Sport

Poliţistul din Constanţa s-a impus prin KO tehnic Alex Filip, de la CS Oyama Karate, o nouă victorie la Superkombat (galerie foto)Luptătorul constănţean Alex Filip, de la CS Oyama Karate (antrenor, Marius Burlacu), a câştigat un nou meci la Superkombat. Poliţist în viaţa de zi cu zi, Filip l-a întâlnit sâmbătă, în gala de la Braşov, la categoria super-mijlocie (-77 kg), pe Levan Guruli (din Grecia), de care a dispus prin KO tehnic în repriza a treia.
 
„A fost un meci greu şi muncit. Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut şi au avut încredere în mine“, a declarat Alex Filip. Alţi doi sportivi de la cluburi constănţene, în schimb, Mădălin Crăciunică (CS Keru Kento; antrenor, Lucian Stoicoci) şi Adrian Roşca, de la CS Bogdan Ciubotariu (antrenor, Samir Regep), au pierdut. Crăciunică s-a duelat la categoria mijlocie (-71 kg) cu Daniel Corbeanu (România), care a învins prin KO în runda a doua, în vreme ce Roşca l-a avut adversar la categoria semigrea (-81 kg) pe Bogdan Năstase (celebrul cioban din comuna ieşeană Coarnele Caprei), căruia arbitrii i-au acordat victoria prin decizie majoritară.

„Capul sus, Mădă, mergi înainte!“

„După părerea mea, meciul s-a terminat la limită. Adrian Roşca a făcut tot posibilul să câştige, dar rezistenţa şi-a spus cuvântul. Oricum, sunt mândru de sportivul meu“, a arătat Samir Regep. Celălalt constănţean învins, Mădălin Crăciunică, a primit şi el încurajările apropiaţilor. „A pierdut prin KO, dar este ambiţios şi vor urma alte victorii“, „Capul sus, Mădă, mergi înainte! Suntem lângă tine, indiferent de rezultat“, „Felicitări, Mădălin, ai făcut o primă repriză foarte frumoasă. Asta e, se mai întâmplă, capul sus!“, au fost câteva dintre mesaje.

Decizie unanimă

În gala de la Braşov a luptat, la categoria semigrea plus (-86 kg), şi Dumitru Ţopai, un sportiv originar din Mangalia, dar care acum se pregăteşte la clubul Ciprian Sora Bucureşti. Ţopai l-a întâlnit în ring pe grecul Manolis Roussakis, pe care l-a învins prin decizie unanimă. Preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, a anunţat că următoarele gale ale promoţiei se vor desfăşura pe 30 iulie, la Mamaia, unde Cătălin Moroşanu este cap de afiş, şi pe 6 august, la Comăneşti, eveniment cu ocazia căruia Ionuţ Iftimoaie se va retrage oficial din carieră chiar în oraşul său natal.

Sursa foto: Superkombat şi Facebook 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Show-ul anului 2019 Partide memorabile la gala OSS Fighters 3, de la Bucureşti! Alex Filip luptă în co-main-event (galerie foto)

25 Jan 2019 2827

Alex Filip, luptătorul din Constanţa, diseară, la Antena 1, în „Ultimul Trib“ „Nu ne mai arde de glume“

11 Jan 2019 1862

Momentul adevărului „Şocul“ Alex Filip - Bogdan „Ciobănaşul“ Năstase candidează la meciul serii în gala Dynamite Fighting Show

08 Dec 2018 2954

Revanşa mult aşteptată După trei ani, Alex Filip, luptătorul din Constanţa, se confruntă din nou cu „Ciobănaşul“ Bogdan Năstase

17 Nov 2018 1644

„Va dudui Europa!“ Constănţeanul Alex Filip, fraţii Stoica şi Cristian Milea, printre luptătorii de top ce vor urca în ringul „OSS Fighters 3“

28 Sep 2018 6340

Celebrul luptător din Constanţa Cu cine îşi va măsura forţele Alex Filip în Madagascar, la reality show-ul „Ultimul trib“

07 Aug 2018 3066

Aventuri exotice în Madagascar Alex Filip, celebrul luptător din Constanţa, concurent la reality show-ul „Ultimul Trib“

26 Jul 2018 5609

Imagini de la eveniment Luptători de toate vârstele, prezenţi la seminarul de la Constanţa al campionului mondial Loren Javier Jorge (galerie foto)

24 Jun 2018 849

Eveniment organizat de Sharks Gym Multiplul campion mondial Jorge Loren susţine un seminar de kickboxing la Constanţa (video)

05 Jun 2018 1695

Stagiul de kickboxing, condus de Alex Filip Shihan Anatoly Danilov a coordonat examenul de grad în Kyokushin Budokai de la Constanţa (galerie foto)

10 May 2018 2863

Luptător la Sharks Gym Constanţa Alex Filip, înfrângere în gala Golden Fighter, din Bulgaria. Prima repriză o câştigase clar! (galerie foto)

29 Apr 2018 2253

Bombardament Alex Filip, victorie spectaculoasă la Superkombat. Italianul Gennaro Coriolano n-a prins finalul primei reprize!

27 Mar 2018 2009

Clubul Sharks Gym a deschis o filială la Mangalia Alex Filip va evolua în gala Golden Fighter 4 din Bulgaria. Iar înainte în Superkombat (galerie foto)

06 Mar 2018 2764

Luptătorul MMA Cătălin Căşaru, de la Sharks Gym Constanţa „Puştiul dinamită“ va evolua din nou într-o gală în Republica Moldova

12 Jan 2018 4773

Luptători la Keru Kento Constanța Cosmin Mărcuță și Tarkan Ismail, învingători la Confruntarea Titanilor

25 Nov 2017 3889