre cele două zile, seminarul va avea câte trei ore. În prima zi, vor ţine lecţiile (câte o oră şi jumătate) Alex Filip şi Shihan Amatto Zaharia, iar în a doua zi - sensei Felix Stelu şi sensei Gabriel Georgescu“, a spus Samir Regep.

Anul trecut, a venit şi Cătălin Căşaru

Ediţia a doua a seminarului memorial „Gheorghe Oancea“ s-a desfăşurat în luna noiembrie 2015, fiind susţinut, timp de două ore şi jumătate, de Alex Filip şi de Cătălin Căşaru (campion de MMA al CS Pontica). „Cei doi luptători au făcut un gest deosebit. Sportivilor li s-a vorbit de arte marţiale, despre disciplină şi respect, dar şi de viaţă şi de şcoală, fiind sfătuiţi să muncească mult ca să reuşească în domeniul în care activează“, a declarat Samir Regep. Au participat luptători de la CS Bogdan Ciubotariu, Kempo Năvodari, AS Rebel Fighters şi CS Atomic Fighter Cernavodă. La final, sportivii au primit diplome, pacheţele cu dulciuri, iar cei mici, şi cărţi de poveşti.
 
Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Medgidia Ionel și Eric Crînguș, tată și fiu, medaliați la Campionatul European de Kempo (GALERIE FOTO)

13 Oct 2023 1159

CS Medgidia Tânărul luptător Eric Crînguș participă la Campionatul European de Kempo IKF

16 Sep 2023 1156

Kempo CS Medgidia Sportivul Eric Crînguș, promovat în grad, în urma examinării din stagiul național de la Venus

01 Jul 2023 1316

Sportivii de la CS Medgidia, medalii la Cupa României la Semi Kempo (GALERIE FOTO)

19 Sep 2022 1205

Luptătorii de la CS Năvodari au obținut 22 de medalii la Campionatul Național de Full Kempo (GALERIE FOTO)

25 Jun 2022 1204

Luptătorii de la CS Medgidia, medaliați și la Campionatul Național de Kempo - Submission (GALERIE FOTO)

29 Mar 2022 2193

CS Medgidia, de 13 ori pe podium la Campionatul Național de Semi-Kempo (GALERIE FOTO)

08 Mar 2022 2545

20 de medalii pentru boxerii de la CS Năvodari la „Memorialul Anton Aurel”. La Kempo, diplome de grad

30 Jun 2021 3409

Stagiul naţional de la Venus Antrenorul Samir Regep, încă o treaptă urcată în Kempo. A ajuns la 5 Dan

28 Jun 2021 5094

Mădălin Pîrvulescu, de la Sharks Gym Constanţa, a concurat la Campionatul European de Grappling (video)

08 Apr 2019 4429

Samir Regep, centură neagră 4 Dan în Kempo şi diplomă de onoare, la stagiul de la Venus (galerie foto)

01 Jul 2017 5966

Luptătorul Adrian Roşca, din Constanţa, a pierdut meciul cu Alexandru Irimia, de la gala Colosseum

28 Nov 2016 3213

Stagiu naţional la Venus Ionel Crînguş - centură neagră 2 Dan, Adrian Roşca - centura neagră 1 Dan în Kempo K-1 (galerie foto)

02 Jul 2016 5738

Preşedintele Federaţiei Române de Kempo Amatto Zaharia va susţine un seminar la CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa

13 Mar 2015 3348

Diana Irena Belbiţă şi Cătălin Căşaru „Prinţesa Războinică“ este prietena unui luptător de top din Constanţa (galerie foto)

18 Sep 2014 15119