Poză de familie Fiul lui Gică Popescu, în cantonament cu FC Viitorul. Cu cine îl aseamănă Gică Hagi pe Nicolas

Ca de fiecare dată, Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, ia în cantonamentele efectuate de echipa mare şi juniori promiţători de la echipele Academiei. În stagiul din această iarnă din Antalya în lotul fostei campioana a României se va regăsi şi băiatul lui Gică Popescu.
 
Echipa constănţeană va pleca în cantonament în Turcia vineri. Aseară, jucătorii s-au prezentat la reunirea de după vacanţa de iarnă, iar în această dimineaţă este prevăzută vizita medicală. Gică Hagi a dezvăluit că în lotul care va fi deplasat în Antalya se vor regăsi şi şase tineri din pepinieră, câte doi în fiecare compartiment. Unul dintre aceştia este Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu, iar un altul - Roberto Mălăele (nepotul cunoscutului actor, regizor, caricaturist şi scriitor român Horaţiu Mălăele). În vârstă de 15 ani (este născut pe 29 martie 2003), Roberto, internaţional de juniori, este cel mai tânăr debutant din istoria echipei de seniori a FC Viitorul, pentru care a susţinut primul meci (disputa din „16“-imile Cupei României cu CSM Şcolar Reşiţa) la 14 ani, şase luni şi 26 de zile, în octombrie 2017. Nepotul lui Horaţiu Mălăele joacă mijlocaş. 

E cât „Baciul“ de înalt!

Internaţional de juniori al României este şi Nicolas Popescu, cel care a împlinit 16 ani de puţine zile, pe 2 ianuarie. El s-a întors la FC Viitorul în 2018, încheind mai devreme împrumutul la FC Voluntari. Nicolas este jucătorul Viitorului din 2016, iar la început venea la echipă doar la jocurile juniorilor C, în rest antrenându-se şi făcând şcoala la Bucureşti, acolo unde locuia. Întrucât programul era foarte obositor pentru el, clubul, împreună cu familia sa, a decis să îl dea împrumut la FC Voluntari, club la care a petrecut aproximativ un an. După care a revenit pe litoral, integrându-se programului grupei 2003 de la FC Viitorul. Nicolas este cât Gică Popescu de înalt şi joacă pe postul pe care l-a interpretat mult timp şi „Baciul“, mijlocaş defensiv.

Mulţi copii talentaţi în Academia Hagi

„Avem mulţi copii foarte talentaţi în Academie şi de fiecare dată luăm cu noi câţiva în cantonamente, pentru a se obişnui cu prima echipă. Eu cred că Nicolas seamănă, ca stil de joc, cu Sergio Busquets. Mălăele s-a confruntat în ultimul timp cu mai multe probleme medicale“, a spus Gică Hagi. În cantonamentul din Antalya, verii Ianis Hagi (căpitanul FC Viitorul) şi Nicolas Popescu vor fi colegi de lot. De Crăciun, Ianis a postat pe Facebook o imagine alături de tatăl său, de Nicolas şi de Gică Popescu.

Şapte meciuri în Antalya

Lotul formaţiei constănţene se va afla la Belek (Antalya) în perioada 11 - 25 ianuarie, cartierul general fiind la hotelul Sueno Deluxe, acelaşi stabiliment de cinci stele unde FC Viitorul s-a aflat în pregătire şi la începutul acestui an. La Belek se va ajunge pe ruta Aeroportul Mihail Kogălniceanu - Istanbul - Antalya, iar la întoarcere va fi urmat acelaşi traseu. În stagiul de la Belek, constănţenii vor disputa  şapte partide de verificare, după următorul program: pe 14 ianuarie, ora 18.00: cu Ferencvaros (Ungaria), la Rixos Belek; pe 17 ianuarie, ora 12.00 - cu Rubin Kazan (Rusia), la Belis Belek; pe 17 ianuarie, ora 18.00 - cu Daejeon Citizen (Coreea de Sud), la Sueno Belek; pe 21 ianuarie, ora 11.00 - cu Velje (Danemarca), la Sueno Belek; pe 21 ianuarie, ora 18.00 - cu Lechia Gdansk (Polonia), Titanic Belek; pe 24 ianuarie, ora 11.00 - cu Yenisey (Rusia), Sueno Belek; pe 24 ianuarie, ora 18.00 - cu Sabutarlo (Georgia).

