Portarul Farului este „băiat rău“ Fotbalistul Vlad Neagu a început filmările la producţia „Hidden Games“ (galerie foto)

Portarul FC Farul, Vladimir-Cosmin Neagu, a intrat în fascinanta lume a filmului. Tânărul de 22 de ani filmează într-un scurt-metraj de acţiune, în care interpretează rolul unui dealer de droguri. Filmul se realizează la Constanţa, iar toţi actorii sunt amatori. Din distribuţie mai face parte un sportiv, Florin Ichim, campion de skandenberg.
 
Realizat de M3M Film Constanţa, în regia lui Marian Saioc, filmul va purta numele „Hidden Games“. Scenariul îi aparţine Alexandrei Oprică, iar asistent-regie este Marian Petraru. Producţia, care va avea o durată de aproximativ 40 de minute, se înscrie în genul acţiune, fiind nelipsite armele, drogurile, maşinile, mafia şi traficul de persoane. Zis şi „Tom Cruise“ de Constanţa, Vlad are rolul de „băiat rău“, jucându-l pe dealerul de droguri numit Mitică. Prima sa prezenţă în faţa camerei de filmat pentru „Hidden Games“ nu i-a adus emoţii, însă fotbalistul spune că a intrat ceva mai greu în pielea personajului, nefiind obişnuit cu acest tip de joc. „În mare, primele cadre au cuprins o discuţie cu o fată. Am filmat în cartierul Anda, în faţa unei scări de bloc, seara. După ce m-am adaptat, nu au mai fost probleme“, a declarat Vlad Neagu, la finele primelor filmări din viaţa sa. „La a patra dublă, Vladimir a dat foarte bine“, a spus şi Marian Saioc. Campionul de skandenberg Florin Ichim interpretează şi el un personaj negativ.
Numele celui pe care îl joacă Vlad s-ar putea totuşi să se schimbe. Fotbalistul aşa ar vrea, considerând că „Mitică“ aduce a bătrânel, iar pentru un dealer de droguri ar fi mai potrivit un alt nume. „Suntem în jur de zece personaje, fete şi băieţi, toţi amatori. Personajul bun îi omoară pe toţi şi salvează fata sechestrată. Cam acesta e subiectul“, a arătat Vlad Neagu.
 
Sursa foto: M3M Film Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 236

Palatul Copiilor Constanța Matei Silivestru, cinci medalii (trei de aur) la Campionatul Național, plus a treia performanță a competiției! (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 345

Oana Andreea Schmidt Hăineală a fost delegată șef în DIICOT, pe combaterea traficului transfrontalier de droguri

23 Apr 2024 245

Procurorul Oana Andreea Schmidt Hăineală, în atenția CSM! Anul trecut a trimis în judecată familia Pascu (RECHIZITORIU)

22 Apr 2024 591

„Suntem cu 2 Mai puțini“ Manifest organizat în Piața Ovidiu din Constanța în memoria celor doi tineri uciși în tragicul accident de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 871

Judecătorul Vlad Decebal Constantin, de la Curtea Supremă, se pensionează!

21 Apr 2024 347

Exclusiv! Ioana Ancuța Popoviciu, de la Mangalia, rămâne judecătoarea cazului de la 2 Mai! Cererea de abținere, respinsă (MINUTĂ)

19 Apr 2024 1088

Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)

18 Apr 2024 1153

Județul Constanța Familiile tinerilor uciși la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 548

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 592

Tragedia de la 2 Mai. Un nou termen de judecată în dosarul lui Vlad Pascu. Avocatul Cuculis face declarații (VIDEO)

18 Apr 2024 439

Cutremurător Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj, în memoria fiului său (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 1236

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai și formulează cerere de abținere

18 Apr 2024 826

Termen nou în dosarul lui Vlad Pascu Tătăl Robertei, prezent la Judecătoria Mangalia- „Să le fie rușine!” (VIDEO)

18 Apr 2024 500

Termen nou în dosarul lui Vlad Pascu Mama Robertei, tânăra ucisă la 2 Mai, face declarații- „Sperăm că se va face dreptate” (VIDEO)

18 Apr 2024 496