Sport

Premiu special pentru Darius Cochină Luptătorii de la Gethika Team Constanţa, pe podium şi la Cupa Ovidiu (galerie foto)

Gethika Team Constanţa a participat cu 13 mici luptători la ediţia a doua a Cupei Ovidiu la Ashihara Karate, întrecere organizată de Ashihara Karate Piteşti, prin filiala Ştefan Dojo din Constanţa. Au concurat în jur de 100 de sportivi de la patru cluburi din Constanţa şi un luptător din Olteniţa.
 
Lotul Gethika pentru această întrecere a avut în componenţă în majoritate sportivi cu vârsta cuprinsă între şase şi zece ani, dar şi trei sportivi de la grupa de 12 ani (Eduard Drăgănoiu, Bianca Geană şi Daniel Badea), care au confirmat plusul de experienţă faţă de cei mici, obţinând locul întâi la categoriile lor de vârstă şi greutate. Din grupul de pitici ai Gethika Team care au concurat la Cupa Ovidiu au făcut parte Darius Cochină, Eduard Gavrilă, Andreas Tămaş, Damian Vişan, Luca Badea, George Legănatu, Sebastian Munteanu, Andreea Prasovici, Aniss Panaitescu şi Alexandru Zota. Aceştia s-au mobilizat şi ei şi au cucerit şase medalii de aur, una de argint şi trei de bronz. În plus, în urma votului arbitrilor, Darius Cochină a obţinut şi trofeul acordat luptătorului cu „Cel mai bun spirit“.
 
„Pentru noi, a fost un bun prilej de iniţiere în kumite Ashihara, dar şi de testare a cunoştinţelor acumulate la antrenamente. Mulţumesc sportivilor activi ai clubului Gethika (Robert Drăgănoiu, Adin Gani, Robert Cîmpean, Marinică Badea, Adelina Bejan) care au asigurat arbitrajul la această competiţie, împreună cu sempai Gabriel Luca, de la Ashihara Karate Piteşti. A fost un arbitraj bun, obiectiv, apreciat atât de sportivi, cât şi de părinţi. Le mulţumesc şi acestora, pentru răbdare şi implicare în eveniment, iar organizatorului, felicitări pentru mobilizare“, a declarat Nicu Vasiliu, cel care îi pregăteşte pe sportivii de la Gethika Team Constanţa.
 
Sursa foto: Facebook (Nicu Vasiliu)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gethika Team Constanţa, şapte medalii la Naţionale Iuxel Adin Gani - „cel mai bun spirit“, Robert Drăgănoiu - cel mai bun luptător (galerie foto)

07 Nov 2019 2063

„Toţi sunteţi campioni!“ Eduard Drăgănoiu şi Mihai Stan, câştigători ai trofeului „Satori Spirit“ la „Cupa Satori“ de la Constanţa (galerie foto)

21 Mar 2019 1630

Adin Gani, de la Gethika Team Constanţa, victorie de senzaţie! L-a învins pe celebrul Ruslan Shogenov şi a ieşit campion mondial la Ashihara Karate (galerie foto + video)

21 Nov 2018 2342

Luptătorii de la Gethika Team Constanţa, 15 medalii la Campionatul Naţional de Ashihara Karate (galerie foto)

15 May 2018 2042

Gani Adin, declarat cel mai bun luptător Gethika Team Constanţa, locul trei pe echipe la Ashihara Karate Open România (galerie foto)

18 Apr 2018 1745

Alesia Tămaş şi Luiza Biliuţă Două gâgâlici de numai trei ani au făcut deliciul publicului la Cupa Satori la Ashihara Karate (galerie foto)

10 Mar 2018 2136

„Bravo, băieţi! Se vede că aveţi sânge de campioni!“ Luptătorii de la Gethika Team Constanţa, antrenament la bustul gol, în zăpadă (galerie foto)

14 Feb 2018 2653

Încă un titlu de campion al României pentru Robert Drăgănoiu „Unul dintre cei mai buni din generația sa la Ashihara Karate“ (galerie foto)

28 Oct 2017 2449

Campioni mondiali de karate vor fi prezenţi la Cupa „Ashihara Gethika“, de la Constanţa

21 Jun 2017 2855

Robert Cîmpean, arbitru judecător Luptătorii de la Gethika Team Constanţa, medaliaţi la Cupa Euro-Asia de la Budapesta (galerie foto)

03 May 2017 2556

Demonstraţie a sportivilor de la Gethika Team la sărbătoarea Şcolii Gimnaziale „Nichita Stănescu“ din Mereni

06 Apr 2017 1759

Gethika Team Constanţa, zeci de medalii la Cupa Shin-Dojo Adin Iuxel Gani s-a clasat pe doi în piramida Superfight (galerie foto)

14 Mar 2017 3701

Luptători juniori de la Gethika Team Constanţa, pe podium la Cupa Shingitai (galerie foto)

07 Mar 2017 2397

Robert Drăgănoiu, două medalii de aur. Gethika Team a dat lovitura Finală la Mondiale între doi sportivi din Mereni! (galerie foto)

15 Nov 2016 4062

Trofeu şi pentru Eliana Neagu Sebastian Luca, desemnat cel mai bun luptător la „Ashihara Gethika Cup” (galerie foto)

09 Jul 2016 1791