Persoane care doreau să intre la meciul Petrolul Ploiești - FC Farul Constanța, prinse în ofsaid de jandarmi. Ce au descoperit aceștia

La Ploiești, s-a disputat meciul de fotbal Petrolul Ploiești - FC Farul Constanța 0-0, contând pentru etapa a 23-a a Ligii a 2-a.

La controlul dinaintea partidei, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au constatat fapte care au depășit limita legii.

În data de 29.02.2020, în jurul orelor 12:40, jandarmii prahoveni din IJJ Prahova, fiind în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu în zona stadionului Ilie Oană din Ploiești, unde s-a desfășurat meciul de fotbal dintre FC Petrolul Ploiești și ACS Farul Constanța, au depistat două persoane care au încercat sa pătrundă în incinta arenei sportive având asupra lor materiale pirotehnice cu intenția de a le folosi în timpul meciului. Au fost întocmite acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii «operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept», faptă prevăzută și pedepsită de art. 37 lit.a din Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive. Documentele întocmite și obiectele corp delict vor fi predate organelor de urmărire penală pentru continuarea verificărilor, informează IJJ Prahova.


De asemenea, potrivit aceleiași surse,înainte de meci jandarmii au depistat și un tânăr care avea asupra sa substanțe suspecte.  

În data de 29.02.2020, în jurul orelor 12:50, jandarmii prahoveni fiind în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu în zona stadionului Ilie Oană din Ploiești unde, cu ora 13.00 urma să debuteze meciul de fotbal dintre FC Petrolul Ploiești și ACS Farul Constanța, au depistat asupra unei persoane de sex bărbătesc, după efectuarea controlului corporal la intrarea în incinta arenei sportive,  țigarete care erau diferite față de celelalte existente în pachet, existând suspiciuni că ar fi fost confecționate artizanal și ar avea un altfel de conținut decât cel de tutun", a anunțat IJJ Prahova.

Sursa foto: IJJ Prahova

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

FC Farul „O astfel de măsură nu este în concordanță cu măsurile luate pe stadioanele din întreaga lume“

27 Aug 2019 2263