Sport

„Pe drumul către visul lor“ Gimnastele constănțene din lotul olimpic al României sunt în cantonamentul de la Izvorani (galerie foto)


• În lotul feminin olimpic al României au fost incluse trei gimnaste, toate de la Constanța
 
În cantonamentul de la Izvorani, în vederea reînceperii, graduale, a activității, au ajuns și cele trei gimnaste constănțene, de la CS Farul, care compun lotul olimpic feminin al României: Maria Holbură, Ioana Stănciulescu și Silvia Sfiringu.

Alături de ele sunt și două sportive din lotul național feminin   Antonia Duță și Daniela Trică. „Din nou împreună! Dorul a fost mare, însă emoția și bucuria revederii și mai mari! Maria Holbură, Silvia Sfiringu, Ioana Stănciulescu, Daniela Trică și Antonia Duță au ajuns în cantonamentul de la Izvorani, pregătite să repornească pe drumul către visul lor. Tareeee, fetelor!“, este mesajul de pe pagina de Facebook a Federației Române de Gimnastică. La lotul feminin olimpic, antrenorii sunt Liliana Cosma și constănțeanul Nicolae Forminte, de la CS Farul.
Într-o perioadă de criză pentru gimnastica românească, sport aflat actualmente departe de strălucirea de altădată, constănţeanca Maria Holbură a realizat marea performanţă de a se califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde va reprezenta România la individual compus, după ce echipa tricoloră (de trei ori medaliată cu aur la JO) a ratat accederea la marea întrecere olimpică, pentru a doua ediţie consecutivă!

Marian Drăgulescu a sosit primul


La Tokyo va ajunge şi un reprezentant al gimnasticii masculine româneşti, Marian Drăgulescu, sosit și el la baza sportivă din cadrul Complexului Olimpic de la Izvorani. „Momentul mult așteptat! Marian Drăgulescu este primul gimnast român care revine în sala de gimnastică după aceste 2 luni de restricții și măsuri de prevenire a pandemiei cu noul Covid-19. Alături de Marian au intrat în cantonamentul de la Izvorani antrenorul Ștefan Gal, asistenta medicală Jenica Mihu și maseurul Răzvan Spirescu. Bine ai revenit, Marian, acolo unde te simți cel mai bine! Mult succes!“, se mai arată pe pagina de Facebook a FRG.

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Gimnastică)

Citește și:

„Ușor-ușor, înapoi la treabă!“ Trei gimnaste din Constanța și un antrenor de pe litoral la lotul olimpic al României

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Ușor-ușor, înapoi la treabă!“ Trei gimnaste din Constanța și un antrenor de pe litoral la lotul olimpic al României

16 May 2020 3946

Sportul constănţean. Retrospectivă 2019 Simona Halep, regină şi la Wimbledon. FC Viitorul, cel mai prolific an. Maria Holbură, calificată la JO! (galerie foto)

31 Dec 2019 1246

Fiică de luptător Povestea Mariei Holbură, gimnasta din Constanţa calificată la Jocurile Olimpice din 2020. Singura din România!

07 Oct 2019 4510

Evoluţii apreciate în Belgia Gimnastele constănţene Ioana Stănciulescu, Silvia Sfiringu şi Maria Holbură, pe podium la Flanders Challenge (galerie foto)

12 Jun 2019 1342

Gimnastele Cătălina Ponor şi Maria Holbură, de la CS Farul Constanţa, concurează în Franţa

05 Jul 2016 1242

După 14 ani, din nou campioană naţională CS Farul Constanţa a întrerupt supremaţia CNS Cetate Deva la gimnastică

04 Jul 2016 4263

Gimnastele Cătălina Ponor şi Maria Holbură, în finală la Campionatul European (galerie foto)

04 Jun 2016 1596

Cătălina Ponor şi Maria Holbură, din Constanţa, participă la Campionatul European de gimnastică

05 May 2016 2117

Gimnasta Maria Holbură îşi urmează visul Mezina lotului României de la turneul preolimpic din Brazilia e din Constanţa (galerie foto)

13 Apr 2016 5614

Constănţence care se pregătesc la lotul României de la Deva Gimnastele CSS1 şi ale CS Farul, medaliate la Naţionalele de junioare

18 Jun 2013 2106

CSS1 şi CS Farul, pe podium la Naţionalele de gimnastică

17 Jun 2013 1131

Evoluţii remarcate pentru gimnastele constănţene la Naţionale

19 Nov 2012 1768

Gimnastele constănţene au cucerit 17 medalii la Naţionale (galerie foto)

29 Oct 2012 2837

Șapte medalii pentru CSS1 la Naționalele de gimnastică

28 Oct 2012 1693