Pe podium Rutieri de la Clubul Județean de Ciclism Constanța, remarcați în L'Etape Romania by Tour de France (GALERIE FOTO)



 
  • L'Etape Romania by Tour de France a fost deschisă de cursa City Adventure, pe distanța de 14 kilometri, care a fost dedicată și copiilor de peste 10 ani.
 
România face parte din acest an din marea familie ciclistă L'Etape, fiind pusă, alături de București, pe harta L'Etape by Tour de France! La prima ediție a L'Etape Romania by Tour de France, desfășurată în capitală, au evoluat și rutieri de la Clubul Județean de Ciclism Constanța, care au urcat pe podium.    
 
„Câțiva dintre sportivii legitimați la Clubul Județean de Ciclism Constanța au simțit atmosfera Franței în inima Bucureștiului, participând la prima ediție a L'Etape România by Tour de France. Începând cu acest an, Bucureștiul și România au fost puse pe harta L'Etape by Tour de France, țara noastră devenind a 20-a țară din marea famile a L'Etape. A fost o zi de poveste, cu multe visuri împlinite, cu emoții, spirit de competiție și multe provocări, acest eveniment nefiind dedicat exclusiv ciclismului, ci o călătorie despre pasiunea pentru pedalat și o experiență legendară. Concurând cu ambiție și determinare, sportivii Clubului Județean de Ciclism Constanța au obținut performanțe notabile la acest eveniment special pentru toți pasionații de ciclism“, este mesajul clubului de pe litoral.
 
L'Etape Romania by Tour de France a fost deschisă de cursa City Adventure, pe distanța de 14 kilometri, care a fost dedicată și copiilor de peste 10 ani. Primul care a trecut linia de sosire, ocupând astfel și cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoria 13-14 ani masculin, a fost Matei Paris, de la Clubul Județean de Ciclism Constanța. La categoria 10-12 ani feminin, Antonia Fulina a ocupat locul 3. La aceeași categorie, dar la masculin, Cristian Boiagian și Ștefan Firoi, alți doi reprezentanmți ai grupării de pe litoral, au obținut locurile 5, respectiv 6. La cea mai lungă cursă a competiției, The Race (de 85 de kilometric), a participat, „cu o mare determinare de a se autodepăși, în compania selectă a sportivilor Elite (Eduard Grosu, Serghei Tvetcov, Cosmin Bidilici)“, și cadetul Alexandru Ulier, care a încheiat cursa pe locul 12 la categoria sa.
 
„Felicitări tuturor sportivilor și antrenorului lor, Victor Bănescu, pentru munca depusă, care se reflectă în aceste frumoase rezultate! Suntem deja cu gândul la continuarea aventurii L'Etape România by Tour de France în 2023!“, se arată pe pagina de Facebook a Clubului Județean de Ciclism Constanța.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto: Facebook (Clubul Județean de Ciclism Constanța)
 

Citește și:
 
Ciclism
Daria Solomon, de la CS Medgidia, pe locul întâi și la Cupa Marghita (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.