Pregătire pentru luptătorii de la Viitorul Fântânele „Cine transpiră mai mult la antrenament va sângera mai puțin în luptă!“

  • • Luptătorii de la Viitorul Fântânele se pregătesc sub îndrumarea lui Radu Medeleanu
  • • Micuța Cristina Telteu s-a antrenat foarte bine acasă, la Cogealac
 

Luptătorii de la Asociația Sportivă Viitorul Fântânele au așteptat cu nerăbdare să reia pregătirea în mod organizat, sub coordonarea lui Radu Medeleanu.

Pe perioada stării de urgență din România, dată în urma pandemiei de coronavirus, fetele și băieții s-au pregătit individual, acasă, după programele și sub îndrumarea lui Medeleanu. Sportivii au respectat cele transmise de antrenor, însă e clar că o pregătire în cadru organizat, sub supravegherea profesorului, este superioară. Radu Medeleanu i-a îndrumat pe copii pe stadionul din Fântânele, pregătirea desfășurându-se cu respectarea normelor impuse în sport penyru protecția împotriva Covid-19. „Soldații revin în batalionul lor. Ne întorceam acasă. Persoana care transpiră mai mult la antrenament va sângera mai puțin în luptă!“, a fost mesajul lui Radu Medeleanu.
 

Cristina Telteu împarte sacului de box, cu dărnicie, pumni, picioare și genunchi

Mica luptătoare Cristina Telteu a fost un exemplu printre colegii ei de la Viitorul Fântânele în privința pregătirii acasă. Fetița, care are numai 11 ani și 30 de kilograme, și-a amenajat acasă, la Cogealac (din Fântânele sunt bunicii săi), un sac de box și s-a antrenat zi de zi la el, făcând, în plus, și alte exerciții pentru menținerea unui tonus fizic bun, așa cum le-a lăsat program, ei și celorlalți elevi ai lui, antrenorul Radu Medeleanu. Într-un filmuleț al antrenamentului ei de kickboxing, se vede cum fetița îi împarte sacului cu dărnicie pumni, picioare și genunchi, stăpânind bine tehnica de luptă. Decorul este idilic, de țară: o gospodărie, iar pe fundal se aud un câine cum latră și un cocoș cum cântă. Cristina nu ia nimic în seamă, își continuă imperturbabilă pregătirea. Pe lângă ea, este și fratele ei mai mic, cu o minge de fotbal, echipat ca portar, având inclusiv mănuși de goal-keeper. Radu Medeleanu a apreciat antrenamentul fetiței: „Cum să nu fiu mândru de tine? O adevărată campioană. Felicitări, Cristina Telteu!“.

Sursa foto: Facebook (Radu Medeleanu)


Citește și:

„Cum să nu fiu mândru de tine? O adevărată campioană!“ Mica luptătoare Cristina Telteu, antrenament „ca-n armată“, la Cogealac (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Luptătorul de 24 de ani decedat la Fântânele era și fotbalist. „Drum lin către îngeri, fratele nostru!“. Meciul echipei sale, amânat (GALERIE FOTO)

05 Nov 2023 3487

Viitorul Fântânele Radu Medeleanu, meci de top în Olanda, cu Clyde Brunswijk. Și Florin Memet a fost la înălțime (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2189

Ionuț Lăuneanu, de la Viitorul Fântânele, și Eduardo Maradin, de la Sharks Gym Constanța, meciuri deosebite la gala MFS Kids (GALERIE FOTO)

23 Jun 2022 2430

Luptătorul Daniel Handrea, din Fântânele Pregătit de Daniel Ghiţă, „Micul Tyson” urcă din nou în ringul Colosseum Tournament

17 Feb 2021 4390

Cu cine vor lupta Daniel Handrea și Alexandru Cuciureanu la gala „Colosseum Tournament XXI”

26 Nov 2020 3609

I se spune „Micul Tyson” Daniel Handrea, un alt luptător din Fântânele inclus în Team Daniel Ghiță

20 Nov 2020 4838

„Alături de o legendă!“ Luptătorul constănțean Radu Medeleanu se antrenează sub îndrumarea celebrului Daniel Ghiță (galerie foto)

06 Jul 2020 5196

Are numai 11 ani! Luptătoarea Cristina Telteu, de la AS Viitorul Fântânele „Această fetiță cred că va fi numărul 1 în România!“

02 Jun 2020 5155

„Cum să nu fiu mândru de tine? O adevărată campioană!“ Mica luptătoare Cristina Telteu, antrenament „ca-n armată“, la Cogealac (galerie foto)

04 Apr 2020 6394

Tânărul Florin Soare, din comuna Fântânele, a luptat în Franța „Sunt mândru că am ajuns să reprezint România. Nu renunțați la visurile voastre!“ (galerie foto)

20 Jan 2020 4931

Florin Soare contra Xavier Bastard la Muay Thai! Un tânăr luptător din comuna Fântânele se duelează în Franţa cu un campion mondial (galerie foto)

10 Jan 2020 4080

Au impresionat la Cupa Keru Kento K-1, de la Constanţa, şi au fost selectaţi să lupte în galele Colosseum Tournament (galerie foto)

26 Jun 2019 4439

Luptători la Viitorul Fântânele Radu Medeleanu şi elevul său, Florin Soare, victorioşi în gala Colosseum Tournament, de la Timişoara (galerie foto)

18 Dec 2018 4373

Luptătorul Radu Medeleanu a devenit tătic. Are un băiețel! „Să vă trăiască micul prinț, să fie campion ca tati!“ (galerie foto)

27 Oct 2017 4482

„Micul Tyson“, învingător Luptătorii de la Viitorul Fântânele, zece medalii de aur şi una de argint la Cupa Noviodunum

04 Oct 2017 5984