Sport

Petre Grigoraş, după despărţirea de SSC Farul „Să văd în tribună, la Liga a 3-a, 5 - 6.000 de oameni, a fost cea mai mare bucurie a mea“

În ciuda promovării în Liga a 2-a, SSC Farul Constanţa s-a despărţit de doi dintre antrenori, Petre Grigoraş (principal) şi Marian Dinu (secund), cei care, la renegocierea contractelor, au refuzat propunerile salariale din partea clubului, de 2.000 de lei / lună în cazul lui Grigoraş şi de 1.500 de lei pe lună în cazul lui Dinu. Petre Grigoraş spune că, în sezonul trecut, cel mai mult l-a bucurat revenirea echipei pe stadionul „Farul“ şi atmosfera deosebită din tribune, iar în continuare le doreşte succes celor de la SSC Farul, Constanţa având nevoie de fotbal de înalt nivel.
 
„Am venit pentru un proiect având girul primarului Decebal Făgădău că va susţine echipa, iar dânsul a fost girantul că lucrurile vor decurge normal. Autorităţile s-au ţinut de cuvânt pentru ce au promis. Fără ajutorul Consiliului Local, SSC Farul n-ar fi promovat. Am plecat la drum pentru un proiect de trei ani, dar după un an aveam renegociere. Se ştie cum a început echipa pregătirea, dar în cele din urmă ne-am îndeplinit obiectivul. Meritul este al tuturor, însă cred că cel mai mare e al jucătorilor, care au trecut, ca şi colegii mei din staff-ul tehnic, şi prin momente foarte delicate. Am reuşit să depăşim însă toate obstacolele şi am promovat, ceea ce contează cel mai mult. Am jucat şi la Techirghiol (şi le mulţumim celor de acolo, că au fost gazde primitoare), dar cel mai îmbucurător pentru mine a fost reîntoarcerea pe «Farul». Să văd în tribună, la Liga a 3-a, 5 - 6.000 de oameni avizi de fotbal, entuziaşti, a fost cea mai mare bucurie a mea. Mi-a dat încredere că, în cel mai scurt timp, la Constanţa vom avea o echipă la cel mai înalt nivel. Nu s-a mai dorit cu mine, poate se reuşeşte acest lucru cu altcineva“, a precizat Petre Grigoraş.
 
Tehnicianul a arătat că oferta pe care a primit-o la renegociere a fost de neacceptat. „Din păcate, se pare că promovarea nu a fost suficientă pentru a continua împreună. Echipa este a suporterilor, pe care i-am apreciat şi i-am respectat, pentru iniţiativa frumoasă a înfiinţării SSC Farul. Ei sunt patronii în acte şi au considerat că nu mai trebuie să continue cu mine. Nu e niciun fel de problemă din acest punct de vedere, însă m-au anunţat destul de târziu, cu o săptămână înainte de a începe pregătirea. Puteau să mă anunţe de când s-a terminat campionatul. Faţă de salariul pe care l-am avut în sezonul trecut, unul bun pentru Liga a 3-a, dar în conformitate cu experienţa, CV-ul şi valoarea mea, mi-au făcut o ofertă de neacceptat, de 2.000 de lei / lună. Lui Marian Dinu i s-au oferit 1.500 de lei / lună. Am refuzat această propunere, pe care am considerat-o doar formală. Au hotărât să meargă cu altcineva şi le doresc multă baftă“, a punctat Grigoraş.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
UPDATE SSC Farul a încheiat colaborarea cu antrenorul Petre Grigoraş

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Duel cu lanterna roşie SSC Farul Constanţa, hotărâtă să scape definitiv, sâmbătă, de emoţiile retrogradării

25 May 2019 907

Ce spun Petre Grigoraş şi Raul Avram Dacă învinge, sâmbătă, în Liga a 2-a, SSC Farul se salvează matematic de la retrogradare (galerie foto)

23 May 2019 1130

După egalul cu Daco-Getica, SSC Farul speră să dea lovitura cu Luceafărul Petre Grigoraş - „Orice punct este important“

17 May 2019 1026

„Suntem pregătiţi“ SSC Farul, meci care pe care, miercuri, la Constanţa, cu Daco-Getica Bucureşti (galerie foto)

14 May 2019 781

Jucătorii SSC Farul, alături de copiii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă “Albatros” Constanța (galerie foto)

13 May 2019 577

SSC Farul întâlneşte CS Mioveni. „Marinarii“ vor să-şi îndrepte imaginea după eşecul cu Petrolul Ploieşti (galerie foto)

08 May 2019 820

„Nu mă aşteptam la aşa ceva“ Dezamăgire mare la SSC Farul, după eşecul sever cu Petrolul Ploieşti (galerie foto)

06 May 2019 2075

Haideţi la meci! Farul - Petrolul, la Constanţa Petre Grigoraş - „Aşteptăm fanii în număr mare, să ne conducă spre o nouă victorie“

04 May 2019 1616

Meci de tradiţie la Constanţa, Farul - Petrolul Ploieşti. „Marinarii“ vizează a treia victorie la rând. Oaspeţii îşi joacă ultima carte (galerie foto)

02 May 2019 1118

În prima zi de Paști, SSC Farul Constanţa joacă în Liga a 2-a la Piteşti Petre Grigoraş - „Vrem să le facem un frumos cadou suporterilor“ (galerie foto)

26 Apr 2019 942

Sprijin divin pentru Georgian Păun, de la SSC Farul Poartă Catedrala pe tricou şi, în sâmbăta Floriilor, a înscris miraculos golul victoriei! (galerie foto)

22 Apr 2019 1767

„Îmi doresc enorm să câştig“ Pentru antrenorul SSC Farul, Petre Grigoraş, meciul cu Aerostar Bacău e unul special

19 Apr 2019 1260

„E obligatoriu să învingem“ Ce spun Petre Grigoraş şi Raul Avram despre meciul SSC Farul - Aerostar Bacău

18 Apr 2019 674

„Nu putem să cedăm niciun metru“ SSC Farul, meci greu pe terenul Universităţii Cluj, formaţie de pe podium

13 Apr 2019 743

SSC Farul, în cădere un loc, după egalul cu ASU Poli Timişoara Petre Grigoraş - „Am fi meritat victoria. Am fost echipa mai bună“

12 Apr 2019 1151