„Pasiunea transformă istoria în legendă“ Alex Măţel susţine SSC Farul pentru recuperarea semnelor identitare ale FC Farul

Fotbalistul constănţean Alexandru Măţel, crescut şi lansat de FC Farul, pentru care a purtat şi banderola de căpitan, a trasmis un mesaj de susţinere către SSC Farul Constanţa în încercarea acesteia de a recupera semnele identitare ale FC Farul.
 
„Sunt Alex Măţel, fost jucător FC Farul, actualmente la Dinamo Zagreb. Susţin echipa suporterilor pentru recuperarea însemnelor şi a siglei FC Farul. Pasiunea transformă istoria în legendă! Ne vrem identitatea înapoi!“, este mesajul fostului fundaş dreapta al „marinarilor“.

După ce prima licitaţie, de pe 19 secembrie 2017, nu a avut un câştigător, întrucât Eugen Pâlcu nu a achitat în termenul legal suma de 904.450 de lei plus TVA, Clubul Sportiv Fotbal Club Farul Constanţa - în faliment, prin lichidator judiciar CC INSOL SPRL, organizează o nouă licitaţie, pentru a vinde la licitaţie publică cu strigare marca (culori, siglă) şi palmaresul.
 
Preţul de pornire a licitaţiei este de 5.000 de euro, exclusiv TVA. Potrivit licitatiapublica.ro, licitaţiile se vor desfăşura săptămânal, în fiecare zi de marţi (lucrătoare), de la ora 14.00, începând cu data de 27 martie a.c., până la adjudecare, la sediul lichidatorului judiciar din Constanţa, str. Cibinului nr. 8.
 
La licitaţie poate participa orice persoană fizică sau juridică ce acceptă prevederile caietului de sarcini şi ale regulamentului de licitaţie.

Participanţii vor trebui să facă dovada achitării echivalentului în lei la data plăţii a sumei de 100 de euro reprezentând contravaloarea caietului de sarcini, a sumei de 200 de euro reprezentând contravaloarea taxei de participare la licitaţie şi să depună garanţia de 20% din preţul de pornire a licitaţiei cu minimum 24 de ore înainte de data licitaţiei.

Pasul de licitaţie va fi de 5% din preţul de pornire a licitaţiei.

Caietul de sarcini poate fi obţinut zilnic, între orele 9.00 şi 15.00, de la sediul lichidatorului judiciar.

La prima licitaţie au participat: Consulting And Construction Investment SA - prin împuternicitul Constantin Louis Bucăloiu, SSC Farul Constanța, prin reprezentanţii Georges Muzaca şi Ercal Memet, fostul fotbalist Dennis Şerban - prin împuternicit Dorin Raicu, Alexandru Putină - prin împuternicit Ion Draica, Eugen Pâlcu şi Elena Tragone.

La prima licitaţie, preţul de pornire a licitaţiei a fost de 3.150 de euro, exclusiv TVA.   

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alexandru Măţel va fi team manager la Farul Constanţa

08 Sep 2022 1912

Alex Mățel, fost căpitan al FC Farul Constanța, în doliu. Tatăl fotbalistului s-a stins din viață

06 Jun 2020 3511

Sportivi cunoscuţi printre invitaţi Fotbalistul Vlad Achim a făcut nunta la Constanţa. Cine a cântat la eveniment

29 May 2018 12964

SSC Farul Constanţa a renunţat la Sorin Chiţu Un fotbalist de la echipa naţională a donat bani pentru echipa suporterilor

18 Aug 2016 14349

Alex Măţel, Vlad Achim, Răzvan Marin şi Romario Benzar, în lotul lărgit al României pentru meciul cu Muntenegru

15 Aug 2016 3354

Diseară se joacă România - Georgia, ultimul amical al tricolorilor înainte de Euro

03 Jun 2016 2621

Foşti fotbalişti la FC Farul Denis Alibec şi Alex Măţel merg cu România în Franţa, la Campionatul European

02 Jun 2016 3899

Foşti jucători la FC Farul Denis Alibec şi Alex Măţel, în lotul României pentru meciul de astăzi cu RD Congo

25 May 2016 2959

Alex Măţel şi Vlad Achim, din Constanţa, n-au jucat Amicalul Italia - România, sub o ameninţare teroristă

19 Nov 2015 2668