Premiu special pentru Mihnea Moldoveanu ACS Luceafărul 2013 Constanţa, învingătoare în Cupa oraşului Mangalia

Întrecerea de fotbal Cupa oraşului Mangalia i-a revenit, la categoria de vârstă 2006, formaţiei ACS Luceafărul 2013 Constanţa. 
 
Având în componenţă şase copii născuţi în anul 2007, formaţia condusă de Gabriel Airimioaie a încheiat competiţia fără eşec, înregistrând două victorii şi două rezultate de egalitate: 2-1 cu Grupul Şcolar „Ion Bănescu“ Mangalia, 2-0 cu FC Eforie, 1-1 cu Victoria Cumpăna şi 1-1 cu ASSF Mangalia. Pe lângă trofeul acordat câştigătorilor, ACS Luceafărul 2013 Constanţa a primit şi titlul pentru cel mai bun portar al turneului, care a fost desemnat Mihnea Moldoveanu.
 
„Din punctul nostru de vedere, a fost un turneu reuşit. Echipa a continuat să urmeze panta ascendentă din ultima parte a campionatului, terminând competiţia neînvinsă. Mulţumim organizatorilor şi felicitări copiilor pentru felul în care s-au prezentat în aceste meciuri“, a declarat Gabriel Airimioaie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rezultate bune pentru ACS Luceafărul 2013 Constanţa. Ce fotbalişti au intrat în clasamente (galerie foto)

09 Jan 2020 1896

„A fost un turneu foarte reuşit” Copii din toată ţara s-au întrecut, la Mangalia şi Neptun, la „Summer Kid's Cup“ (galerie foto)

02 Jul 2016 10621