Premii din partea Ambasadei Venezuelei în România la Naţionalele de oină pe plajă, de la Mamaia (galerie foto)

La Mamaia, timp de trei zile, s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de oină pe plajă rezervată junioarelor I, II şi III. Toate jucătoarele şi antrenorii care au participat la întrecerea junioarelor II au primit premii din partea ambasadei Venezulelei în România.
 
„Mulţumim mult Excelenţei Sale Alfredo Alfonso Torrealba, ambasador al Republicii Bolivariene Venezuela în România, pentru acordarea acestor premii care marchează începutul colaborării cu această ţară pe linie de sporturi tradiţionale!“, este mesajul Federaţiei Române de Oină.
 
 
Clasamentele din cele trei campionate
 
-              la junioare I: 1. Energia Râmnicelu, 2. Progresul Băileşti, 3. Dacia Mioveni 2012, 4. Someşul Căşeiu, 5. Politehnica Cluj, 6. Spicu Horia;
-              la junioare II: 1. Dacia Mioveni 2012, 2. Progresul Băileşti, 3. Energia Râmnicelu, 4. Politehnica Cluj, 5. Someşul Căşeiu, 6. Spicu Horia;
-              la junioare III: 1. Dacia Mioveni 2012, 2. Someşul Căşeiu, 3. Energia Râmnicelu, 4. Spicu Horia, 5. Politehnica Cluj.
 
Luna trecută, preşedintele Federaţiei Române de Oină, constănţeanul Nicolae Dobre, l-a avut oaspete, la sediul FRO (care e la Constanţa), pe ambasadorul Venezuelei în România. Diplomatul a venit special pe litoral pentru a avea o întâlnire cu şeful Federaţiei, în vederea prezentării modului în care Ambasada Venezuelei doreşte să se implice în activităţile de promovare a sportului naţional al României.
 
„Pe parcursul vizitei, Excelenţa Sa Alfredo Alfonso Torrealba a precizat faptul că apreciază cultura noastră şi ar dori să ajute acest sport, atât în cadrul activităţilor din România, cât şi prin promovarea sa în Venezuela. Referitor la implicarea în România, vrea să susţină financiar o activitate de promovare a oinei, urmând să decidă dacă una dintre competiţiile federaţiei sau o competiţie proprie. În acelaşi timp, a cerut materiale promoţionale în limba spaniolă, pentru a promova oina în Venezuela, unde se practică un sport asemănător“, a oferit amănunte Federaţia Române de Oină.
 
La finele lunii trecute, Excelenţa Sa Alfredo Alfonso Torrealba a fost prezent, la Mamaia, şi la Campionatul Naţional de oină pe plajă pentru juniori II. Diplomatul venezuelean a asistat la competiţie, iar la final a participat la festivitatea de premiere.

 
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Oină)
 

Citeşte şi:
 
Excelenţa Sa Alfredo Alfonso Torrealba Ambasadorul Venezuelei în România, prezent la Mamaia, la o competiţie de oină pe plajă (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Excelenţa Sa Alfredo Alfonso Torrealba Ambasadorul Venezuelei în România, prezent la Mamaia, la o competiţie de oină pe plajă (galerie foto)

29 Jul 2019 2283

Frontiera Tomis Constanţa, medalie de argint la Campionatul Naţional de oină pe plajă (galerie foto)

21 Jul 2019 2383

Spicu Horia, un nou titlu de campioană naţională la oină pe plajă, categoria juniori III

06 Aug 2018 2565

Frontiera Tomis Constanţa a câştigat şi Campionatul Naţional de Oină pe plajă (galerie foto)

22 Jul 2018 1947

Echipa feminină de oină Spicu Horia, pe podium la cele două competiţii de la Constanţa (galerie foto)

16 Jul 2017 3934

Echipa de oină Frontiera Tomis Constanţa, aur la Cupa României şi la Campionatul Naţional de oină pe plajă

18 Jul 2016 3189

Avem rezultatele ACS Frontiera Tomis Constanţa, câştigătoare a Campionatului de Oină pe plajă pentru Seniori (galerie foto)

17 Jul 2016 2181

ACS Frontiera Tomis Constanţa, reprezentanta Gărzii de Coastă, prezentă la cele două competiţii de oină ale verii

14 Jul 2016 1881

Spicu Horia, clasări pe podium la Naţionalele de oină (galerie foto)

01 Sep 2015 1946

În weekend, la Constanţa se dispută două competiţii de oină

18 Jul 2015 2552