Planul roșu activat! Microbuzul care transporta echipa de fotbal Gloria Băneasa, implicat într-un accident rutier. Persoane rănite (GALERIE FOTO)

 Sursa foto: Facebook (ISU Călărași)
Meciul de fotbal CS Amara - Gloria Băneasa, din etapa a șasea a turneului play-out al Ligii a 3-a, nu s-a disputat, după ce echipa oaspete nu a putut ajunge la locul de desfășurare, în urma unui accident rutier pe autostrada A2, la kilometrul 94, în care a fost implicat microbuzul care transporta formația din județul Constanța.

În urma evenimentului rutier, mai multe persoane, printre care și jucători, au fost răniți, iar unii dintre ei au fost transportați pentru investigații la spitalele din Călărași și Slobozia.

Meciul nu s-a mai disputat la data stabilită inițial și va fi reprogramat.  

Accident rutier pe A2, Calea 1, la km 94

Au fost implicate 4 autovehicule și 19 persoane

A fost activat Planul Roșu de intervenţie la 16.14

În jurul orei 16.09 s-a produs pe A2, Calea 1, km 94, un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule și 19 persoane:15 în microbuz; 1 în monovolum, 1 în autotren; 2 în autoplatformă.

5 victime au fost transportate la cele mai apropiate unități spitalicești:
2 victime au fost transportate de către colegii de pe ambulanțele SAJ;
3 victime au fost transportate de către autospecialele Smurd;Echipaje de poliție se afla la locul accidentului și la acest moment și se circulă pe banda 2 dirijat.

Au avut nevoie de îngrijiri medicale 5 persoane care nu sunt rănite grav.

S-au deplasat la această intervenție: o autospecială de descarcerare, o autospecială SMURD de la Secția Dragalina, un echipaj SMURD de la stația Fundulea(Secţia Lehliu Gară) un echipaj SMURD cu o autospecială ATPVM de la Detaşamentul Călărași și 3 ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Călărași.

La ora 16.14 a fost activat Planul Roșu de intervenţie la nivel județean.

În urma evenimentului rutier 5 victime au fost transportate la spital, conștiente, cu traumatisme ușoare.

Planul Roșu a fost dezactivat la ora 16:45, se arată într-un comunicat de pe pagina de Facebook ISU Călărași, semnat de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Știrbei al județului Călărași, plutonier adjutant șef Ștefan-Ovidiu Tătăranu.

Meciul programat contra echipei CS Gloria Băneasa s-a amânat! Din cauza unui eveniment neplăcut apărut în drumul celor de la Băneasa spre Amara, s-a luat măsura de a amâna acest meci! Le dorim celor de la Gloria Băneasa însănătoșire grabnică, refacere cât mai rapidă celor afectați și multă sănătate!, este mesajul clubului ialomițean CS Amara.  


Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Prima înfrângere pentru SSC Farul Ionuţ Florea - „Doamne-Doamne ne-a dat un băţ peste picioare“ (galerie foto)

31 Mar 2017 4148

SSC Farul crede că înfrângerea cu Gloria Băneasa a fost un accident

30 Mar 2017 3173

Iulian Răvoiu și Vlad Suciu vor fi în lotul SSC Farul pentru partida cu Gloria Băneasa (galerie foto)

23 Mar 2017 3165