Premieră pentru Tudorel Fugaru Portar la CS Eforie, în meciul cu CS Mihail Kogălniceanu, a evoluat un jucător de câmp

  • Tudorel Fugaru are 43 de ani şi de regulă joacă fundaş central sau mijlocaş la închidere.
  • În cariera sa, Doru a evoluat, în jur de trei ani, şi la Liga a 2-a.
  • În turneul Ligii a 4-a, CS Eforie e pe locul doi, iar marţi întâlneşte acasă liderul clasamentului.
 
Echipa de fotbal CS Eforie a avut în poartă la meciul de pe teren propriu cu CS Mihail Kogălniceanu, din turneul Ligii a 4-a a judeţului Constanţa, un jucător de câmp, pe Tudorel Fugaru (43 de ani).
 
Acesta joacă de regulă fundaş central sau mijlocaş la închidere, însă, cum, la acea confruntare, contând pentru etapa a patra a turneului, portarul lui CS Eforie, Iulian Gândac, era indisponibil, în urma unei accidentări, locul său ca goal-keeper l-a luat Tudorel Fugaru. Iulian Gândac s-a accidentat în timpul meciului din runda a treia (5-1 în deplasare cu CS Mihail Kogălniceanu), iar, în minutele care au mai rămas din meci, în poartă a intrat tot un jucător de câmp, Ionuţ Florea, căpitanul echipei. Aceasta este şi selecţionerul echipei naţionale de fotbal pe plajă a României şi mai jucase portar în aceste partide, disputate pe nisip. „Boaţă” intenţiona să stea în poarta CS Eforie şi la partida retur cu  CS Mihail Kogălniceanu (câştigată de CS Eforie cu 4-2), dar s-a oferit Tudorel Fugaru, care e mai în vârstă decât Ionuţ Florea.
 

A jucat şi la Midia Năvodari

 
„A fost primul meu meci oficial ca portar. Am început fotbalul ca fundaş drapta, iar apoi am mai jucat libero, fundaş central sau mijlocaş la închidere. Acum a fost această situaţie de avarie şi a trebuit să intru în poartă”, a declarat Tudorel Fugaru. Acesta a început fotbalul la Palatul Copiilor Constanţa, cu antrenorul Cornel Bădilă. Ulterior, a trecut la FC Farul, la grupa antrenată de Iosif Bukossi. O scurtă perioadă, de un an, Doru a trecut de la fotbal la atletism, fiind antrenat de Niculina Chiricuţă, dar apoi a revenit la sportul-rege, jucând, ca libero, la mai multe echipe din judeţul Constanţa, precum Medgidia, Altay, CFR Constanţa, CS Eforie sau Midia Năvodari, care a fost vârful său. La echipa năvodăreană, Doru a jucat în jur de trei ani, la Divizia B. A trecut şi pe la Piatra Neamţ, dar mutarea nu s-a concretizat. Doru a şi antrenat, pe plan judeţean. De asemenea, a participat şi la acţiuni ale echipei naţionale de fotbal pe plajă a României.
 

Duel CSO Ovidiu - CS Eforie

 
În clasamentul turneului Ligii a 4-a, întrecere organizată pentru desemnarea echipei campioane care va reprezenta judeţul Constanţa la barajul pentru promovarea - menţinerea în Liga a 3-a, CS Eforie ocupă locul doi. Ierarhia completă este următoarea: 1. CSO Ovidiu - 10p (golaveraj 9-5), 2. CS Eforie - 8p (13-7), 3. CS Mihail Kogălniceanu (în foto) - 3p (8-15), 4. CS Năvodari - 1p (7-10). Marţi, 27 aprilie, de la ora 17.00, CS Eforie joacă acasă cu CSO Ovidiu, după ce în tur scorul a fost egal, 1-1. În cadrul turneului, se joacă fiecare cu fiecare, tur -retur, iar apoi, după aceste şase partide, într-un al şaptelea meci, se vor întâlni locul 1 cu 2 şi 3 cu 4, campioana acestui turneu urmând a participa apoi la baraj.            
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.     
 
Citeşte şi:

 
Judeţul Constanţa
Rezultatele din etapa a patra a turneului Ligii a 4-a


Marii câştigători - Liviu Croitoru şi Nicoleta Ciortan
Fred Flintstone, Fugarii şi un ministru, concurenţi la Maratonul Nisipului (galerie foto+video)


Maratonul Nisipului, la Mamaia
Fotbalistul Doru Fugaru participă la Family Run alături de soţie şi de copilul lor de zece luni (galerie foto+video)

 
Tatăl - antrenor de fotbal, mama - oficial al Federaţiei Române de Tenis
Doru şi Adina Fugaru au devenit părinţi (galerie foto)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Maratonul Nisipului, la Mamaia Fotbalistul Doru Fugaru participă la Family Run alături de soţie şi de copilul lor de zece luni (galerie foto+video)

25 Mar 2017 5139

SSC Farul joacă la Băneasa. Meci aşteptat cu interes Ion Barbu - „Sunt sigur că vom obţine cea de-a 22-a victorie“ (galerie foto)

24 Mar 2017 5263