Pentru Farul Constanța, urmează seria cu trei meciuri de foc. „Sperăm la rezultate bune, pentru că e frumos să fii acolo sus“


 
  • În partida cu FC Voluntari, Farul a bombardat cu 20 de șuturi poarta adversă, dintre care șapte cadrate.
  • Revenirea Farului de după pauză a fost subliniată și de Denis Alibec, aflat la primul gol oficial de când s-a întors,în această vară, la echipa de pe litoral.
  • În continuare, „marinarii“ vor întâlni, în ordine, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova!
 
Aflată în postura de lider al Superligii, după șase etape, cu 12 puncte acumulate și neînvinsă, Farul Constanța urmează să treacă printr-o perioadă de foc, în care va întâlni, pe parcursul a doar opt zile, echipele clasate pe podium în ediția trecută de campionat: CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova.
 
„Marinarii“ au trei victorii și trei egaluri până acum, golaveraj 7-3, iar între etapele 7-9 va juca astfel: în deplasare cu CFR Cluj (campioana en-titre, acum aflată pe locul 7, cu 9 puncte) - duminică, 28 august, de la ora 18.30; acasă cu FCSB (locul 13, cu 6 puncte) - miercuri, 31 august, de la ora 22.00; în deplasare cu Universitatea Craiova (locul 9, cu 8 puncte) - luni, 5 septembrie, de la ora 21.30. „Avem trei meciuri foarte grele într-o săptămână, cu cele mai bune echipe din Superligă, și sperăm la rezultate bune, pentru că e frumos să fii acolo sus. Pentru noi, poate fi o liniște în plus că abordăm aceste partide din postura de lider în clasament, dar oricum ne gândim la victorie în fiecare partidă. Sper să ne iasă jocul la Cluj și să ne întoarcem cu puncte de acolo“, a declarat Ionuț Larie, căpitanul Farului, pentru Farul TV. 
 
„Data viitoare, îl voi lăsa pe Alibec“
 
Acesta a adus victoria „marinarilor“ în etapa trecută, 2-1 la Ovidiu cu FC Voluntari, marcând în minutul 80 din penalty. „Când am obținut lovitura de la 11 m, mi s-a strigat ceva de pe margine, nu știu dacă să bat eu sau nu. Dar am executat eu, pentur că mai bătusem în trecut penalty-uri. Data viitoare, îl voi lăsa pe Alibec, că trebuie să dea și el goluri“, a spus Ionuț Larie, potrivit aceleiași surse. „Nu prea îmi place să bat penalty, așa că l-am lăsat pe Larie, pentru că știu că execută foarte bine. Nu contează cine marchează, câte goluri am dat, ci să câștigăm noi și să fim fericiți. Dacă ne facem jocul și producem spectacol pe teren, cu siguranță se va umple stadionul la fiecare partidă“, a menționat și Denis Alibec, autorul golului de 1-1, care a dat semnalul revenirii Farului cu FC Voluntari. De altfel, Alibec (care a avut o evolușie cu multe reușite) și Larie, grație jocului lor din confruntarea cu echipa ilfoveană, au fost incluși și în echipa ideală a etapei a șasea.
 
Au bombardat cu 20 de șuturi poarta adversă
 
În acea partidă, Farul a bombardat cu 20 de șuturi poarta adversă, dintre care șapte pe spațiul porții. „O victorie foarte importantă. Din păcate, ne-am făcut meciul greu, cred că am făcut cea mai slabă repriză din acest campionat, am primit și gol. Mă bucur însă că la pauză ne-am trezit și am reușit să întoarcem rezultatul. A fost foarte bine că la prima fază din repriza a doua am marcat, ne-a dat mai multă încredere. Le mulțumim suporterilor, au fost 90 de minute alături de noi și au contribuit substanțial la obținererea victoriei. Denis a mai avut câteva ocazii mari și scorul putea fi mai mare, dar important e că am luat cele trei puncte. Atmosfera a fost senzațională, totul la superlativ, mai ales în repriza a doua, când am avut și mai multe ocazii, suporterii s-au dezlănțuit și suntem fericiți cu toții“, a mai spus Ionuț Larie.
 
„Louis Munteanu a schimbat jocul“
 

Revenirea Farului de după pauză a fost subliniată și de Denis Alibec, aflat la primul gol oficial de la revenirea în această vară la echipa de pe litoral. „Suntem foarte bucuroși și, în același timp, mândri de noi, că am reușit să revenim în meci, cu un joc extraordinar de bun în a doua repriză, dar trebuie să ne concentrăm, pentru că vin cele trei meciuri de foc, din care trebuie să încercăm să luăm maximum de puncte. Am vorbit la pauză, ne-am încurajat și știam că suntem valoric peste ei, ceea ce cred că s-a văzut. Părerea mea este că Louis Munteanu a schimbat jocul, în mare parte, a intrat în combinații, a ținut de minge și chiar mă bucur pentru el“, a punctat Denis Alibec.
 
PRECIZĂRI

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Doi fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa rundei
„Denis Alibec poate fi considerat jucătorul etapei“ (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Superliga 2023/2024 Începe etapa a doua din play-off / play-out. Ce meciuri sunt programate vineri, 29 martie 2024

28 Mar 2024 174

CS Farul Constanța Înotătorii, pe podium la etapa regională a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 785

Constanța Adrian Mazilu, gol marcă înregistrată, iar România bate Germania! „Va fi un nume important în fotbalul românesc“

24 Mar 2024 885

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 815

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1420

Gimnastică aerobică Leonard Manta, de la CS Farul Constanța, concurează la etapa de Cupă Mondială din Portugalia

22 Mar 2024 612

Fotbalistele de la Farul Constanța, meci acasă contra liderului clasamentului. „Așteptăm fanii să ne susțină în număr cât mai mare“

22 Mar 2024 898

Farul Constanța, victorie în amicalul cu Unirea Slobozia (GALERIE FOTO + VIDEO)

22 Mar 2024 1129

Farul Constanța. Fundașul Kevin Boli, în echipa etapei „Am demonstrat că suntem o echipă bună și sperăm să învingem și FCSB“ (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 668

Fotbalistele de la Farul Constanța, înfrângere la debutul în grupele Cupei României

21 Mar 2024 797

Fost căpitan la Farul Constanța, un tătic mândru! Fiica lui Florin Pătrașcu, premiantă la Concursul Național de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 2076

Farul Constanța. Gheorghe Hagi, după meciul cu Dunărea Călărași „Un antrenament foarte bun. Învățăm din toate“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 1288

Trei fotbaliști de la Farul Constanța în echipa etapei. Gheorghe Hagi, antrenorul rundei

19 Mar 2024 829

Farul Constanța Ionuț Cojocaru, borne de neuitat în Giulești. Acolo a debutat la seniori și tot acolo a fost, apoi, în premieră titular. Cu victorii! (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 719

Amical Dunărea Călărași - Farul Constanța cu șapte goluri, toate marcate în repriza a doua! Au învins gazdele (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 1523