Președintele Federației Române de Box, vizită la CSM Constanța

 
Vasile Câtea, preșdedintele Federației Române de Box, a avut o întrevedere, la Constanța, cu reprezentanți ai CSM Constanța, în ce privește secția de box a clubului de pe litoral, în dioscuție fiind aduse și două competiții tradiționale, care ar putea avea loc din nou pe litoral.    
 

Clubul Sportiv Municipal Constanța, l-a avut invitat pe d-l deputat Vasile Câtea, președintele Federației Române de Box.

D-l director general al C.S.M. Constanța, Andrei Talpeș, și d-na director economic, Claudia Tincu, au prezentat proiectul de dezvoltare a noii Secții de Box a clubului constănțean.

Pe lângă transferul unor sportivi consacrați și tineri cu potențial pentru marea performanță, s-a discutat despre reluarea organizării Turneului Internațional «Mănușa Litoralului» și s-a propus că Turneul Internațional «Centura de Aur» să se desfășoare la Constanța. Sus F.R. Box! Constanța, o mare de sportivi! Forza CSM Constanța!, a postat pe Facebook antrenorul Mihai Constantin.


Sursa foto: Facebook (Mihai Constantin) 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Într-o zi de 22 martie, în 1926, s-a constituit Federația Română de Box. Între 1993 și 2000, forul a fost condus de constănțeanul Ion Șerban

22 Mar 2022 2372

95 de ani de la constituirea Federaţiei Române de Box. Preşedintele Asociaţiei Judeţene Constanţa este Toma Matei

22 Mar 2021 3683

Arimex Comexim 2000 SRL şi Asociaţia Suflete deschise se ocupă de înmormântarea minorului din Făclia decedat într-un accident rutier

21 Aug 2018 2334