Pe 13 iunie, Albertina Narcisa Coşbâc ar fi împlinit 27 de ani Eveniment anual dedicat tinerei din Valu lui Traian care a murit în timpul alergării

Dispariţia dintre cei vii, la numai 26 de ani, a Albertinei Narcisa Coşbâc, din Valu lui Traian, i-a lăsat îndureraţi pe veci pe membrii familiei sale, pe prieteni şi pe cei apropiaţi.
 
Mare iubitoare a mişcării şi a exerciţiului fizic, tânăra a decedat în timp ce alerga singură pe un traseu din localitatea natală, la începutul acestui an, în ianuarie, iar, sâmbătă, 15 iunie, colegii săi îi vor cinsti din nou memoria, cu ocazia Crosului „Abi“ # 27. „În februarie, am alergat cu toţii pentru ca antrenamentul Albertinei să nu rămână întrerupt... Astăzi, în preajma zilei ei de naştere, vă invităm să nu lăsăm întreruptă cariera ei de atlet. Acesta este motivul pentru care evenimentul anual dedicat Albertinei, începe cu ediţia 27, vârsta pe care ar fi împlinit-o pe 13 iunie 2019. Chiar dacă birocraţia ne-a învins şi a hotărât să nu avem asociaţia care să poată organiza Crosul «Abi» în regim concurs, vom merge mai departe şi nu vom lăsa niciun an de pauză în activitatea de sportiv a Albertinei“, este mesajul organizatorilor Crosului „Abi“ # 27.
 

Moment de reculegere urmat de alergare

 
Albertina Narcisa a murit pe 26 ianuarie a.c., iar pe 2 februarie colegi de alergare, dar şi vecini şi apropiaţi de-ai ei s-au adunat în Valu lui Traian, pentru un prim eveniment în memoria Albertinei. În faţa casei în care a locuit tânăra s-a ţinut un moment de reculegere, iar apoi cei prezenţi au participat, din acel punct, la o alergare în grup, de zece kilometri, chiar pe traseul din Valu lui Traian pe care-l urma tânăra atunci când se pregătea. Au luat startul persoane de toate vârstele, atât din Constanţa, Valu lui Traian si din alte localităţi din judeţ, cât şi din Tulcea, Brăila şi Galaţi.
 

„Dumnezeu să o odihnească în pace!“

 
În cursul alergării de acum patru luni, prietenii Albertinei au aprins lumânări şi au ţinut un moment de reculegere exact în locul în care tânăra s-a stins din viaţă. Aflată în partea finală a alergării, seara, Abi s-a prăbuşit pe trotuar, la un colţ de stradă (intersecţia dintre strada Vasile Alecsandri şi şoseaua principală) şi, în ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvată. În locul respectiv, a fost amplasată o coroană de flori, iar cei care au participat în februarie la alergarea din Valu lui Traian şi în împrejurimi în memoria Albertinei s-au oprit pentru câteva momente din traseul lor şi, plini de durere, au aprins lumânări în acel loc, au ţinut un moment de reculegere şi au spus „Dumnezeu să o odihnească în pace!“. Ulterior, alergătorii au ajuns şi la mormântul Albertinei Coşbâc.
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Imagini de la eveniment Prietenii Albertinei Coşbâc au aprins lumânări în locul în care aceasta a murit la Valu lui Traian (galerie foto+video)

Imagini de la eveniment Valu lui Traian. Moment de reculegere şi alergare în memoria Albertinei, tânăra care a murit la numai 26 de ani (galerie foto +video)

Valu lui Traian. Tură în memoria Albertinei, tânăra care a murit când alerga „Nu a mai apucat, săraca, să-şi ducă visurile mai departe!“


Imagini de la eveniment Albertina, tânără decedată în timp ce alerga, condusă astăzi pe ultimul drum la Valu lui Traian (galerie foto+video)

UPDATE. Cine este tânăra care a murit în Valu lui Traian. Avea doar 25 de ani. Oamenii o vedeau tot timpul

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tânăra din Valu lui Traian care a murit în timpul alergării Luni, 13 iunie, Albertina Narcisa Coşbâc ar fi împlinit 30 de ani

13 Jun 2022 5821

Imagini de la eveniment Prietenii Albertinei Coșbâc au aprins lumânări în locul în care aceasta a murit la Valu lui Traian (galerie foto+video)

02 Feb 2019 5559

Imagini de la eveniment Valu lui Traian. Moment de reculegere și alergare în memoria Albertinei, tânăra care a murit la numai 26 de ani (galerie foto +video)

02 Feb 2019 7045

Valu lui Traian. Tură în memoria Albertinei, tânăra care a murit când alerga „Nu a mai apucat, săraca, să-şi ducă visurile mai departe!“

30 Jan 2019 5983

Antrenament în memoria Albertinei, fata decedată în urma unui stop cardio-respirator la doar 25 de ani

29 Jan 2019 2907