Podium internațional pentru Atena Sport Club Constanţa. Iustinian Brătulescu şi Patrick Dinu, medalii în Ucraina

  • Iustinian Brătulescu şi Patrick Dinu au făcut parte din lotul României care a concurat la Kiev. Răzvan Florea, unul dintre cei doi antrenori.
 

Capitala Ucrainei, Kiev, a găzduit, timp de două zile, un puternic concurs de înot, intitulat „Multinations Swimming meet youth”.

România a participat cu nouă sportivi, doi dintre ei, Iustinian Brătulescu şi Patrick Dinu, fiind de la Atena Sport Club Constanţa, unde sunt pregătiţi de medaliatul olimpic Răzvan Florea (președinte și antrenor principal la clubul de pe litoral). Răzvan Florea a făcut, alături de antrenorul Ovidiu Galeru, şi din staff-ul tehnic ce i-a însoţit pe sportivii români în Ucraina. Iustinian Brătulescu şi Patrick Dinu au avut evoluţii foarte bune, atât în probele individuale, cât şi la ştafetă. Iustinian a ocupat locul doi la 200 m bras (2:24.83) şi s-a clasat pe poziţia a treia la 100 m bras (1:06.83), în timp ce Patrick a fost al treilea la 100 m spate (57.92).


De asemenea, ambii au făcut parte (împreună cu Ștefan Cozma şi Alexandru Constantinescu) din ştafeta de 4x100 m liber a României care a fost a doua în concurs, cu 3:29.77.



„Prestația din capitala Ucrainei poate fi caracterizată ca fiind lăudabilă. Felicitări, Patrick, felicitări Iusti, felicitări Răzvan!”, se arată pe pagina de Facebook a Atena Sport Club Constanţa.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Facebook (Atena Sport Club)



Citeşte şi:

Patrick Dinu, înotător la Atena Sport Club Constanţa, a stabilit un nou record naţional
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.