Phoenix CSU Simona Halep Constanța Un debut favorabil în Cupa României, cadoul pentru Nikki McDonald

  • Pe 31 octombrie, a fost ziua de naștere a baschetbalistei Nikki McDonald, de la Phoenix CSU Simona Halep Constanța.
  • În Cupa României, echipa de pe litoral va întâlni luni, de la ora 18.30, CS Țara Bârsei 2011 Brașov.
  • Nikki McDonald a mai evoluat în carieră la Elon University, Louisiana Tech University și Georgia Southern University.
 
Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța debutează luni, 2 noiembrie, în turneul preliminar al Cupei României, ediția 2020/2021.
 
Repartizată în grupa B, urmând a susține meciurile în Arena de Baschet București, echipa de pe litoral va întâlni luni, de la ora 18.30, CS Țara Bârsei 2011 Brașov. În Continuare, Phoenix CSU Simona Halep se va duela în grupă cu FCC Baschet Arad (pe 3 noiembrie, de la ora 16.00) și cu CFS U Cluj Napoca (pe 4 noiembrie, de la ora 17.30). Un debut de succes în turneu ar reprezenta cel mai frumos cadou al echipei pentru Nikki McDonald, una dintre jucătoarele noi, care și-a serbat ziua de naștere pe 31 octombrie.  
 

”Ne oferă deja motive de sărbătoare!”

 
”Chiar dacă nu a apucat încă să evolueze într-un meci oficial pentru echipa noastră, Nikki McDonald ne oferă deja motive de sărbătoare! Pentru că astăzi este ziua ei de naștere nu putem decât să îi spunem „La mulți ani“, să îi urăm succes pe toate planurile și să o asigurăm că marea familie Phoenix CSU Simona Halep îi va acorda toată susținerea de care are nevoie indiferent de moment. Și pentru că din peisaj nu trebuie să lipsească darurile, sperăm ca luni să îi oferim drept cadou o primă victorie în noul sezon competițional!”, afost mesajul clubului cu ocazia aniversării baschetbalistei din SUA.
 

Cea mai bunp performanță, contra Ole Miss

 
Aceasta are 1,82 m și 77 kg, joacă pe poziția 2/3/4, anterior evoluând la Elon University, Louisiana Tech University și Georgia Southern University. Pe 27 februarie 2020, Nikki McDonald a doborât recordul echipei Georgia Southern University de recuperări într-un singur meci (16) împotriva celor de la Texas State. Cea mai bună performanță a carierei sale (26 de puncte, 9 recuperări) a fost înregistrată contra Ole Miss, pe 16 decembrie 2019. De asemenea, Nikki a fost inclusă în Top 20 NCAA la categoria celor mai buni recuperatori din Conferința Sun Belt. Nikki McDonald a fost prima jucătoare care reușește trei double-double consecutiv pentru Georgia Southern University după o pauză de 25 de ani.    
 

Ce obiective și-a fixat

 
„Să fiu un marcator și un recuperator de temut pentru echipa adversă și să contribui la câștigarea a cât mai multor meciuri, astfel încât să ajungem printre cele mai bune formații din Liga Națională de baschet feminin“, și-a expus Nikki McDonald obiectivele, pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral. Punctele forte ale jucătoarei americane sunt aruncările de la semi-distanță, lovituri libere, dar și capacitatea de a juca atât pe semicerc, cât și în interiorul său.
 
Citește și:

Surorile gemene Denisa și Bianca Fota, pregătite să obțină noi victorii cu Phoenix CSU Simona Halep Constanța

Care e programul baschetbalistelor de la Phoenix CSU Simona Halep Constanța în grupa B din Cupa României

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.