Contractul cu Srdjan Luchin, reziliat     

Din lotul care a încheiat anul 2018, FC Viitorul a anunţat ieri că s-a despărţit de fundaşul Srdjan Luchin (32 de ani), care, la finele lunii iunie 2018, semnase un contract valabil pentru un sezon, cu drept de prelungire pentru încă două sezoane. „FC Viitorul şi Srdjan Luchin au ajuns la un acord pentru rezilierea amiabilă a contractului. FC Viitorul îi mulţumeşte pentru evoluţiile în tricoul negru-albastru şi îi urează mult succes în continuare“, este mesajul clubului constănţean. Luchin a evoluat la Viitorul în zece partide în Liga 1, timp în care a strâns 734 de minute şi a marcat un gol. În Europa League a jucat 17 minute. În cariera sa, în afară de FC Viitorul, fundaşul a mai jucat pentru Poli Timişoara, Dinamo Bucureşti, Botev Plovdiv, FCSB, Levski Sofia şi CFR Cluj. „Vor fi li ieşiri, şi intrări în lot, în perspectiva meciurilor din 2019“, anunţat Gică Hagi.

Posibilitate ca Gică Popescu să managerieze clubul

Pe viitor, există posibilitatea ca Gică Popescu să managerieze FC Viitorul, şi dacă Gică Hagi va pleca la o echipă în străinătate, şi dacă „Regele“ va continua la echipa constănţeană. „Unde-s doi puterea creşte. Gică are mai multe abilităţi pe partea administrativă, eu pe partea tehnică. Am mai spus că, odată, vom lucra împreună. Dacă va fi să plec, vreau să las totul în ordine la Viitorul. Îmi doresc o nouă provocare. Nu mai vreau să o iau mereu de la capăt la echipă, vara şi iarna, având şase - şapte jucători care pleacă. Până acum, nu a fost momentul să antrenez la o altă echipă, din străinătate. Am avut oferte şi de la formaţii care jucau la Campionatul Mondial“, a spus Gică Hagi, la Digi Sport. „Regele“ a arătat că, dacă va fi să plece, primul antrenor căruia îi va propune să vină antrenor la FC Viitorul este Costel Gâlcă. 
 
Sursa foto: Facebook (Ianis Hagi)    
 
Citeşte şi:
 
Component al Naţionalei României. Pe ce post joacă Nicolas, fiul lui Gică Popescu, la FC Viitorul!

Nepotul lui Horațiu Mălăele, cel mai tânăr debutant din istoria FC Viitorul! Gică Hagi - „Intră pe teren și demonstrează ce știi!“ (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Viitorul stadion de la Constanța Ministrul Adrian - Ioan Veștea - „Am trimis către Guvernul României memorandumul de finanțare“

02 Apr 2024 1708

S-a decis Meciul dintre Dinamo și Farul se va desfășura în capitală

22 Sep 2023 897

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1421

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1745

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2124

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2378

Farul Constanța, un sezon regular plin de superlative Gică Popescu - „Vrem să repetăm în play-off această evoluție nemaipomenită“

15 Mar 2023 1461

Fotbalistul Nicolas Popescu revine la Farul Constanța de la FC Voluntari

03 Jan 2023 2209

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2963

Astăzi e ziua de naștere a lui Gică Popescu, președintele Farului Constanța

09 Oct 2022 2467

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2186

Doliu în fotbalul românesc A murit un om „extrem de drag“ lui Gică Popescu, președintele Farului Constanța

14 Sep 2022 2076

Farul Constanța Nicolas Popescu, cedat definitiv la un club din Superligă

17 Aug 2022 2411

Eduard Radaslavescu, de la Farul Constanța la FCSB. Discuții și pentru transferul lui Radu Boboc

04 Aug 2022 2556

Perechea de stoperi cu care Farul Constanța a început campionatul. Ce a spus Hagi de evoluția celor doi (GALERIE FOTO)

19 Jul 2022 2235