Sport

Petre Grigoraş, după despărţirea de SSC Farul „Să văd în tribună, la Liga a 3-a, 5 - 6.000 de oameni, a fost cea mai mare bucurie a mea“

În ciuda promovării în Liga a 2-a, SSC Farul Constanţa s-a despărţit de doi dintre antrenori, Petre Grigoraş (principal) şi Marian Dinu (secund), cei care, la renegocierea contractelor, au refuzat propunerile salariale din partea clubului, de 2.000 de lei / lună în cazul lui Grigoraş şi de 1.500 de lei pe lună în cazul lui Dinu. Petre Grigoraş spune că, în sezonul trecut, cel mai mult l-a bucurat revenirea echipei pe stadionul „Farul“ şi atmosfera deosebită din tribune, iar în continuare le doreşte succes celor de la SSC Farul, Constanţa având nevoie de fotbal de înalt nivel.
 
„Am venit pentru un proiect având girul primarului Decebal Făgădău că va susţine echipa, iar dânsul a fost girantul că lucrurile vor decurge normal. Autorităţile s-au ţinut de cuvânt pentru ce au promis. Fără ajutorul Consiliului Local, SSC Farul n-ar fi promovat. Am plecat la drum pentru un proiect de trei ani, dar după un an aveam renegociere. Se ştie cum a început echipa pregătirea, dar în cele din urmă ne-am îndeplinit obiectivul. Meritul este al tuturor, însă cred că cel mai mare e al jucătorilor, care au trecut, ca şi colegii mei din staff-ul tehnic, şi prin momente foarte delicate. Am reuşit să depăşim însă toate obstacolele şi am promovat, ceea ce contează cel mai mult. Am jucat şi la Techirghiol (şi le mulţumim celor de acolo, că au fost gazde primitoare), dar cel mai îmbucurător pentru mine a fost reîntoarcerea pe «Farul». Să văd în tribună, la Liga a 3-a, 5 - 6.000 de oameni avizi de fotbal, entuziaşti, a fost cea mai mare bucurie a mea. Mi-a dat încredere că, în cel mai scurt timp, la Constanţa vom avea o echipă la cel mai înalt nivel. Nu s-a mai dorit cu mine, poate se reuşeşte acest lucru cu altcineva“, a precizat Petre Grigoraş.
 
Tehnicianul a arătat că oferta pe care a primit-o la renegociere a fost de neacceptat. „Din păcate, se pare că promovarea nu a fost suficientă pentru a continua împreună. Echipa este a suporterilor, pe care i-am apreciat şi i-am respectat, pentru iniţiativa frumoasă a înfiinţării SSC Farul. Ei sunt patronii în acte şi au considerat că nu mai trebuie să continue cu mine. Nu e niciun fel de problemă din acest punct de vedere, însă m-au anunţat destul de târziu, cu o săptămână înainte de a începe pregătirea. Puteau să mă anunţe de când s-a terminat campionatul. Faţă de salariul pe care l-am avut în sezonul trecut, unul bun pentru Liga a 3-a, dar în conformitate cu experienţa, CV-ul şi valoarea mea, mi-au făcut o ofertă de neacceptat, de 2.000 de lei / lună. Lui Marian Dinu i s-au oferit 1.500 de lei / lună. Am refuzat această propunere, pe care am considerat-o doar formală. Au hotărât să meargă cu altcineva şi le doresc multă baftă“, a punctat Grigoraş.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
UPDATE SSC Farul a încheiat colaborarea cu antrenorul Petre Grigoraş

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE SSC Farul Constanţa, antrenamente pe teren şi în sala de forţă, în Antalya

06 Feb 2019 690

Al doilea meci de verificare al SSC Farul Constanța în Antalya a fost anulat

05 Feb 2019 756

SSC Farul, câte două antrenamente pe zi în Antalya. Mâine, e programat un nou amical

04 Feb 2019 832

Imagini de la eveniment SSC Farul s-a reunit în efectiv restrâns. Ce jucători au participat la prima şedinţă de pregătire din 2019 (galerie foto+video)

14 Jan 2019 2033

Petre Grigoraş - „Sunt extrem de încrezător“ SSC Farul Constanţa încheie luni vacanţa. Pe „marinari“ îi aşteaptă un an greu, cu multe provocări!

14 Jan 2019 1563

Ciprian Marica „Am promisiunea că atât Consiliul Local, cât şi Consiliul Judeţean vor susţine Farul Constanţa“

05 Jan 2019 2399

Ce spun Ciprian Marica şi Petre Grigoraş SSC Farul încheie anul pe loc de retrogradare. Va urma o remaniere a lotului de jucători

10 Dec 2018 1971

Petre Grigoraş - „Meci mai mult decât dificil“ SSC Farul vrea să încheie anul 2018 cu o victorie, sâmbătă, la Constanţa

08 Dec 2018 627

SSC Farul Constanţa Petre Grigoraş - „Am încredere că jucătorii noștri nu se vor gândi deja la Moș Crăciun“(galerie foto)

07 Dec 2018 980

SSC Farul, pe loc de retrogradare. Lupta din subsol e tot mai aprigă! „Marinarii“ încheie anul 2018 cu un meci cu UTA, la Constanţa

04 Dec 2018 1045

SSC Farul Constanța, din nou pe loc de retrogradare după eșecul sever cu ACS Poli Timișoara

01 Dec 2018 1040

Mai era un minut! SSC Farul Constanța, eșec dureros la Timișoara Petre Grigoraș - „Acesta e fotbalul. Neatenția se plătește“

30 Nov 2018 937

Răpuși în prelungiri! SSC Farul Constanța, înfrângere dramatică în meciul cu Ripensia Timișoara

28 Nov 2018 1499

Două meciuri, unul după altul, la Timişoara. Primul e astăzi SSC Farul, în faţa unei premiere în acest campionat

28 Nov 2018 1127

Pe 1 decembrie, SSC Farul Constanţa are meci la Timişoara în Liga a 2-a

21 Nov 2018 1004