Performanţă unică în Europa! Lazăr Silviu Iordache, un nou test de bătut cuie cu capul „Nu faceţi aşa ceva acasă!“

Expertul în arte marţiale Lazăr Silviu Iordache, singurul om din Europa care bate cuie cu capul, a efectuat un asemenea test şi în faţa camerelor de filmat ale unei televiziuni. În vârstă de 25 de ani, maestrul predă la Constanţa Tae Chun Do, o artă marţială bazată pe autoapărare.
 
Lazăr Silviu Iordache a apreciat că testul a fost unul reuşit. „Am efectuat un test serios de rezistenţă, forţă, concentrare şi precizie pe lovituri. M-am ales cu o mică accidentare, o zgârietură frontală, întrucât, scândura respectivă fiind noduroasă, cuiul a pătruns destul de greu. De asemenea, poziţia mea nu a fost una tocmai corectă, suportul fiind destul de jos. Aflându-mă în faţa camerelor de luat vederi, am avut emoţii (chiar foarte mari) şi nu am putut să mă concentrez cum trebuie. Absenţa kaipu-ului, strigătul de concentrare, s-a simţit. Dar am dus testul până la capăt fără a mă proteja, doar capătul cuiului a fost bandajat cu bandă izoler. Testul a dovedit că nu este nimic fake. Scândura a fost filmată de aproape, să se vadă că nu e găurită sau crăpată“, a declarat Lazăr Silviu Iordache.
 
Expertul în arte marţiale a atenţionat că Tae Chun Do nu impune astfel de teste. „Pe elevii mei nu-i învăţ aşa ceva, deoarece sunt individuale, de la practicant la practicant, şi necesită o asumare a riscului. Pe elevii mei îi învăţ tehnica de luptă în Tae Chun Do şi drumul spre perfecţionarea artei. Nu faceţi aşa ceva acasă, deoarece, fără antrenament, există riscuri foarte mari!“, a avertizat Lazăr Silviu Iordache, care a mai menţionat că „artele marţiale nu se rezumă doar la luptă, ci şi la autodepăşire şi descoperirea şi stăpânirea forţei care se ascunde în interiorul tău!“.
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:
 

Maestrul Lazăr Silviu Iordache Singurul om din Europa care bate cuie cu capul predă Tae Chun Do la Constanța (galerie foto + video)


 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Predă Tae Chun Do la Constanţa Expertul în arte marţiale Lazăr Iordache, la show-ul „Răi, da buni“ de la Antena Stars. Teste grele! (galerie foto)

15 Jan 2020 3680

Tehnica Shaolin, prezentată la Constanţa Maestrul Lazăr Iordache. De la bătut cuie cu capul şi cu mâna, la găurit geamul cu acul! (galerie foto + video)

21 Dec 2019 4809

Probe incredibile! Expertul în arte marţiale Lazăr Iordache a bătut cuie cu capul şi la show-ul TV „Românii au talent“ (galerie foto)

20 Feb 2019 3051

„La anul, voi depăşi recordurile mondiale!“ Constanţa. Lazăr Iordache, record internaţional la bătut cuie cu capul şi cu mâna (galerie foto)

25 Dec 2018 2665

Maestrul Lazăr Silviu Iordache Singurul om din Europa care bate cuie cu capul predă Tae Chun Do la Constanța (galerie foto + video)

03 Jan 2018 4970