Petre Grigoraş, discuţie cu suporterii SSC Farul a plecat cu 17 jucători la Câmpina. Sunt aşteptaţi şi alţi fotbalişti (galerie foto+video)

Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa, nou-promovată în Liga a 3-a, a plecat ieri într-un cantonament la Câmpina, care se va întinde până pe 16 august. În acest interval, formaţia constănţeană vrea să dispute şi trei partide de verificare.
 
De la Constanţa a plecat un lot de 17 jucători, urmând ca pe parcurs la Câmpina să mai vină jucători. Cei 17 la care s-au oprit antrenorii SSC Farul sunt: Vl. Neagu, Scorici - portari; Juncănaru, Botea, Milea, Gh. Dumitru, Vântu - fundaşi; Niţescu, I. Florea, V. Şicu, R. Stănescu, Suciu, Onyeka, Dragu, Ergut Asan - mijlocaşi; Al. Grigoraş, Mazilu - atacanţi.
 
„Diseară (n.r. aseară), vin trei juniori, de la Şcoala lui Tănase Dima, de la Piteşti, pe care vreau să-i văd, iar mâine (n.r. astăzi) soseşte şi un fundaş central. Pe parcurs, sperăm să vină şi ceilalţi cu care am discutat“, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul. De câteva zile, din staff-ul echipei face parte şi maseurul Dragoş Axente, alături de care Grigoraş a lucrat la Oţelul Galaţi.

„E inuman“ 

La Câmpina, cei de la SSC Farul caută adversari pentru trei amicale, în zilele de miercuri, 9 august, sâmbătă, 12 august, şi miercuri, 16 august. „Stabilisem duble cu Agricola Borcea şi Oţelul Galaţi, dar, în condiţiile stagiului centralizat, nu am putut disputa decât unul dintre cele patru meciuri, cu echipa din Borcea. Dacă ne-am fi putut antrena zilnic pe un teren bun, am fi stat poate în Constanţa în perioada următoare. Să sperăm că vom beneficia de ajutor şi de înţelegere pentru a reuşi, după o cosmetizare a stadionului, să putem juca pe «Farul». Ne identificăm cu Constanţa şi cu Farul şi am vrea să începem campionatul pe arena de fotbal din strada Primăverii. Eu acolo aş dori, dar nu în condiţiile actuale, că nu se poate. E inuman să evoluezi pe o asemenea suprafaţă de joc“, a precizat Petre Grigoraş.

Bumbac joacă la Agricola Borcea 

Disputa de verificare cu Agricola Borcea (campioana judeţului Călăraşi şi, precum SSC Farul, nou-promovată în Liga a 3-a) s-a disputat sâmbătă, pe stadionul „Voinţa“ din Constanţa, revenindu-Ie „marinarilor“ cu 3-0 (Mazilu 42, 57, I. Florea 65 - din penalty). În prima repriză, SSC Farul a jucat cu: Scorici (j) - Juncănaru, D. Gheorghe (j), Botea, Vântu (j) - Suciu (33 Milea) - Cl. Dragu (25 Ergut), Nițescu, Onyeka, Al. Grigoraș - Mazilu. După pauză, echipa a fost: Vl. Neagu - Juncănaru, Gh. Dumitru (59 Arău), Milea, Ergut - Niţescu (63 Zugravu), I. Florea - V. Şicu, R. Stănescu, Al. Grigoraş (63 Vântu) - Mazilu (63 Anghel). Arău şi Anghel sunt juniori de la Academia Farul. Agricola Borcea (antrenor, Virgil Bogatu) a avut „11“-le de start: Păun - M. Alexandru, Cazacu, Bumbac, Vicentovici, Gață, V. Petre, C. Gheorghe, Marius Șerban, Nicola, Marian Șerban. Au mai evoluat: Spătaru, Rotaru, Ene și I. Dobre. Bumbac este fostul fundaş al SSC Farul. Meciul a fost arbitrat de Antonio Pascu, asistat de Adrian Zaharia şi Maria Gospodin.

„Nu e niciun fel de problemă“ 

Partida a avut parte și de unele momente tensionate, pe finalul primei reprize, meciul întrerupându-se câteva minute. Petre Grigoraș s-a supărat după ce suporterii constănțeni au mai aruncat o petardă, în apropierea locului în care se afla și el (deși tehnicianul le ceruse să nu o mai facă, întrucât zgomotul deranjează) și s-a mutat la mini-tribuna de pe cealaltă parte a terenului, alături de persoanele din staff-ul său cu care urmărea confruntarea din locul inițial. Momentul a fost dat însă uitării, iar după meci, Petre Grigoraş a avut o discuţie cu suporterii. „Asemenea momente, precum cel cu petardele, sunt trecătoare. Am avut însă o discuţie cu fanii şi am lămurit nişte lucruri. Nu e niciun fel de problemă. A fost o discuţie prietenească“, a precizat principalul SSC Farul.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi: 

Grigoraş a urmărit la meci lotul SSC Farul. Nouă nume noi: În timpul partidei cu ACS Performer au sunat sirenele de alarmare! (galerie foto + video)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă a învins liderul din play-out, Recolta Gheorghe Doja. Gloria Băneasa, victorie după un meci nebun!

14 Apr 2024 1511

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă, a doua victorie în play-out

07 Apr 2024 772

Farul Constanța Amintirile de aur ale lui Mihai Guriță. Finala Cupei, meciurile cu Auxerre și eurogolul său. Un atacant care lovea ca fulgerul! (GALERIE FOTO)

27 Feb 2024 1234

Liga a 3-a În inferioritate numerică, Axiopolis Cernavodă a învins echipa de pe locul trei și a urcat în clasament

15 Oct 2023 2700

Fotbal Axiopolis Cernavodă a făcut scor cu Recolta Gheorghe Doja

01 Oct 2023 2190

Fotbal Axiopolis Cernavodă, a doua victorie la rând în Liga a 3-a

17 Sep 2023 1271

Farul Constanța Golgeterul Gabriel Zahiu, „vânat“ de echipe de frunte. „Ăia te fac locotenent de armată, noi te facem de miliție“ (GALERIE FOTO)

17 Sep 2023 4368

Fotbal Axiopolis Cernavodă, prima victorie în Liga a 3-a

10 Sep 2023 1641

UPDATE. Cupa României 2023/2024 Axiopolis Cernavodă și Gloria Băneasa au acces în turul doi național

03 Aug 2023 1805

Agricola Borcea, următorul adversar în Cupa României al echipei Axiopolis Cernavodă

26 Jul 2023 1236

Axiopolis Cernavodă, campioană regională în Cupa României și în ediția 2023/2024 (GALERIE FOTO)

22 Jul 2023 1940

Cupa României 2023/2024 Axiopolis Cernavodă - Hamangia Baia, în finala regiunii 7 a competiției

20 Jul 2023 1885

Cupa României 2023/2024 Axiopolis Cernavodă s-a calificat în finala Regiunii a 7-a

16 Jul 2023 1307

Axiopolis Cernavodă, debut cu dreptul în faza regională a Cupei României

13 Jul 2023 1660

Axiopolis Cernavodă joacă în faza regională a Cupei României

08 Jul 2023 1527