Sport

Pregătire în Olanda Luptătorul Alex Filip, de la Oyama Karate Constanţa, revine în Superkombat la GenevaLuptătorul Alex Filip, de la clubul constănţean Oyama Karate (antrenor, Marius Burlacu), va susţine a doua sa partidă în circuitul Superkombat la gala de la Geneva, care se va desfăşura pe 25 octombrie.

Filip va întâlni un luptător din Elveţia, într-un super-fight la categoria super-mijlocie. Deocamdată, nu s-a stabilit numele adversarului constănţeanului, confruntarea urmând a fi anunţată oficial în câteva zile. Meciul va avea loc în deschiderea galei, putând fi urmărit la sport.ro.

Alex Filip se află în această perioadă în Olanda, pentru un stagiu de pregătire, desfăşurat la sala Vos Gym Amsterdam. În vârstă de 29 de ani, luptătorul a devenit celebru la nivel mondial după evoluţia de la Constanţa din Superkombat, unde a avut, în direct la Eurosport, un debut extraordinar, marcat printr-un KO de senzaţie.

Ulterior, Alex Filip (care, în viaţa de zi cu zi, este poliţist) a obţinut centura neagră în Kyokushin Karate, culegând laudele lui shihan Francisco Filho (6 Dan), fost campion K-1 şi fost campion mondial Kyokushin Karate. Legendarul luptător brazilian a fost invitatul de onoare al celei de-a 31-a ediţii a taberei internaţionale de Kyokushin Karate, care a avut loc, timp de o săptămână, la Mamaia, în organizarea Federaţiei Române de Arte Marţiale de Contact.

„După ce am promovat examenul de centură neagră, am început pregătirea pentru meciul pe care îl voi disputa la Geneva. Cu trei săptămâni înainte de partidă, am început un camp de pregătire la faimoasa sală din Olanda Vos Gym Amsterdam! Aici îi am antrenori pe Francois Lubbers şi Ivan Hypollit. La această sală au activat multe nume celebre din kickboxingul mondial. Partenerii mei de antrenament sunt Hesdi Herges, Waren Stevelmans, Javier Loren şi mulţi alţii”, a declarat Alex Filip.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu mai concurează la Geneva Luptătorul Alex Filip, de la Oyama Karate Constanţa, va evolua în gala Superkombat din Italia

22 Oct 2014 2512

Luptătorul Alex Filip, de la Oyama Karate Constanţa, va evolua în gala Superkombat de la Geneva

15 Oct 2014 1396

Sportiv de la Oyama Karate Constanţa E posibil ca Alex Filip să lupte din nou în Superkombat, la Geneva

25 Sep 2014 1527